Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Cha cha,Niuma :D 

Aš aną savaitę tokią baltą "nusimezgiau"

Atsakyti

Uniformytė?

Atsakyti

Kai nusiperki masinės gamybos rūbelį,  šansai "susitikti" tokią pat palaidinę dideli :D 

Mes su Niuma dar ir kelnių vienodų turim :D 

Šita palaidinė tinka prie praktiškai visų mano turimų vasarinių "apačių", netgi prie tų keleto sijonų, prie kurių vis nieks neįtiko . Tai kaip už tokius pinigus, sakyčiau vasaros perliukas.

Atsakyti
Perliukas perliukas biggrin.gif Galvoju ir apie kitą spalvą dar. Nu pas mane ale kreminė, tai tokia murzinai balta. Bet labai geras modelis.
Atsakyti

Liniuka - jo, patiko. O teambuildingų ten pas juos (ar ir pas visus?) vienas po kito, o dar ir darbo metu. Žodžiu, jaunimui super.

Nu jo būna, pasitaiko :)​ Mūsų grupė tai tokia labai įvairi ir užsiėmus, tai sunkiai mums su tais teambuildingais. Va ir dabar vos nepražiopsojom biudžeto įsisavinimo, tai varysim greituoju būdu kur mandriau pavakarieniaut.

Atsakyti

Biudžeto įsisavinimas :). Kaip supratau, tai nemažai to biudžeto turit :). Tik va, gamybos jau perdaug turit, kai covid vakcinų tiek nebereikia...

Mane ima kažkokia panika - vasaros mėnuo beveik praėjo, o neturiu jokių fainų planų, kurių laukčiau ir pan. Smegeninė tuščia ir jokių prošvaisčių.... Paskutinė panelė baigė šiandien mokslus praktikos peržiūra, sutartys visos pasirašytos, tarsi koks volas pervažiavęs per mane nuo visų nervinimųsi ir dėl vaikų, ir dėl darbų, o džiugesio nėra apie nieką...Prešingai - lygioj vietoj nerimas kažko pjauna, negaliu nieko net įvardint. Žodžiu, sudėtingas asmenybės tipas. Žinau, prie būsenos prisideda ir mažai vaikščiojimo ... Tiksliau, tai būsenos man būdingos apskritai, bet kai ką nors darau, tai sėkmingai išvengiu. O dabar nenoriu nieko daryt. Žinau, kad sode pagerės, bet plaukai šiaušiasi, kai pamisliju, kad reikia suplanuot maitinimus ten, kažko prisipirkt iš anksto (dar nei sykio nenakvojom šiemet...), paskui ten gamint ne pačiom patogausiom sąlygom, iškęst visus purkštavimus jaunimo, kurie niekur nenori su mumis... Interneto ten jiems nėra, ir uodai kamuoja, ir alergijos... Dar liekančiam namie kažką palikt reikia...

Atsakyti

O nepilnamečius pilnamečiui palikti? Išvažiuoti ir pailsėti sode - kuom ne atostoga???

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 23 birželio 2022 - 12:16

Restar, te :4u: 

Patarimų, kaip suprantu, nereik, tai tiesiog suprantu ir užjaučiu.

Pas kiekvieną savi tarakonai galvoj. Tokie plę gyvybingi ir neišnaikinami :D 

O kaip suprantu, savaitgalio pajūry įspūdžiai niekaip nepaįtakojo nuotaikų?

Atsakyti

Ačiū, patarimų nereikia tikrai. 

Noriu jausti, kad turiu šeimą, bent kartais, kol dar galiu.

Savaitgalis nepadėjo visai. T.y. greit užsimiršo. Ir trumpas, ir vėsus, ir truputį peršalus buvau ir pūslę ant kojos iki šiol skauda, nuėjus virš 20000 žingsnių :).

Atsakyti
Didžiuojuos savim už tą suorganizuotą kelionę vis tik smile.gif
Su visais mamų raminimais prie dabartinės neaiškios RU situacijos. Ir tai tenka prie kelionės planavimo smile.gif Sakiau, na jei kažkas pasikeistų iki antradienio, tai greičiausiai iš viso neįvyktų ta kelionė. Visų pinigus gavau. Pervedžiau. Dabar estafetę perdaviau auklėtojui ir vyrui, nes jis irgi važiuos, kaip lydintis asmuo smile.gif

Dar kelios val darbe ir važiuosim pas mamą Joninių švęst. Oras- tobulas smile.gif
Atsakyti

Galit ir Vaidines atšvęst :liezuvis:​ 

Atsakyti
Ir Joninės, ir Rasos, ir Vaidinės.
o tai rytoj ką....??? darom veiksmą? smile.gif
Atsakyti