Pirkom dukrai riedučius su 40 proc nuolaida. Sena mano skola jai, kažkaip po brangias pardes duotis nenorėdavau, Decathlone dydžio nerasdavom, internetu esu per mažus nupirkus... Tai čia netyčia radom ir tiko. Nike kedus su 20 proc nuolaida, nes tik medžiaginius conversus turi, o odiniai jau trūkusiu padu ir apdaužyti, pagrinde dėl batų ir norėjau, mergina jau buvo pasiryžusi lėkt namo be batų, bet priverčiau išsirinkt (tai be skylučių - nekvėpuos koja, tai negražūs, tai skylutės per didelės
, tai dydžio nėra...). Kokias 3 maikes, šortus, broliui pora šortų, irgi su -20. Maximoj makiažo pagrindą lyg -50 ar panašiai, kojinių. Reikia čekį susižiūrėt
. Žodžiu, iš esmės, ko reikėjo.
O pakuotės ieškai internetu ar gyvai? Nes Šiaurės miestelyje yra visų pakavimo reikalų pardė Ervis. Imčiau bet kokią dėžutę, į kurią telpa, kuri tau graži, o jau kas pakuos į lagaminą, pats nupsręs, ar patogu jam su dėžute gabentis, ar išvis ją išmes dėl kompaktiškumo... Gal išvis į kokį pakavimo popierių. Nes nu maža tikimybė, kad mamą pasieks taip pat gražiai supakuota, galų gale - džiugins tik daiktas, o ne pakuotė.
Aš tai visa gerkle vasarą šaukiu savo mezginiais ir jų norais
.