Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, prieš ardydama nepamiršk parodyt. Nes mačius ir čiupinus gyvai - laba įdomu, ko ten primąstei. O gal ir ką iš sektančių sudominsi :). Bus tau proga naujų siūlų nusipirkt.

Mus šiluma tai aplenkė :). Vakar Kaune išlipom iš mašinos su striukėm, megztiniais, nes pajūry reikėjo jų.  Buvo šiltoka :). O šįryt toks pats oras ir Vilniuj.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 20 birželio 2022 - 10:58

Restar-nieko mandro, viskas tiesiog spalvotai marga. Ir trumpa :D 

parodysiu. Gal ir derinuko kokia mintis išsirutulios...

Šiaip keista, nes šviesus siūlas toks gan slidus, kritus, minkštas, toks labiau bambukas nei linas. O vat tamsus kažkoks kietas, net lyg skersuoja, labiau linas nei bambukas :D  žiūrėsim kas bus išskalbus

Atsakyti

Mano linas su viskoze - labiau jaučiasi viskozė nei linas, nors jos tik 20 proc. pagal idėją.

Atsakyti

Ačiū visoms už patarimus! Taip suprantu, kad nepavyks man be bandymų išsisukti. :)

Atsakyti

Kažin, kas čia galėtų būti tas autoritetas, kuris pasakytų (nematęs nei siūlo, nei mezginio) -daryk TAIP, o tu padarytum net nedvejodama :)

Atsakyti

Matėt. Kad nečiupinot, sutinku. :) Buvau kažkada įdėjusi vaizdelį kokį dryžių mezgu iš kašmyro.

Atsakyti

Vajej, nu kas dabar atsimins, ką mes ten  taip seniai čiupinom :). Aš tik baigtukus tavo pamenu :).

Atsakyti

taigi rodė dryžiukus mėlynai raudonus :) ne taip jau seniai, prieš pora mėnesių gal :D

Atsakyti

Neneigiu, kad rodė. Tiesiog neatsimenu  :oh: .

Atsakyti

Kokie skirtingi norai.

Aš va tą kitliuotę dariau be jokių pynučių. Bet man norėjosi ryškesnio rumbelio, tai specialiai gerojoje pusėje viena eilute daugiau numezgiau.

Nežinau, ar čia kas matosi. Mezginys dar procese, tai neskalbtas ir toks nelygus. :)

Priedas  IMG_20220620_153803.jpg   797,89KB   0 Parsiųsta kartų

Šią savaitę atostogauju, tai atvažiavau pas tėvus. Kol kas dar jaučiuosi be vietos..

Man, kaip kažkada katukui, visokios smukios nesąmonės šiomis dienomis nutinka.  Pas tėvus n metų yra keptuvė,  kažkada pirkta kaip tefloninė, bet iš tiesų ne. Ir visiškai blogai kepanti, todėl nenaudojama. Neseniai su sese išbandėm dar kartą ir sesuo sako -  reikia per kokią akciją nusipirkti 26 cm keptuvė, nes dangtis geras. Tai aš nuo to laiko vis dairiausi. Bet keptuvės dažniausia 28, o po to 24 cm. Jau pradėjau galvoti, kad tokių nebūna. Bet vakar Molėtų maximoj užtikau ir kaip tik su akcija. Parsivežu - mažas tas dangtis, pasirodo keptuvė 24 cm :hihihi: Kažin  maxima apkeistų, nes buvo 24 cm. ir net kaina ta pati?

O dar turėjau nusipirkus akinius +1. Retkarčiais kokiai sudėčiai perskaityti ar  kokiai pamestai juodos mezgamos riešinės akiai sugauti. Bet nulaužiau koją. Šandien užtikau Utenoje atsidariusį jyską ir ten pamačiau pigių skaitymo akinių. Galvoju pasiimsiu. Dar užsidėjau, pasižiūrėjau, kaip matosi. O paskui pamačiau kitos spalvos. Parsivežu namo -  +3 :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 birželio 2022 - 15:06

Kerpena, labai neblogas vaizdelis :bigsmile:  kažkas tau neįprasto bus

Jurgitak dryžių ir aš nepamenu :D 

Mano nevykėlis ištrauktas iš skalbiankės pasidarė išvis mini :lol:  bet čia matyt lino nuopelnas. Teks garinti :mad2:  bandžiau tampyt, bet reiktų fiksuoti, nes dabar vieną kampą tempi, tai kits susitraukia :D 

Kaip išgimdyt raštą vyriškam megztiniui :oh:  vyriškis nori kažkokio, o man nieks negražu, ką bebandau.  Arba pareiškia, kad nevyriškas :D​ 

Atsakyti

Bet tai lino toks būdas keisti dydį. Turiu suknelę, kuri išskalbta būna maždaug su keliais, o panešiojus pasidaro iki pusės blauzdų.

Atsakyti