Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba,

Užmačiau profesinį klausimą😊 Restar, ta knyga yra bibliotekose. Tik gal nepakeliui, ir keista kad tik dvi visam Vilniuje....

Atsakyti

Katukui čia labiau :D. Ji nori ir pinigus taupo :). Į Mickevičiaus biblioteką žiemą ėjau, žingsnius rinkdama :). Su tuo pačiu bilietu gali bet kur eiti, labai patogu. Šiuo metu nežinau, ką noriu skaityti ir ar išvis noriu. Norėčiau ko nors labai gražaus, gero, įtraukiančio, bet, pageidautina, ne pigaus šlamšto :D. Ką bibliotekininkė rekomenduotų? :)

Atsakyti

Aš dar nepasiekiau tokio lygio, kad drįsčiau knygas rekomenduot... 😊 

Atsakyti

Aš skaitau daba E. Malūko Vytauto žemė.

Na, dar tokio stiliuko nebuvau skaičius. Įtraukia visai, nors nežinau, ar lengva. Apskritai, kokia istorija gali būt lengva :hmm: nebent kokia nors love story :D  bet iš tikro įsijausti, susitapatinti su 15 amžiaus lietuvaičiais turbūt sunkoka

Tai va-rekomenduoju :D 

O ta ana, mačiau kad yr  bibliotekoj. Bet nu, šiuo metu baisiai nepatogu apsilankyt, o antra, tokia knyga ne kokia nors grožinė, kad perskaitei ir atidavei. Ją reik nuolat vartyt, pasikartot, ten ir receptų yra, ir šiaip patarimų.... radau, kur yra trečdaliu pigiau, gal visia ir nusipirksiu. Kai grįšiu į LT :B​ 

Atsakyti

O tai kas, jeigu ne biblotekininkė gali rekomenduot? Nebent pati visai nieko neskaitai ir su skaitytojais nekalbi :).

Raizgiau raizgiau kringelius, įtampa baisinė pirštuose ir žandikaulyje... Gerai, kad bent ženklo kiekvieno nebereikia kaskart skaityt, ką jis reiškia, tik kartais pasitikrinu. Konkreti smegenų mankštelė, rekomenduoju :). Bet jau kokio megztinio tiek nenorėčiau vargt...

Atsakyti

Restar, graži ta bliuzelė, verta pavargti. Aš irgi apie ją pasvajoju, gal net iš paskutinio pirkto lino išeitų, jei nepritrukčiau siūlo. Maniškio liko viena rankovė. Kol kas patinka.

Mano katinas guli ligoninėj :B Vargšiukui šlapimo kristalai užstrigo, negalėjo prasisiot, sekmadienį naktį vežėm į kliniką, tai ir pasiliko. Dabar valo, gydo didelį uždegimą, nabagas su kateteriu ir lašelinėm :(​ 

Atsakyti

Aw, vargšelis katinas.... 

Bet tai toliau irgi jau reiks priežiūros rimtesnės...

Nu žinokit nemezgiau jau kokias 5 dienas.... kažkoks ban'as užsidėjo :oh: 

Nors Restar dejonės tai nesuprantamos. :D​  Man tokie visokie raštai taip įdomu, ypač, kai pradeda jau ryškėt, ir supranti, kad gi tu čia taip sugebėjai, toks malonaus pasitenkinimo jausmas....

Atsakyti

Ai, kažkada buvo labai graži, dabar net negalvoju. Gal šiuo metu gražiausia viskas be jokių įmantrybių. Bet nusprendžiau, kad megsiu, siūlas tinkamas ir mezgu. Nes kai užstringus svarstymuose - gal tą, gal aną, nes faini siūlai, tai tada visai nemezgu. Užtat labiausiai pasiteisina imt pirmą bent kiek norėtą modelį ir pradėt.

Ooh la la išdžiūvo. Kaip ir gera, gražiai krenta, neramu, ar nenutįs benešiojant. Ir tos rankovėlės mano stiliui beveik prašosi nuardomos. Bet pakentėsiu kol kas :). ir jau noriu antros iš Cotton wool, lengvos, sluoksniavimui :).

Liniuka - katinui  :4u: . O  kaip supratot, kad negerai? Nes mūsiškis irgi tuėjęs problemų su smėliuku šlapime, nuo to jau seniai šeriu super premium urinary maistu nuo struvitų, nes per didelis stresas man jo ligos. 

