Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi, Niuma, nesitikėjau :(. Vyras gal nusiminęs labiau nei tu? Tas covidas visai čia netikėtai pasirodė dar... Mes ir Barselonoj toli gyvenom. Bet suprantu, kad viską pračekinot vakar naktį ir priėmėt sprendimus. Pailsėkit romantiškai Palangoj :4u:  :4u:  :4u:​ . 

Atsakyti

Oi Niuma, kaip nefaina :4u:​  Ir kaip netikėta su tuo kovidu... 

Atsakyti

Vyras mažiau nusiminęs, nei aš.

Man kelionės gaila, ne tiek pinigų, nes turėjo būt pirma ilga tolima kelionė kartu.

Viešbučio pinigus turėtume atgaut per booking. Sumokėta žiemą.

Skrydžio- nuplaukė. Nebent man dalį gražins už draudimą. 

Iš unipark, už mašiną, irgi sakė gražins už tą savaitę.

Bet kai atsimenam eigą, tai nenuostabu, kad neišksridom kiek kliūčių buvo. Karas, bilietų keitimas, Viliaus koja, mano operacija, galizusiai vakar vyrui reik iš darbo išvažiuot - mašinos raktelių neranda.

Atsakyti

Tylomis nemezgam????

Atsakyti

Nu. Kas čia dabar? Solidarus šokas kaip man? 

:D 

Viskas ok. Nurimau.

Parašiau draudimui, gal skrydžio pinigus atgausiu. 

Atostogos pilnu tempu. 12 km per dieną susirinko. Ir pajūrys, ir miškas, ir HBH su žvėreliais, ir duoklė skrandžiui. Šiandien viena gera diena, paskui jau lietų žada. Miegosim, tinginiausim, megsiu. Dar į baseiną kažkurią dieną keliausiu. 

Atsakyti

niuma, nu ir klotosi jums čia viskas. :blink:

Džiaugiuosi, kad jau  nurimai ir atostogauji. Linkiu gero poilsio.

Bet  tai kas ten Italijoj  - vėl covido banga, ar tik konkrečiame viešbutyje kažkas nutiko? Atrodoė, kad jau visur tas covidas rimsta.

Aš tai jau ir taip buvau sustingusi savo vidumi. Čia visai  kartais nebežinau, nei kas aš, nei kur aš, nei ką čia veikiu.

Šiandien po  darbo prisiverčiau išeiti. Tai  gerai prasiėjau, dabar skauda viską. O jau kaip žydi obelys visur.

Po truputį mezgu riešinę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 24 gegužės 2022 - 21:37

Konkrečiam viešbuty protrūkis. Neteikia paslaugų. Ir skambinau, ir susirašinėjom. Atsiprašinėja penkiais aukštais. Atseit bookingą įspėjo 21 dieną, bet aš žinutes iš viešbučio ir iš bookingo su nauju pasiūlymu  gavau tik vakar vakare. Gerai, kad ne lėktuve sėdint. 

P.S. pasimatavau antpečius- dabar pečių linija vietoj. Svarbu rankovė tvarkingai fotmuotųsi :) 

Atsakyti

Generolė?

Atsakyti

Niuma  :4u: , jo gedim dėl tavęs, bet kartais susiklosto taip, kaip reikia, nors iš pradžių taip neatrodo. Kad tik sveiki ir karo nebūtų - tai bus tų kelionių  :4u: .

Mes su Limit turėjom ekspromtinį smagų pasikultūrinimą ir gyvenimo pasisaldinimą Paupy :wub:  .  

Bandau bent kiek pamegzt dar.

Atsakyti

Šian pasiėmiau laisvą. Ryte kalvarkėse gėlių prisipirkau, paskui pedikiūrą pasidariau. Dabar eisiu gėlių sodinti. Vakare dar į masažą. Kaip žmogus :D Nes kai darbo diena, tai ne žmogus :D 

Judinu po truputį dryžių. Liko 1,5 rankovės. Bet su mano dabartiniais tempais tai dar porai savaičių darbo :B​ 

Atsakyti

Oho, LIniuka, visai kaip moteris :).   

Mano bliuskės kūnas kažkaip labai ilgai mezgėsi ir dar nesibaigia, nežinau, ar šiandien pavyks. Nes nusprendžiau kažkaip kitaip gerą akį stulpeliui išmezginėt, tai ilgiau užtrunka. Gal ne bobutiškai. Tai vis ant vietos. Be to - ir akių daug. ir dar kai bandau tankiai megzti - labai petį paskausta, nes siūlas netamprus... Bet rankovytės bus minimalios, tai vis tiek pabaiga arti :).

Atsakyti

Liniuka, smagi diena. Aš ryte su kavos puodeliu pliurpdama telefonu 3 km nužingsniavau. Pamezgiau grįžus. Dabar lynot pradėjo. Prigaminau pietų, panašu, kad eisim poguliuko. 

Apie masažus irgi galvojam, nes ir Gradialis prie pat. O gal dar kokį veido masažą pasidovanosiu kurią dieną.

Šiandien tinginisujam :) 

Atsakyti