Ar nereik padėtį taisyt??
Mano plaukai visą gyvenimą tiesūs ir nepaslankūs garbanos nesilaiko, nebent daug kokių putų ir po to lako pridedi, tai dar kažkiek.
Mano vyresniajai dukrai ne taip seniai pradėjo truputį garbanotis plaukai, kažkur nuo 20 m. O anksčiau buvo tiesūs.
Taip pat mano vaikystės draugei. Kai mes susipažinom devintoje klasėje, jos plaukai bangavosi, net garbanojosi, ypač jei drėgmės gaudavo. Tai net nustebau, kai pamačiau jos vaikystės nuotraukas, kur visiškai tiesūs plaukai. Jai tai su brendimu pradėjo ir plaukai keistis.
Man tokie iš niekur skausmai jau seniai ne naujiena. Klubas ir keliai kartais tokių kaip pas Restar skausmų patiria, kurie iš niekur atsiranda, kartais minutei, kartais valandai, kartais kelioms dienoms ir pradingsta. Kitur kartais tiesiog pradeda skaudėti, lyg ir sąnarį, o gal kokias sausgysles. Šitie jau ilgam, kokiam pusmečiui Va pvz. vakar pradėjo skaudėt dešinės rankos riešą. Lygioj vietoj
Kada nustos nžn
Pradedu įtarti kokį reumatą
Kitas variantas artritas, bet tas kaži ar taip praeitų po kažkiek laiko
Aš irgi tiesiaplaukė. O norėčiau būti garbanota
Pastebėjau, kad tiesiaplaukės, beveik visada nori garbanų, o garbanotos, nori išsitiesint. Čia iš serijos, kad žmogui visada negerai.
O keistų skausmų ir aš turėjus. Toks vis pasikartojantis kuriame nors kelyje, nemoku net apibūdinti, tarsi kokia elektros srovė, tik ne staigus nupurtymas, bet ištęstas. Jis atsiranda paspaudus tam tikrą kelio vietą. Tarkim atsiklaupus ir kelį tam tikra vieta paspaudus. Kai pilatesą lankiau, tai vis būdavo tai vienas, tai kitas kelis kurį laiką turi, tą jautrią vietą. Paskui buvo kažkurios pėdos viename šone irgi toks panašus skausmas, atsirasdavęs irgi ar tai nuo kažkokio pasukimo, ar tam tikro paspaudimo. Šiuo metu viename pade yra tokia jautri vieta. Bet ji maža ir net nesuprantu nuo ko pasireiškia.
Tai šiaip kokių nors skausmelių tai pasitaiko, nekreipiu dėmesio labai, nes vaikščiot netrukdo. Kai kažkada ūminis nugaros uždegimas buvo, siaubas, galvojau, niekada nebegalėsiu normaliai funkcionuot. O su lėtiniais pamažu susitaikai. Tas buvo toks išvis netikėtai be priežasties iškirtęs. Ech, su petim vėl darosi negerai , bet kol kas ničnieko nedarau, o mezgimas ant sofos ištiesus kojas labai blogai veikia. Apskritai mezgimas...
Gadget, kai esi viskuo patenkinta, nėra jokio motyvo tobulėti
Apie skausmus šiandien tiesiog nenoriu diskutuot
Nors ne apie kitokius skausmus papasakosiu. Prieš mėnesį gi dariau erkinio encefalito skiepą. Beveik visa šeima darė. Man be proto skaudėjo ranką. Pakelt negalėjau visiškai, iš skausmo net cypavau. Likusi skiepyta šeimos dalis negalėjo patikėti, sakė, kad aš apsimetu ir esu nepakanti. Aha. Antras skiepas man nesukėlė praktiškai jokių jausmų, užtat dukra pagaliau suprato, kas per skausmas ten buvo ir netgi atsiprašinėjo, kad netikėjo