Ačiū Ta Smalsutes užrodyta visai sudomino. Kacumotos rekomenduota dirba Pilėnėj, o ten kiek girdėjau brangininkai
Šalta namuose
received_1410964939365207.jpeg 336,16KB
0 Parsiųsta kartų
Katukai, aš su tavim į draugiją dėl nrpataikymo antpečių. Pirmas blynas prisvilęs. Susiskaičiavau dabar viską. Pagal pasimatavimus ir maikutės cm. Pradedu nuo pradžių. Žinau klaidas O turėjau:
received_544520870638404.jpeg 113,05KB
0 Parsiųsta kartų
Liko
received_2065592360279143.jpeg 55,43KB
0 Parsiųsta kartų
Nu aš čia prasitęsiu pasimėgavimą siūlais. Pė Vė Zė
Nauji skaičiavimai:
Nu aš čia prasitęsiu pasimėgavimą siūlais. Pė Vė Zė
Nauji skaičiavimai:
Labas rytas,
ech, nu - su nauja pradžia . Paskaitau apie tuos antpečius, suprantu, kad net nežinočiau, ką ten skaičiuot ir aišku, kad ne man jie
. Beje, vieną megztuką pagal aprašymą mezgus, pasidarius išvadą, kad netinka man antpečiai.
Aš tai kasnakt lipu ant to paties grėblio - žiauriai noriu bent kiek pamegzt, vakar tik 22.30 grįžau namo iš dukterėčios, pradedu knapsėt, bet nepasiduodu, kol suprantu, kad jau nebe megzt, o ardyt reikia... Vakar dar ir nuardžiau, o būna, kad tik ryte suprantu, kad š, ne mezgimas buvo . Negaliu net paaiškint, kas darosi, atkakli aš ir vis netikiu, kad jau miegu bei nesąmones darau...
Man pasidaro teisiog fiziškai sunku virbalus laikyt, tada suprantu, kad jau tuoj migsiu bet aš moku klaidų pridaryt ir nemeigodama
Mano spintoj kažkoks trūkumas tarpinio oro megztukų. Lengvų, bet po sriuke. Turiu šį bei tą, bet netinka prie džinsų. ir visa bėda, kad neturiu idėjos kas tiktų. Nes medvilnės/ linai vistiek negulės taip, kaip merinai.....mano favoritai gi dabar oversaiziniai maišai.....