Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mezgiau :). Galiukus kaišiojau ir apykaklės 104 akis surinkau ir 4 eilės numezgiau. Reik eit žiūrėti, ką pridirbau, nes dar neatsigulus mačiau, kad stulpelyje 1x1  -gerom, ten, kur išvirkščios, išvirkščiom, ten, kur geros turi būt...

Vietoj siūlų -perku Bayraktarą :B​ .

Atsakyti

Nu aš tai tik kokį varžtelį to Bayraktaro galiu įpirkt :D​ 

Atsakyti

O jei jis sukniedytasssss?

Atsakyti

aha, 3D printeriu atspausdintas :D

beje, kniedės irgi kainuoja :B​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 28 gegužės 2022 - 18:15

Tai po varžtelį kiekvienas ir bus sumestinis bayraktaras :), Vyrą norėjau net pastabdyt, kai tas užsimojo pirkt, bet tai ai... Leidau vest pagal jo užmojį, aš biškį kukliau... 

Atsakyti

aš nespejau, kai siulus pirkau dar nerinko, o kai rinko laisvų nebuvo

tikiuos dar rinks kai algą gausiu kam nors, nors ir šiaip po truputį pervedu vis, nu ne bairaktarui gal, tai bent maistui

Atsakyti

Aš nespėjau prie Magylų prisidėt. Nu ir čia - 5 mln per 3,5 dienos, kosmosas, tikrai reikėjo nežiopsot, norint spėti.

Vėl naktinis mezgimas su nesąmonėm  :oh: . Jau ir nuardžiau ir atkakliai sumezgiau nuardymą, nors ir lūžtu... Bet vėlai pradėjau, jeigu ryt mažai lis, tai nespėsiu ir bagt, ir naują pradėt...

Atsakyti

Aš nespėjau prie Magylų prisidėt. Nu ir čia - 5 mln per 3,5 dienos, kosmosas, tikrai reikėjo nežiopsot, norint spėti.

Vėl naktinis mezgimas su nesąmonėm  :oh: . Jau ir nuardžiau ir atkakliai sumezgiau nuardymą, nors ir lūžtu... Bet vėlai pradėjau, jeigu ryt mažai lis, tai nespėsiu ir bagt, ir naują pradėt...

Atsakyti

Skelbimas: mumi su Niuma ryšys yra naujam levelyje.

Levelis vadinasi UŽEIK PAS MANO DRAKIŲ, KOL MANĘS NĖRA NAMIE

Atsakyti

:D ana kantriai laukė manęs. Kol grįžau. Neeeet konkrečios nurodytos dėžės (vienos iš kokių 5 prasidarius nebuvo) 🤣 .

Iš serijos- su ja į žvalgybą galima eit. 

Atsakyti

Užėjo pas drakių ir nepabėgo su jo turtais? :D

Aš didžiuojuosi savim - beveik sumezgiau seniausiai pirktą liną ir senokai - šilką. Jo liko visas pilnas matkelis... Finita Ooh la la. Bandysiu pradėt kitą vasarinę bliuskę. Nors įmantrių pynių raštų beveik nemoku skaityt schemose, bet mažu įveiksiu, nėra daug. Bandysiu šitą: https://www.ravelry....seraphina-top-2.

Atsakyti

:D ana kantriai laukė manęs. Kol grįžau. Neeeet konkrečios nurodytos dėžės (vienos iš kokių 5 prasidarius nebuvo) 🤣 .

Iš serijos- su ja į žvalgybą galima eit. 

Awwww

Atsakyti