Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :).

Vakar mezgiau ne tiek ir daug - apipirkinėjom dukrą. Neatsimenu kada buvau kokiam jamam, bet šįkart, kadangi pastebėjau, kad toks yra, tai pagalvojau, kad geriau nusipirkti pigiau tai, ką tikrai būtina, nei brangiau.

Mezgiau paskui beveik iki 1 val... Sprendimas beveik aiškus - visgi bus trumparankovė, nes panašiausia, kad tiesiog pridėtinio lino neužteks. Nu ir ramu. O linas taigi prieš n metų pirktas iš mūsų pirmo pirkimo iš Plungės. Bet tai kokio gerumo tas linas, labai jis man patinka.

Atsakyti

Restar, tai ką pirkai? Ar gavos pigiau? 

Man kažkaip tos visokios akcijos priblėsę yr. Nes dydžių nebūna, prekių nebūna, viskas suversta, nuolaida minimali, žmonių daug. 

Kadangi esamas mezginys nu visai nemotyvuoja :rolleyes:  išsisukau bambuką su priedais. Reik dar naują mėginuką pasibandyt, ar patiks ir gal tada šauksim vasarą :D 

Ir niekur nerandu normalių  gražių pakavimo dėžučių. Tam dovaniniam pledukui. Gal kažką žinot :hmm: reik kad  būt ir kompatiška ir labai nesusitrintų, nes teks  į lagaminus pakuot.

Arba nesukt galvos smarkiai dėl pakuotės :hmm:​ 

Atsakyti

Pirkom dukrai riedučius su 40 proc nuolaida. Sena mano skola jai, kažkaip po brangias pardes duotis nenorėdavau, Decathlone dydžio nerasdavom, internetu esu per mažus nupirkus... Tai čia netyčia radom ir tiko. Nike kedus su  20 proc nuolaida, nes tik medžiaginius conversus turi, o odiniai jau trūkusiu padu ir apdaužyti, pagrinde dėl batų ir norėjau, mergina jau buvo pasiryžusi lėkt namo be batų, bet priverčiau išsirinkt (tai be skylučių - nekvėpuos koja, tai negražūs, tai skylutės per didelės  :B , tai dydžio nėra...). Kokias 3 maikes, šortus, broliui pora šortų, irgi su -20.  Maximoj makiažo pagrindą lyg -50 ar panašiai, kojinių. Reikia čekį susižiūrėt :). Žodžiu, iš esmės, ko reikėjo.

O pakuotės ieškai internetu ar gyvai? Nes Šiaurės miestelyje yra visų pakavimo reikalų pardė Ervis. Imčiau bet kokią dėžutę, į kurią telpa, kuri tau graži, o  jau kas pakuos į lagaminą, pats nupsręs, ar patogu jam su dėžute gabentis, ar išvis ją išmes dėl kompaktiškumo... Gal išvis į kokį pakavimo popierių. Nes nu maža tikimybė, kad mamą pasieks taip pat gražiai supakuota, galų gale - džiugins tik daiktas, o ne pakuotė.

Aš tai visa gerkle vasarą šaukiu savo mezginiais ir jų norais :).

Atsakyti

Restar, ačiū! 

Anskčiau žinojau ten pardę, bet toj vietoj, kur buvo, neradau, o te, kur dabar yr-neieškojau :D​ 

Atsakyti

Tai ten  visai šalia dar yra švenčių/balionų kažkokia pardė, kur irgi būna dėžučių ir visokio š..., pvz raganoms kepurių :D.

O netoliese dar yra Rokseta - ten visokių vienkartinių indų pilna, bet aš pirkdavau ir tas pakavimo dėžutes rudas su langeliu, didelį ruloną kepimo popieriaus, keksiukų formeles, pakavimo maišelius... Čia mano darbo rajonas :).Tik kad pati praktiškai nebūnu ten...

Atsakyti

Depo yr dėžučių visokių dovaninių

tik  nežinau ar tinkamų :)

Atsakyti

Depo buvau-netiko :D 

Hm, bet kodėl aš neradau tam Ogmios mieste nei vienos :hmm:  pardės :D​  kažko ne to ieškojau matyt

Atsakyti

Nu tai reikia žinot, kur yra, nes šiaip gi ten visų tų užkaborių neapvaikščiosi.

Atsakyti

Kaip mano dukra :D  vaje vaje, nerandu raktų, turbūt pamečiau. Ieškojau kelis kart visur...

Nueinu ten kur visada (tokia lentynėlė prie durų) pačiam kampe už skėčio guli jos raktai. Nu. Reik žinot, kur ieškot :D​ 

Atsakyti

Galėčiau irgi linksmintis iš savo vaikų, kaip nieko neranda, nes patogu, kai suranda kiti, bet kad aš tokia pati... Nerandu šaldytuve, kur ką vyrs užkišo, bet bjauriausia, kai "pametu" akinius ar telefoną... Tai telefoną dažniausiai lengva rast, nes iš kito tel pasiskambinu, ir randu. Vienas toks plonas, tai pastoviai nerandu rankinuke, kai šviečia ir skamba - lengviau išsikrapštyt jį... 

Atsakyti

Dėl to aš mėgstu ryškius telefonų dėklus :D 

O linksmiau, kai ieškai akinių, o jie tuo tarpu sau ramiai ant nosies tupi.....

Rimtas klausimas. Mezgiminis.

Jeigu spalvų dryžiai sueiliuoti 3/2, kaip megztumėt megztinį  - ratu, ar dalimis ir stumdytumėt virbalus. Faktas, kad rankovių iškirptes vistiek tektų ne ratu. Pečių linija nuleista. Gal įdomiau kokį vienspalvį antpetį įdėt :hmm: kaip pvz Japan sleeve.  

Panašu, kad nauji dryžiai patinka, bet norėjau dalimis megzti, su nuleista rankovių linija ir nuleistais pečiais. Ir kad nebūt per lengva, dar ir trikampiu kaklu :D 

Nu dar galvoju.....

Atsakyti

nieko nesupratau apie sueiliuotus dryžius :D

Atsakyti