Kokie skirtingi norai.
Aš va tą kitliuotę dariau be jokių pynučių. Bet man norėjosi ryškesnio rumbelio, tai specialiai gerojoje pusėje viena eilute daugiau numezgiau.
Nežinau, ar čia kas matosi. Mezginys dar procese, tai neskalbtas ir toks nelygus. 
IMG_20220620_153803.jpg 797,89KB
0 Parsiųsta kartų
Šią savaitę atostogauju, tai atvažiavau pas tėvus. Kol kas dar jaučiuosi be vietos..
Man, kaip kažkada katukui, visokios smukios nesąmonės šiomis dienomis nutinka. Pas tėvus n metų yra keptuvė, kažkada pirkta kaip tefloninė, bet iš tiesų ne. Ir visiškai blogai kepanti, todėl nenaudojama. Neseniai su sese išbandėm dar kartą ir sesuo sako - reikia per kokią akciją nusipirkti 26 cm keptuvė, nes dangtis geras. Tai aš nuo to laiko vis dairiausi. Bet keptuvės dažniausia 28, o po to 24 cm. Jau pradėjau galvoti, kad tokių nebūna. Bet vakar Molėtų maximoj užtikau ir kaip tik su akcija. Parsivežu - mažas tas dangtis, pasirodo keptuvė 24 cm
Kažin maxima apkeistų, nes buvo 24 cm. ir net kaina ta pati?
O dar turėjau nusipirkus akinius +1. Retkarčiais kokiai sudėčiai perskaityti ar kokiai pamestai juodos mezgamos riešinės akiai sugauti. Bet nulaužiau koją. Šandien užtikau Utenoje atsidariusį jyską ir ten pamačiau pigių skaitymo akinių. Galvoju pasiimsiu. Dar užsidėjau, pasižiūrėjau, kaip matosi. O paskui pamačiau kitos spalvos. Parsivežu namo - +3