Katuk, mano dejonės buvo išankstinės - jas sėkmingai įveikiau, tavo aprašytas jausmas yra dabar (dejonės tik dėl fizinių skausmų - vėlgi pagrinde dėl to, kad ne vilna, užtat norint ne pliuralo viskas pas mane persitempia), tikrai didžiuojuosi. Bet, jau įvyko 2 rašto pakartojimai ir reikės dar bent 3-ijų. Man jau neliko įdomumo, nes dabar tik kartojimas, o aš noriu greičiau kitų įdomumų :). Dėl to ir sakau, kad megztuko jau nebenorėčiau tiek kringaliot, nes įdomumas greit dingsta, kai lieka tik monotoniškas darbas, ir dar gana sunkus :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 31 gegužės 2022 - 09:05

Matėsi, kad pilvą skauda, vis sukniaukdavo skaudžiai. Ir vis bandydavo pritūpt ne dėžėje. Tai taip ir spėjom, kad užsikimšo. Klinikoje net tyrimų nedarė, iškart suprato problemą. Jo, maistą reikės dabar tik specialų duot, tikiuosi to ir užteks.

Atsakyti

O tai kas, jeigu ne biblotekininkė gali rekomenduot? Nebent pati visai nieko neskaitai ir su skaitytojais nekalbi :).

Skaityt skaitau. Bet aš banguotai. Savaitgalį pirmą knygą perskaičiau šiemet. Nors pakilnoju.... pernai užsikepiau apie karalienes skaityt. Tai C. W. Gortner pradedant Romanovų imperatoriene, perskaičiau ir apie Mediči, ir apie Izabelę. Žiū yra  nauja Vatikano princesė. Reiks brūkštelt į komplektavimą😊 Philippa Gregory kelias skaičiau, bet reikėjo serialų nežiūrėt pradžioj..... su skaitytojais irgi pakalbu, bet vieniems tik detektyvai, kitiems siusipiusimeilėsreikalai. Apie Vytauto žemę irgi girdėjau, nes teko ieškot kitur. Istorinių Malūko apie Barborą dar yra. Sakė nebloga. Bet lyg tarpusavyje siejasi jos. Pati neskaičiau. Skandinaviški detektyvai kai kurie žiauroki net man....  Mary Higins Clark detektyvai ant bangos, bet man asmeniškai jie lyg kartojas. Skaitai ir jau nutuoki kas laukia. Psichologinių neskaitau, šakinės irgi retai kada... kaip ir rašiau, kad pasiėmus knygą apie tvarkymąsi reikia ją skaityti ir pritaikyti. Vien tai, kad pasiėmei namų nesutvarkys😊😂 visas ant bangos knygas stengiuosu praleisti. Nesu skaičiusi septynių seserų, nors eina vėl banga, jau gal ketvirta, jų skaitymo. Ir šiaip ganėtinai sunku rekomenduoti kai nežinai žmogaus ką skaito. Nes kai gyvai tai pasako va skaičiau .... gal kažką panašaus. Arba ką gavot naujo? 

Knyga kuri pravirdė, Švyturys tarp dviejų vandenynų. Bet ir vėl. Gal pačios būsena buvo, kad nuo bet ko žliumbsi, o gal tikrai jautri. Yra ir filmas, bet .... kaip visada 30% knygos tik. Tą patį Harį Poterį skaitau😂 ir filmus žiūriu😊  esu skaičius ir tokių kur viduryje užverti ir pagalvoji: blyn medžio gaila.... 

Tai vat ir sunku pasakyt kažką. Nes man knygos pasirinkimą ir vidinė būsena lemia. Jei už lango ne gegužė, o šlapkritis nesirinksiu detektyvo pvz Rudens skerdikas😊😁 

Atsakyti

Vargšas katinėlis🐱... bet jis dar jaunas berods yra🤔

Atsakyti

Freke, tai nereikia kuklintis - va kiek pripasakojai :), jau kažką galėsiu pasigooglint. Man kažkokio užsivedimo ant kelio reikia, kai žmonės tiesiog pasakoja, ką skaito. Nes aš dabar ypač banguotai skaitau - tai kelias non stop suskaitau, tada ilgai neskaitau, tik mezgu ir kimarinu kompe... ir vėl įsivažiavimui reikia už kažko užsikabinti. Detektyvų tai privengiu, nes perdaug įsijaučiu, paskui baisu per kambarį pereit, tiek to :). Labiausiai mėgstu apie gyvenimą :D. Ale va "Mažą gyvenimą" gavau, o vengiu pradėt. Aš tai galiu nesustodama rekomenduot F.Backman knygas :). Paskutinė "Nerimo žmonės" - ko ne detektyvas :), bet labai labai mano skonio ♥. Dar man patinka paaugliams skirtos knygos :). Kokios nors giminės sagos. I.Allende patiko. J.Picoult kai kurios knygos, kur labai išsamiai paimama kokia tema ir per tai istorija pasakojama - tai ir daug sužinai ir šiaip įsitrauki.

Atsakyti