Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liepos 9, Anykščiuose

1. Niuma

2. Gadget3

3. Qqtė

4. Katukas

5. Restar

Atsakyti

tas jausmas kai sėdi pamegzt mėginuko iš naujų siūlų ir atsipeikėji su gabalu naujo megztuko :D

Atsakyti

megztuko formos mėginukas :hihihi:

Dėl susitikimo nežinau. Norėčiau, bet nežinau ar galėsiu. Turbūt tą savaitgalį reikės pas tėvus važiuot.

Atsakyti

Kerpena, bet Anykščiai gal ne taip toli? Prisijungtum keliom val pamegzt?

Pagal mano planus- penktadienį grįžtu iš komandiruotės Lenkijoj (idealiu atveju- ketvirtadienį) ir nuo tada prasideda atostogos. Bandysiu derint savaitgalį prie ežerų kažkur, kur nuo saviškių atitrūksiu pusdieniui. Paskui grįšiu. Kažkada :) 

Atsakyti

Noriu Lenkijon!

Atsakyti

Lenkija didelė. Kur konkrečiai?

Plę, kaip ranką skauda... jau net nuskausminančių kaliau, taip gyvent trukdo. Kaip koks vienarankis jaučiuos 

(Istorija nutyli, jog visokias ten žoles sode/darže roviau, dūra, vietoj to, kad leist jai pailsėt)

Mezginys gausis visiška improvizacija. Bo nes riužavas baigės dryžiukams nesibaigus. Tikiuosi bent ilgis išeis normalus. Visada galiu rankoves nuardyt... nu bet nenoriu kažkaip. Arba išvis išardyt velniop

qqtės mėginukas :hihihi:  neblogai užkabino.

Atsakyti

O tam saulėtam pakūry.... :)

Chebra maudosi, aš sėdžiu su striukė :).

Atsakyti

Spėsiu visus kašmyrus pranešioti tokia vasarą ;)Priedas  received_411549667564590.jpeg   61,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Dabar matau, kaip telefonas nutaisė...

Gadget gražiai kreminė :wub: .

Man tai nešalta ir su linais, labai geras oras. Na, tik prie jūros striukę apsirengiau, kitur nereikėjo.

Atsakyti

Restarm gero jums poiilsio. Ar ilgai žadat būti?

Atsakyti

Mes tik savaitgaliui. Tikslas -dukrą iš praktikos parsivežt, tai ir patys šiek tiek pailsėti nusprendėm.

Atsakyti

Vakar darbo vasaros šventėje Taujėnų dvare buvom. Smagu visai. Ir supratau, kad man patinka Beisoul ir Einius, nors galvojau, kad galėjo ir geresnę grupė pakviest. 

Šiandien sodas daržas. Ir dar sugalvojom į Širvintas nuvažiuoti pasivaikščioti. Tiesiog :D 

Dėl liepos 9 kol kas nieko nežinau, tai ir nesirašau.

Atsakyti