Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tai masažas jokio malonumo, nes gydomasis, tai skauda kaip reikalas. Su krumpliais kiekvieną kauliuką apeina :B​ 

Atsakyti

O aš tai tik dėžutę šiandien nusipirkau. Ir arbūzą :D  va ir visi darbai. ai ne, galvoju, gi kažką pusdienį veikiau :hmm:  tai meistriuką namie turėjau  :lol: vargšas kaip sporto klube pasijautė, 1-2 aukštas pirmyn atgal ir dar kopėčios. Vakar kažko gaisrinė signalizacija sustreikavo, tai išsikviečiau.

Jau kai prisidaiginau moliūgų :blink:  dabar nežinau, kur juos dėt. Gal kokia 20 daigų. Iš pradžių nedygo, galvojau koks viens kits tik padygs, o jie visi staigiai ėmė ir išlindo :D  sėklos tai iš suvalgytų moliūgų padžiovintos, o paskui prieš sėjant pamirkytos. Dalis oranžinių, dalis muskatinių. Aišku, dar klausimas kiek žiedų bus ir kiek jų apsidulkins, dažniausiai pas mane jie nevaisingi būna. O sėklas suverčiau šiltnamy, bet ten tai geriau nepalikt jų veistis. Tai va, tiek žinių

Atsakyti

Labas rytas,

vakar nulūžau gal 19 val, pamiegojau 1,5 val, negirdėjau net kaip kaimynė su lauktuvėm iš kretos ir uošvių daržo buvo atėjus... Tik telefonas prižadino, nes dukrelė pasigerindama atnešė man jį... Tai tokia nuspangus pabudau, pamezgiau biškį, susivėlinau paskui atsigult... Ryte jokio žadintuvo negirdžiu jau kokias pora savaičių, tai gerai, kad vyras sąžiningai pareigas rytines atlieka.

Tai bėda Katukui :D. nedygta - blogai, sudygtsa perdaug - irgi... kaimynams pasiūlyk arba gal LIniukai nesudygs :). Mano  2 ar 3 yra, daugiau ir nereikia. Dar turiu vieną pernykštį. Nelabai mėgstu aš moliūgus... Kelis kartus entuaziastingai panaudoju - pyragui kokiam, arba žalio tarkuoto salotas mėgstu, dar kokią sriubą ar troškinį ir viskas, iki kito sezono.

Atsakyti

Moliūgus du pajamsiu!

Atsakyti

Aš vakar po 9 val lūžau, nes vėl apie 10 km nupėdinom, bet dalis jų - pajūriu, klampiu smėliu. Tai nuo 5 jau išsimiegojus jaučiausi. Trumpam :D nes paskui dar pora val ryte migtelėjau. Ryte saulė. Dabar lietus. Užsirašiau į kaklo, pečių masažą. Gal tempimą nuims. Gaila, kad nei Line, nei Gradialy vietų nėra. Nuvažiuosiu iki centro, į Cuti Cuti. 

Sumezgiau, ką buvau ligoninėj išardžius. Atrodo, viskas tvarkingai gula. Prasidės trečias platinimo etapas- rankovių ir kūno. Svarbu neutrumpint šito tarpo, kad neveržtų pažastų. 

Atsakyti

Ir svarbu nenuilgint, nes bus kaip man-kabos palei juosmenį :D​ 

Atsakyti

Ooommmm aš po masažo. To, kuris turėjo būt skausmingas. Bet visa aplinka ir masažistė faina.

Vidury masažo, kai rankas lankstė, sakau, su dešine gali būt sunkiau, nes uždegimas. Sako- o jūs ne sportininkė kokia? Norėjsu klaust, gal boksuojatęs, nes nugara visa kieta 🤣 ar ką stiriai rankom dirbat. Jo sakau, dirbu, virbalais 😁 Tai vaaaa, sako, tetos ta pati bėda. Vadinasi boksininkams virbalus reik duot. O tai dirba dirba, kačislinasi, kačialinasi, o tokių nugarų neturi. 

Atsakyti

Man pirmi du masažai irgi buvo malonūs, bet tai buvo tik apšilimas :D Vakar vienoj vietoj net stabdžiau, nes jau nebegalėjau kentėt :B​ 

Atsakyti

Tikiu pilnai. Sakė, jau ryt skaudės, nes viską išjudino.  Užtai ir neisiu daugiau 😁 nuo biželio 1 prazidės man reabilitacijos, bet pradžioj tik lazeris. O po jo, matysiu, ką toliau skirs. Sakė, vėl pasirodyt, pagal būseną spręs toliau. 

Atsakyti

Sveikos,

pas mane truputį lazaretas, užsisakiau pora covid testų iš Barboros. Gal ir šiaip mergos plikos palakstė, bet negali žinot. nes mažei tai galvą, tai pilvą, tai gerklę skirtingom dienom paskauda, dičkė grįžo po pirmos pamokos iš mokyklos su temperatūra. Sakė, kad vienas iš piešimo mokytojų kažkada prisipažino, kad visą laiką pravaikščiojo į mokyklą su covidu... tai tikimybė yra. Nors tiesiog pavasarinis peršalimas irgi neatmestinas.

Truputį gailiuosi, kad neišskalbiau bliuskos kūno eigoje, vakar užbaigiau kūną, skalbsiu jau gatavą. Ilgis geras, bet jeigu trauksis, tai galėtų būti ir ilgesnis. Ne bėda primegzt, tik gaila visą atnarą ardyt būtų. Pagal vaizdą man visai nereikia jokių rankovyčių primezginėt, bet reikia pagal aprašymą. Tai pabandysiu primegzt kažkiek įdomumo dėlei. Teoriškai savaitgalį turėčiau ką naujo pradėt.

Atėjo mažės stojimo rezultatai  į Tuskulėnų gimnaziją, sustiprintą dailę. Tai ir čia panelė gerai prasisuko, įstojo aukštai, nors net negavo balų už dailės būrelio lankymą (nes nebeliko mokykloj, tai ir nelanko o aš nieko ir nebesuveikinėjau "iš pievų"), o konkursas buvo didelis. Atlaisvins kažkam vietą...

Nežinau, kaip pas jus mokyklose, bet jau gegužė pabaigoj pas mūsiškius tai ekskursijos, tai namų darbų visai nebeužduoda, grynas mokymosi imitavimas. Gal tik Čiurlionkėj visokių atsiskaitymų pilna. O dar pusę, tik pradinukam mažiau, birželio reikės ten eiti. Toks beprasmiškas reikalas...

Atsakyti

Mano Vilius guli namie antra savaitė su gipsu. O ar ką mokosi, tai net nežinau. Primenu kartais. Vakar juokiausi, kad ir namie gulėdamas sugebėjo gaut ir 2, ir 10. Ksžkokius senus balus įrašė.

Laukiu, kol mama iš poliklinikos paskambins. Šiandien pas vaikų ortopedą apžiūra.

Pslangoj saulė ir vėjas. Smagiai pajūriu pavėjui prasiėjom, grįžom per pušyną. 

Atsakyti

Pas mus irgi biški balaganas. Namų darbus užuoda, bet kartais tiesiog pamokos nevyksta. Buvo antrokams puppai, tai tris dienas visiems pamokos nevyko, šiandien paskutinis skambutis vėl pamokų nėra, kitą savaitę dvi dienas nebus, nes prasideda abiturientams egzai. 

Atsakyti