Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sveikos

man dabar trilerių-detektyvų periodas

bangom užeina, tai tie tai istoriniai :)

su istoriniais nėr bėdos, o va su trileriais amžiais neišsimiegojus vaikštau, nes gi reikia vis naktim skaityt :)

mezgimo reikaluos vis dar valdo kojinės, kovot beprasmiška :)

Atsakyti

Kojinių apsėdimas :). Sunku man įsivaizduoti.

Aš vakar antrą petį pradėjau ir sustojau prieš vidurnaktį, nemiegodama, džiaugiuosi savim :). Tik kilo įtarimas, kad pašysis tas siūlas, tai euforija dėl itin malonaus siūlo ir noras nusipirkti dar - dingo.

Su vasara :). Mažės koncertas konservatorijoj šiandien. O paskui laukia dvejos išleistuvės- 4tokės ir 8toko. Juokingiausia, kad plauksim tą pačią dieną, ta pačia upe, o užsakytos sodybos - 1 km atstumu viena nuo kitos. Planuoju plaukt su sūnum, o tada eisiu miegot su dukra - susikeisim su vyru :)

Atsakyti

Restar aš supratau kas man su tom kojinėm-tiesiog galvoj tiek norų, vienas kitą veja, aš jau nebeatsirenku ką griebt, tai ir mezgu kojines-galvot nereikia ir rezultatas greitas

Atsakyti

Perku kvepalus.

Vertinu studentus.

Siuvu sagas.

Niumukas žino, kad siūlų beveik neperku! 

Atsakyti

Kai man taip būdavo, aš numegzdavau nuo 1 iki 4 porų kojinių, ne tiek kosmiškai, kaip tu :). Tai jausmas truputį pažįstamas, bet ne ant tiek :).

Vakar sporte labai intensyviai, bet linksmai pakankino, kad jaučiu niekada nejaustus tam tikros sėdynės vietos raumenis :). Tik nuliūdino, kad rudenį VRM rūmų gali nebelikti :(, o kitur sportuoti gali būt nepatogu ir vietos, ir laiko atžvilgiu. Per pietus - pats pačiausias laikas man asmeniškai.  

Atsakyti

Toks niūriai vasariškas lietus visą dieną....

Neblogą mintį perskaičiau- dabar svarbiausia, kad birželis suprastų, jog jis yra vasara :D 

Mezgiau. Mėginuką. Per kančias. Mėginukas MB megztiniui. Sūlas labai  fainas, kaip vyriškiui, bet gal kiek storokas pynėms. Tai nežinau, kuo čia baigsis viskas. Kadangi lieus, niekur neisiu, gal paimsiu sau pamegzt, kol MB nemato :topsecret: 

Atsakyti

aš tai užmačiau Beatos nuotrauką su maudymosi kostiumėliu, pažvygavau

pabūsiu bjauri bet man toks oras kaip va šiandien Vilniuj tinka (nelyja pas mus kol kas)-nekaršta, nešalta, galiima vaikščiot ir nebūt po 9 prakaitais :)

Atsakyti

Mūsų pasaulio krašte dar nelyja :).

Gadget - siūlus tiesiog pasiimi iš kitų drakių ar kaip ? :) Priminei man, kad taip ir nepirkau tos pilkos moheros. Mažu jau ir neliko, būtų ramu. Reiks eit patikrint :).

Katuk - o kodėl kančios mėginuką nusimegzt buvo? Vakar supratau (buvau jau pamiršus :D), kad aš vis perdaug galvoju į priekį, kaip kažkas bus ir, aišku, daugiau neigiamai. Nors nebūtinai. tai va, mano galvoje antro vienodo peties mezgimas atrodė gana baisus reikalas, o realybėj - easy peasy, į shemą pažiūriu, bet į ženklų paaiškinimus - beveik ne.  Panašiai ir su kojinėm, tiesą sakant, nes visą laiką mielai megzčiau skirtingas kojines po vieną :), o kai pagalvoju apie antros tos pačios mezgimą - net nupurto :). Bet kai negalvodama pradedu, nusimezga ir ta antra ne per sunkiausiai. Tik įdomumo jokio nelieka.

Atsakyti

aš vis pažiūriu kaip yotube moteros po dvi kojines iš kart mezga, atseit taip lengviau morališkai. Nu man tai ne, aš geriau vieną po kitos mezgu :)

Atsakyti

Aš nesiryžtu net bandyt dviejų iš karto, nes tingiu analizuot, man atrodo per painu. Mūsų Vincis taip mezga.

O dėl oro - man visada geras, koks yra. Nes kaip intravertei, visada smagu pabūt vienai su savim :), ypač, kai lyja. Kaime vasarom labiausiai mėgdavau lietingą orą, nes nereikėdavo ravėt, grėbt šieno ir pan., galėdavau pasislėpt knygose. O kai geras oras, tai daugiau visokių veiklų reikia prasimanyt. Kai karščiai svilina - tai tik maudantis gerai, o ne vandeny - jau blogai.

Atsakyti

va va, nu lietus čia toks kaip savaitgalį tai šiek tiek vaikščiot trukdo, o gerai savijautai (ir fizinei ir emocinei) man kažkaip reikia prasieit 

Atsakyti

Man lietus fiziškai nepatinka. Nemėgstu, kai viskas šlapia-kojos, plaukai... net ir nugara, jei vaikštai. Nosis pradeda varvėt...Rankos užimtos skėčiu, tas vis trukdo laisvam judėjimui. 

Jei apsiniaukę, bet nelyja-visai kitas reikalas.

Per kančias- nes tiesiog nenoriu megzti. Nėra malonumo, vien reikalas. Net ir sau nenoriu.

Dvi kojinės vienu metu? Ačiū, ne. :D​ 

Atsakyti