Pf, teorijas mes žinom, bet kai taikom jas praktikoj, neretai vistiek š.. gaunasi
Siūlyčiau nepamiršti paskaičiuoti ir rankovių pločio
Ar kojinės, ar ne kojinės - nereikia megzt miegant.... Bet aš, kaip tas alkoholikas (bent jau mano tėvas ir diedulis taip sakydavo): aš ne girtas, tik truputį išgėręs . Tipo, dar nemiegu, dar galiu save kontroliuoti... Tai lygiam mezgime randu išvirkščių akių, jas, aišku, baika ištaisyti, pavyksta save sustabdyti, kai kažin ką jau sumegzinėt noriu, o va rašto daly, nors ir labai siaura ji - ten ir įvyksta didysis suklupimas, kur visokie sumezgimai išvirkščiom akim, užmetimai...
Nereikia man tų antpečių, neskaičiuosiu .
Restar, tavo kova su miegu man primena mano vyrą, kuris ne mezg, bet skaito taip. Atsigulęs vakare pasiima, knyga, ar šiais laikais planšetę, ir jau girdžiu, kaip pasikeičia kvėpavimas, matau kad užsimerkęs ir rankos svyra. Bet kai pasakau - nesikankink, padėk, tai sako, kad nemiega dar.
Man pačiai taip nebūna, tai nelabai įsivaizduoju, kaip galima nesuprast, kad jau nebeskaitai.
Visą šitą mėnesį pas tėvus beveik ištisai šalta ir beveik visada alkana.
Mano mama taip teliką žiūrėdavo jau knapsi, tik pabandyk išjungti-aš žiūriu!
Bet galiu suprasti tą būseną. Ji tokia...biškį maloni nes lyg ir ilsiesi, bet tuo pačiu ir laikaisi savo plano. Dukra neseniai sakė, jog tas snūduriavimas prie teliko yra tooooks saldus, smagus, tikrai ne toks, kai jau nueini miegot savo lovoj. Greičiausia dėl to, kad kai jau eini rimtai miegoti, smegenys suka visokius planus, darbus, ką padarei, ko nepadarei, gerai ar blogai, o kai užsnūsti šiaip, kokiam veiksme, nėra jokių tokių savianalizių.
Dar būna vyno mezginiai ane Katuk
Man tai su skaitymu taip būna, kad kitą dieną tenka paieskot, kur baigiau ir matyt pakartot keletą puslapių. Su mezgimu to nebūna, jei jau apsnundu tai jokio noro megzti. Tiesiog kirmyju prie teliko. Bet užmigti irgi nepatinka, nes baisiai sunku tada būna keltis, praustis, rengtis...
Oras fainas Ryte 5 val. vežiau M. į ekskursiją, tai toks gaivus buvo
Jaučiu jau eisiu pasesiu agurkus ir moliugus į daržą
Uzregistravau M pas ortodontę, tą Smalsutės rekomenduotą rugpjūčio 30. Dar keliems skambinau, tai išvis artimiausias laikas tik lapkritį
281290645_4793675137399283_5580865692854696367_n.jpg 128,12KB
0 Parsiųsta kartų
va iš kairės į dešinę-medvilnė su merinu ir šilku
bambukas su linu ir šilku
viskoze su liureksu