Restar, teisingai. Kažkiek atšilo. Nesakau kad jau labai geri, bet bent jau tokio priešiškumo nebėra.
Kaip malonu girdėti . Vis tiek protinga mergaitė, gal susimąstė, kai tavęs nebuvo? Atrodo, kad ta mama šiokia ir anokia, o kai jos nebūna, staiga įvertini, kokia ji reikalinga...
Man net kvėpuoti sunku, nors kišk galvą į šaldytuvą...
Mano ne LT tai net visi +18. Visą dieną lyja, vėjas. Vasara baigės
Kad čia ne dėl nebuvimo, jau prieš tai tas atsitiko. Manau, kad gimnazijos organizuojamos rekolekcijos buvo tas lūžio taškas.
Katuk, tu lakstai kaip avis vienon vieton įkirpta - tai šen, tai ten, gerai pėdas mėtai .
Pagarba gimnazijai už vertybių udymą .
Aha lakstau. Ir dar planuoju
31 laipsnis
.
17 laipsnių. Bleeee. Palangoj. Dupcę nušalsiu su nauja suknele.
Nu ok, dar linines kelnes turiu. 🤐
Atvažiuok vasara pasidžiaugt, vadinasi.
Atvažiuok į Vilnių . Išburk mums gerą orą kitą savaitgalį
. Nors, kai retai kur išvažiuojam, dzin man ta oro temperatūra, svarbu, kad būtų tinkama vaikščioti. Su nostalgija prisimenu, kai pora dienų Palangoj su vyru vienudu. Dabar bus pora tinginčių vaikščiot tiek, kiek mums norisi zyzeklių...
Vasarą mane vargina karštis, bet labiausiai nepatinka lagaminų krovimas ir maisto vežimuisi planavimas...Dar reikia iki Lidl nuvaryt...
Zyzeklius palik namie, o patys iki tilto kavos pagert eikit pajūriu 😊
Aš saviškius palieku, kai tingi eit. Ir dabar Gytį prisikalbinėjau kartu važiuot. Prižadėjau žvėrelius HBH aplankyt ir gal baseiną. Nes būčiau tik su Emiliu dviese važiavus. Vyras remontais, kraustymais užsiėmęs.
Jeigu ką, tai ryte padangas į vasarines nubvariau pakeist 😂 kaip sakant, su mašinuku pasipuošėm vasarai.
Iš sveikatos temos- neurologė po kompiuterinės sakė, kad kakle nervas užspaustas ir vaistai nepadės. Reik fizoterapijų. Pas reabilitologę. O aš antradienį baigių 'lazerių show' ir kaip tik eisiu pas ją pratęsimui naujų procedūrų.
Iš sveikatos temos-mums abiem su dukra skauda ranką po encefalito skiepo. Tiksliau vėl pradėjo, ne smarkiai, tam tikru kampu pasukus. Ar taip gali būti
Niuma, visko bus. Taviškiams tai ta Palanga -antri namai, nieko naujo. O mes retai būnam, užtat ir vaikams norim "prinudit dobro" .
Pirmą kartą išėjau su šortais ir basutėm, pasijuto vasara, pakvipo atostogom .
Google paskyra vis pypavo, kad vietą tuoj pasibaigs. Pratrindavau biški foto, bet rimčiau užsiimt neprisiriuošiau. Nugi gerasis telefonas tiesiog pasiūlė prasitrinti Gmail'ą nuo didelių atachmentų. Oi, kaip patuštėjo paskyra , net gana greitai.
Palaidojom katinuką po obelim Neatlaikė širdis visų procedūrų... Ašarų pakalnė visiems
Megztinį baigiau. Jei po skalbimo nepasikeis bus gal net visai nieko.