Kokie planai?
Bambuko dar palikai kokių spalvų? ne ne ne, nieko man nereik
Tai tas bambukas turbūt tas pats kaip mano, spalva turiu momeny.
received_371718431576817.jpeg 189,92KB
0 Parsiųsta kartų
Pliam, kaip susimušiau kojos kulną grindis ploviau, atbulom ėjau energingai ir kaliau į ne vietoj stovinčios sofos koją, kuri yra tokia metalinė juosta. Būt biškį aštresnis kraštas, būčiau prakirtus. Klausimas dabar, kaip batuose tas kulnas jausis
Screenshot_20220520-141314_Samsung Internet.jpg 115,59KB
0 Parsiųsta kartų
Uzregistravau M pas ortodontę, tą Smalsutės rekomenduotą rugpjūčio 30. Dar keliems skambinau, tai išvis artimiausias laikas tik lapkritį
O, tai jums visai pasisekė Mes manrods ilgiau laukėm, o kai sulaukėm – covid'u apsirgom, tai paskui dar beveik antrą kartą tiek gavosi.
Nors gal ir gerai, kad taip nusitempė, nes panašu, kad kaip tik dabar pats augimas, sako, kad tuomet palankiausias metas ir dantų tiesinimui, gal trumpiau reikės vargti. Tik bėda, kad greitai augant ir apetitas didelis, o su breketais valgymas kiek problematiškas, mokykloje jau ne viskas, ką mėgdavo, tinka, namuose irgi teks meniu pakoreguoti.
Pradedančiojo sėkmė lydėjo. Pirmą kartą internetu pirkau sagas ir idealiai pataikiau.
Aišku aėmiau dar ir kitas dėl viso pikto ir dar šio bei to, nes niekas gi nesiųs už tokią mažą sumą. Ir dar drakius praturtėjo. Nusiprikau Vernito pusvilnėss, nes toje parduotuvėje kaip tik prekiavo, o niekada nesu turėjus.
Smagu skaityt apie sėkmes ,
Žiūriu į tą virvelinę viskozę ir prisiminiau dukrai megztą kišenėtą trumpom rankovėm iš panašios, tik mėlynos. Nutįso kaip gyvatė, jau ir antrą dukra išaugo nepanešiojus, niekam net nerodyta. Gal išardžius kokia bliuzkė man išeitų V iškirpte . Bet labai jau meiliai apglustų, matyt, nes sunkus siūlas.
Išsisiurbiau ir noriu miego...
aš šian irgi apsnūdus visa, ryte puodas atominės kavos išgelbėjo, o kai važiavau namo autobusu bandžiau skaityt lyg viską atsimenu
eičiau pamiegot bet laukiam tėčio, vešis kaiman
susikroviau mezginius, vaikio megztiniui liko pusė rankovės ir kišenė, gal pabaigsiu, dar įsimečiau kojines pradėtas ir nežinau ko griebtis naujo
babiną nepatogu vežtis, susikroviau cotton merino likučius ir blue sand cardigan aprašymą, bet jau tokiom smulkiom raidėm jis, tai dar ir akinius įsidėjau