Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gražu.

Dar galėtum Rasa būti :)

Užteks, kad pirma raidė ta pati :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Jaučiuosi didmoterė. Per 3 dienas suorganizavau Viliaus klasei išleistuvėm išvyką į Tartu AHHAA mokslo centrą plius Taliną ir jūros muziejaus laivų ekspozicija su nakvyne. Iš 27 vyksta 16, bet tai vis tiek daugiau nei pusė smile.gif O čia jų išsvajota kelionė kažkur iš Lietuvos nuo penktos klasės. Tik kaip sakiau, niekas niekur nesiveždavo.
Žodž, ledus pralaužiau, paskui bus lengviau smile.gif Tikiuosi.
Atsakyti

Katuk, jei ne tas petys tai būtų tobula :wub: 

Gadget, čia ant Joninių pratęsimo kvieti? Nes nu normaliai tai jos švenčiamos ketvirtadienį :) 

Niuma :blink:  :4u:​ 

Atsakyti
Liniuka, tai gi ketvirtadienį ir švenčiamos. Supranta, kad mažai norinčių būtų biggrin.gif

Na, ok ok, ne visi laurai man - susiradau agentūrą, kuri organizavo Gyčio panašią kelionę. Tik jie važiavo be nakvynės, tai buvo sunkoka. Nuo penkių ryto iki vidurnakčio. Dičkiam ėmėm su nakvyne ir platesne programa.
Bet visokie kiti reikalai- datos rinkimas, pinigų rinkimas, nori-nenori. Atsakinėt į tėvų užklausas. Darbiniai įgūdžiai praverčia smile.gif
Atsakyti

sveikos

pirmas kartas pamelavo :D neišlaikiau, ir dar nuostolių Regitrai padariau biškelį..nu reik gi kainą kaip nors pateisint  :D

durniau kad kitas laikas kažkur rugpjūčio vidury, nu dar mėginsiu pagaudyt aišku

Atsakyti

Nu papasakok ką prisidirbai :D​ 

Atsakyti

nu ką ant aukšto bordiūro dugną nubraukiau :D tas bordiūras žolėj pasislėpęs da aukštesnėj, bet ne pasiteisinimas čia-reikėjo daugiau išvažiuot, žodžiu posūkio neišėmiau, atbulai gražiai  kampu įvažiavau o paskui išvažiuot nesugebėjau

abydna nes didžioji dalis jau sėkmingai įveikta buvooo

Atsakyti

Kaltas Šimašius, kad žolės nepjauna :D 

Gali į kokią provinciją gal pavažiuot, laiką anksčiau gautum

Atsakyti

provincijoj nevažinėjus bijau kad ne taip jau ten ir lengva išlaikyt, čia bent jau vietos žinomos :)

ai nu ką žolė, kaltas egzaminuotojas-stabdžiai pas jį yra, galėjo stabdyt, būčiau neišlaikius bet bent nuostoliai mažesni. Gal dėl to taip ir susinervino kad nesužiūrėjo :D

Atsakyti

Ech, nu abydna, bet ne pasaulio pabaiga. Geriau ne su savo mašina paskui tai patirti.

Visą dieną meetuose online šiandien. 3 darbo pokalbiai po 1,5 val ir daugiau, ir ne tik. Stebina atlygio lūkesčiai -šviežiai atėję jauniklės nori gauti min tiek, kiek aš gaunu dabar, jau tiek metų dirbdama. Ir nesijaučiu, kad labai mažas atlyginimas. Kaip ir suprantu, nes jaunimas visada ambicingas, bet galiu garantuoti, kad savo dabartinėse darbovietėse tikrai tiek negauna, kiek aš jas žinau.

Atsakyti

Restar, tai ir normalu, kad keiti darbo vietą, kai nori pasikelt algą. Kiek žinau išėjusių ar naujai priimamų- dažnai naujokų algos būna aukštesnės. 

Atsakyti

Aš viską suprantu ir tai turbūt normalu. Bet jausmas vis tiek keistas. Aš save, matyt, nuvertinu, norėčiau gauti bent tiek, kiek gaunu dabar. O tau koks jausmas būtų, jeigu naujas vadybininkas gauna tiek pat ar daugiau, nei tu, n metų dirbanti? 

Atsakyti