Screenshot_2022-05-28-14-28-00-74_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg 526,06KB
0 Parsiųsta kartų
O mes su Niuma užtat staigiai po megztuką trikampe apykakle beigi smulkiu ripsu nusimezgėm.
Kurioj parduotuvėj nusimezgėt ir kokios sudėties? Nes labai trūksta man medvilnės megztukų.
Reserved. 100 pr. medvilnė.
Nieko nesumezgiau ir nenusimezgiau
Baisiulinio gerumo TomTailor plačius džinsus matavaus.... bet nesu tikra, ar tas modelis man tinka, tai dar palikau susigulėt vaizdui ir mintims. Nu bet materiolas tai liuksusinis
O šiaip... noriu vasaros. O tai sėdžiu ir medituoju, kokių man rūbų reik savaitei. Nes oras tai nenuspėjamas, t.y. visoks. O visa spinta į auto netelpa
Restar-graži bliuskė planuojama. Iš ko?
Apie raganą ant roboto siurblio kaip tik neseniai mačiau. Man į temą, nes kol manęs nebuvo namie vyras su sūnum nusipriko robotą siurblį, pažaidė kiek.
Nemanau, kad mūsų namams jis bus labai naudingas.
Kerpena, įpročio reikalas ;) Paleisi ir burgs.
Gadget, patikslink, kad iš vaikų berniukų skyriaus tą elektrik spalvą Gytis pasiėmė. O tamsiai mėlyną- vyras. Kaip sakė- iki pirmo skalbimo. Paskui turbūt sutrumpės ir man atiteks
Vilius pažiūrėjo. Nesimatavo. Jis dabar bliuzoninis-kapišoninis paauglys.
Parodė vakar čiurną. Jeeezzz kokios mėlynos iš visų pusių 🤐 bet, kaip pats sakė- maaaam, jau vena matosi. Jau neištinus. Šiandien echoskopija.
Katuk - iš perlinės spalvos dvigubo lino su viskoze. Mėginukas be galo mielas. Vakar šifravau tuos kringelius, įdomu, bet taip lėta... O šiandien dar turbūt ir ardysiu, imsiu plonesnį virbalą pečiui.
Tai nesupratau - sau ar Niumos vyrukams Reserved mezgėt? Nes nemačiau pas moteris.
Kerpena, kad dar maisto gamybą vyrai galėtų robotizuoti, tai išvis būtų gerai . Pabūsi namie ilgiau gal?
Viena mintis -grįžt atgal į lovą...
Rester, dėl to ir patikslinimas. Gadget iš vaikų berniukų skyriaus pasiėmė sau. Aš tuos pačius - Gyčiui (164 cm) šviesų ir vyrui (170 cm poros cm liemens ilgiui trūksta, bet...) tamsų.
Kai vyrui atsibos nešiot- sau pasiimsiu.
Nu tikrai, toks trūkumas rūbų, kad berniukų skyriuj tenka apsipirkt
Aš jaunystėj labai mėgau brolio.ir tėčio megztinius
Niuma - netikėtas posūkis man buvo, tai iš karto nebuvau tikra, ar gerai supratau .
Paskutinės dienom vienas po kito siuntiniai iš Zalando, H&M, Reserved namo keliavo, nei vieno daikto man - vaikus truputį vasarai paruošiau. Per Jamam sau nei vieno daikto nepažiūrėjau. Kažkaip niekam nekilo noras. Ai, kai Katukas apie plačius džinsus parašė, tai jo - noriu gal tokių ir aš. Kur žiūrėjai, kuo tas materiolas superinis? Nueičiau ir aš pačiupinėt gal . Dar kokia viena kita lininė suknelė vasarai praverstų. Vis tiek tikiu, kad ji ateis. Kažką dar nusimegsiu ir prasisuksiu su pernykščiais
.