Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sveikos

net atsiverčiau dienyną-kol kas tai viskas vyko bet nuo kitos savaitės jo-egzaminai mokykloj, netradicinio ugdymo dienos ir t.t.

pamokas kol kas dar ruošia :)

ech kad man su darbais taip, ale gi nemažėja

nu bet dirbu va iš namų kelias dienas :)

Atsakyti

Pas mus irgi  balaganas :D vienai dukrai pirmadienį priduot bakalaurinį,  tai tokioj įtampoj ir strese, kad vakar net visą išbėrė, kasėsi be perstojo, daviau net priešalerginių. Kitai sesija, bet kada baigės paskaitos, net pati sakė nesuprato :D 

realiai aš pati nelabai suvokiu, kad kaip ir vasara jau... mano net vienas paltas dar kabo prie durų...

O šiaip su moksleiviais tai nieko naujo, man rodos kiekvienais metais tas pats

Nebemezgu. Tiesiog. Neįdomu, netraukia, kažkokia kita veikla atsiranda. Kitą savaitę keičiu lokaciją, tai gal ir išeis daugiau su virbalais padraugaut

Atsakyti

Mano vyresnioji dukra šiandien ginasi bbakalaurinį.

O kas namie dedasi nieko nežinau. Bet rytoj vakare jau grįšiu.

Atsakyti

Oho, jau baiginėja studentės -sėkmės abiems, papasakokit, kaip sekėsi.  Ar eis toliau, ar darys pertrauką nuo mokslų? Mano viena dukterėčia tai ėjo iškart į magistrantūrą, baigė, dabar Liniukos kolegė :), o kita irgi įstojo, bet per darbus neturėjo laiko mokytis. Na, ir sėkmingai daro karjerą su savo bakalauru.

Aš irgi nejaučiu vasaros, neturim jokio kelionės plano. Tiksiau, vyras, kaip visada kažką turi, gal ir ne vieną, bet be mano pritarimo niekas nevirs kūnu  :B , o aš nei žinau, nei galvoju. Nors labai noriu atostogaut, bet tas susiplanavimas konkretus, susiruošimas - dar toks papildomas krūvis iki išvykimo, kad blokuoju tas mintis. Pasvajoju tik apie mezginius :), nes labai neįpareigojančios svajonės.

Aha, VJG jau buvo 1 nuotolinio „mokymosi“ diena dėl paskutinio skambučio, dar 3 nusimato dėl egzaminų. realiai pamokos praktiškai nevyksta, kažką užduoda arba ne, vaikams marios laisvo laiko kompu žaist arba bimbinėt. Mano 15-metis ėmė aktyviai gastroliuoti su draugais arba dviračiu, tas visai patinka, nes mažėja laiko prie ekranų, tik nežinau, kur ts gali nuvest :).

Atsakyti

aš pradėjau kardiganą sau iš cotton merino likučių, atskyriau rankoves, ir vėl persimečiau ant kojinių :D

nebe daug ir liko, gal kelios poros :) darban vadnas nunešiau... :D

Atsakyti

Aš kažkaip nenoriu net pagalvot apie kojines :). Qqute - išdovanojai ar bent kiek atgavai už siūlus? Aš gal iki Kalėdų būčiau saugojus, o tada jau visa laiminga būčiau, iš anksto tuėdama dovanų visiems aplinkui :).

Atsakyti

Gipsą nuėmė, bet su įtvaru liepė namie būt toliau. Pirmadienį nuvešiu echoskopijai, o tada vėl pakartotinai ortopedo konsultacija, nes sakė, gali būti mikro plyšimų. 

Šiaip, su viskuo eilės, bet gerai, kad toj Sporto klinikoj vietų yra, kur man petį echoskopavo. Poliklinikoj pasiūlė laiką liepos 28 dienai 🤐

Konsultacija dėl reabilitacijos- birželio gale. Bet aš pati eisiu pas tą pačią gyd birželio vidury ir užklausiu. 

Atsakyti

Restar, nedovanojau už siūlus atgavau ir naujiems dar užteks :)

Atsakyti

Iki Kalėdų pagal ūpą megzt primegsiu naujų

Atsakyti

Mano studentė dar nežinojo ką darys, kai paskutinį kartą kalbėjom. Kaip visada ji nieko nežino, dejuoja, kaip jai nesiseka ir kaip jai niekas neišeis, bet pirmoji iš mūsų vaikų baigia kokius nors mokslus ir įgyja spcialybę. O ji trečioji pagal eilę. :)

Atsakyti

Mano baigiančioji norėtų magistro, bet ne LT. Kaip supratau, šįmet dar nestos, lauks kitų metų. Jos specialybėj be magistro nelabai ką gali pasiekt, eilinis mėgintuvėlių plovikas. Kol kas turi mini darbuką NVI. Ir turi draugą su butu Vln :D  tai bus matyt kuo čia viskas baigsis. Kaip paskutiniai įvykiai rodo, ilgalaikiai planai labai greit šnipštu pavirsta

Atsakyti

Restart, o kur naktinio mezgimo ritualas?

Atsakyti