Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ačiū :4u:  Ta Smalsutes užrodyta visai sudomino. Kacumotos rekomenduota dirba Pilėnėj, o ten kiek girdėjau brangininkai :B 

Šalta namuose :B​ 

Atsakyti

Užtat lauke +18 :D 

Mano smart šilumos siurbliui vis dar žiemos sezonas :D galvojau, reik nustatymus keist, o ten pasirodo auto režimas. Tai reiškia tikrai lauke žiema :D 

Mezgu visokias nesąmones :D šįkart kepurę kumščio dydžio :B​ 

Atsakyti

Priedas  received_1410964939365207.jpeg   336,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mažumėlis, gražumėlis  :wub:​ .

Atsakyti

Katukai, aš su tavim į draugiją dėl nrpataikymo antpečių. Pirmas blynas prisvilęs. Susiskaičiavau dabar viską. Pagal pasimatavimus ir maikutės cm. Pradedu nuo pradžių. Žinau klaidas :) O turėjau:

Priedas  received_544520870638404.jpeg   113,05KB   0 Parsiųsta kartų

Liko

Priedas  received_2065592360279143.jpeg   55,43KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu užjaučiu biškį :D​ 

Atsakyti

Nu aš čia prasitęsiu pasimėgavimą siūlais. Pė Vė Zė :D 

Nauji skaičiavimai:

Čiut platesnę ripso juostą pradžioj numezgiau.
Platesnį antpetį pasidariau.
Kaklą 158 vietoj 136 akių
Pridėjimo kas 4 eilę nebus. (Principą reik daryt, kaip susegimų atvartų, kai iš 2 šoninių 3 akys prirenkamos, tada peties raukšlė nesimes, kaip dabar).
Kūną reik išplatint iki 96 akių. (Buvo daaaaaug daugiau).
Va. Detaliai :)
Atsakyti

Nu aš čia prasitęsiu pasimėgavimą siūlais. Pė Vė Zė :D 

Nauji skaičiavimai:

Čiut platesnę ripso juostą pradžioj numezgiau.
Platesnį antpetį pasidariau.
Kaklą 158 vietoj 136 akių
Pridėjimo kas 4 eilę nebus. (Principą reik daryt, kaip susegimų atvartų, kai iš 2 šoninių 3 akys prirenkamos, tada peties raukšlė nesimes, kaip dabar).
Kūną reik išplatint iki 96 akių. (Buvo daaaaaug daugiau).
Va. Detaliai :)
Atsakyti

Labas rytas,

ech, nu  - su nauja pradžia :). Paskaitau apie tuos antpečius, suprantu, kad net nežinočiau, ką ten skaičiuot ir aišku, kad ne man jie :). Beje, vieną megztuką pagal aprašymą mezgus, pasidarius išvadą, kad netinka man antpečiai.

Aš tai kasnakt lipu ant to paties grėblio - žiauriai noriu bent kiek pamegzt, vakar tik 22.30 grįžau namo iš dukterėčios, pradedu knapsėt, bet nepasiduodu, kol suprantu, kad jau nebe megzt, o ardyt reikia... Vakar dar ir nuardžiau, o būna, kad tik ryte suprantu, kad š, ne mezgimas buvo :(. Negaliu net paaiškint, kas darosi, atkakli aš ir vis netikiu, kad jau miegu bei nesąmones darau...

Atsakyti

Restar, vakariniam mezgimui imk kojines. 

Atsakyti

Man pasidaro teisiog fiziškai sunku virbalus laikyt, tada suprantu, kad jau tuoj migsiu :D bet aš moku klaidų pridaryt ir nemeigodama :D 

Mano spintoj kažkoks trūkumas tarpinio oro megztukų. Lengvų, bet po sriuke. Turiu šį bei tą, bet netinka prie džinsų.  :rolleyes: ir visa bėda, kad neturiu idėjos kas tiktų. Nes medvilnės/ linai vistiek negulės taip, kaip merinai.....mano favoritai gi dabar oversaiziniai maišai.....

Atsakyti

Restar, tavo smulkūs pečiai. Dėl to kitaip platinimas skaičiuotųsi. Pirmas etapas, kur tik kūnui pridedamos akys būtų trumpesnis. Tam, kad peties linija į vietą atsistotų.   O trečią etapą, kur vėl pridedama ir kūnui, ir rankovei akys reikėtų pradėt anksčiau. 

Atsakyti