Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

VISKAS. Išleistuvės atlaikytos. Ausų  būgneliai irgi lyg atlaikė.

Šiandien dieną pajutau, ką reiškia 5 d nebūt namie. Visi 3 bernai užpuolė virtuvėj vienu metu su reikalavimais skirtingais. Sakiau, nieko negirdžiu, ir aš jus myliu, nieko negausit, einu gert kavą 😁

Atsakyti

Ir aš teee buvau, ir aš juos girdėjau.

Atsakyti

Labas rytas.

Žydintis obels gabaliukas. :)

Priedas  IMG_20220521_082900.jpg   632,62KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ir aš teee buvau, ir aš juos girdėjau.

Audio.

Kaip ir aš siūlus atiminėjau iš tavyyyy :D 

Čia vadinasi draugės kalba telefonu, tai mano chebra labiau su mano draugėm pakalba, nei aš pati  😒

Atsakyti

Da I tašę atimti bandejjjj

Atsakyti
Nu. Kad graži. Ir naudinga. biggrin.gif Geri daiktai ūkyje praverčia.
Atsakyti

Ryte kaip kupranugaris apsipirkau, atvažiavom į sodą trise. Reikėtų gėlynais užsiimti, bet nėra kam :). O ir lynot pradėjo. Tai gal tik šiltnamyje pasisukiosim ir namo megzt :).

Vakar iki 1 val mezgiau ir stebėjausi, kad miego nenoriu. Bet ryte pažiūrėjau, kad paskutinė eilė biški jau miegota :) - vietom ne 2, o 1 siūlas uzkabintas. Bet nesunkus taisymas.

Atsakyti

Man po vakar truputuką sunkoka.... bet kad nebūt visai lengva, dar ir skiepą encefalitinį susileidau, po parduotuves pasitryniau, nors nieko nereikėjo. Pirkau tik vyrui džempą, sau piniginę ir lašišą šeimai :D 

Man atrodo eisiu migt :D 

Ai, o vakar nieko tokio ypatingo, tik du kokteiliukai ir dvi tekilos :rolleyes: dalis iš jų kalėjime :D​ 

Atsakyti

Panašu kad įsilijo. O buvu pradėjus langus valyti. Pagaliau nusipirkau karcherį. Ir kur aš anksčiau buvau :rolleyes: 

Dar pasėjau agurkus, cukinijas ir moliugus. Sėja baigta :D 

Kaip čia susimotyvuot pamegzt :B​ 

Atsakyti

Liniuka, Karcherį tą paprastą, kur vienas purkštukas su kempine, o kitas akumuliatorinis siurbtukas? 

Gėris, aš irgi šįmet jį pirmą kart išbandžiau. Dar puikiai tinka ir auto langams valyt😀

Atsakyti

Aha tokį. Geresnio jau net nereikia :D Nebent kokio raumeningo vyruko pavidalu :D​ 

Atsakyti

Mano megztinis vėl atiteko dukrai. Šįkart vyresniąjai. Šiandien susitikom, pasimatavo. Visai negalvojau, kad norės. Bet sako, noriu.

Priedas  IMG_20220521_173030.jpg   461,92KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20220521_172553.jpg   1016,17KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20220521_172533.jpg   981,72KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20220521_172450.jpg   756,66KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti