Aš veiksmą už vairo darysiu
Dar nesnuspręsta, ar naktį ar ryte
Niuma, pamiršau tavim pasižavėti , tiesiog mano galva atmeta šiuo metu tokius darbus kaip įmanomus
. Diddarbis nesvietiškas yra viską suderint, ypač su tėvais, pinigus išmušt. Bet vaikams faina
.
Galvoju, kad negerai yra rimtai ilsėtis tik kartą metuose, tas ir jaučiasi jau n metų, kai birželį būnu paslika, kad nėra net jėgų apie atostogas pasvajot. Paskui vasarą atsikočiuoju ir vėl beprotiškam ritme užsisuku iki kitos vasaros. Jau pavasarį nebūna labai gerai...
Biudžeto įsisavinimas
. Kaip supratau, tai nemažai to biudžeto turit
. Tik va, gamybos jau perdaug turit, kai covid vakcinų tiek nebereikia...
Taigi niekas ir nesitikėjo, kad reikės tiek amžinai, dėl to ir sudarbinta su terminuotom sutartim nemažai buvo. Dėl manęs tai tos gamybos ir mažiau galėtų būt, o tai kaip guminis čia tas mūsų fabrikėlis
Ech ilgasis savaitgalis kaip gerai
reikia mums kokios merginų kelionės kelioms dienoms
kad ir ne už jūrų marių kur nors, bet baterijos pakrovimui labai padeda
Liepos 9?
Nu bent vienos dienos
Mano patirtis sako, kad poilsis čia ne prie ko t.y. mano sąmonės programoms visai nesvarbu, koks veiksmas vyksta. Viskas mano galvoj-kaip galvoju, taip ir prisigalvoju. Arba paprasčiau-noriu ir linksma
Beje, Restar, tavo sportas baigėsi?
Beje, Restar, tavo sportas baigėsi?
Sporto šį mėnesį buvo 3-4 kartais kokie tik, kap nieko, nes arba trenerė būna 1 kart per savaitę, arba aš negaliu tą kartą, tai grynas mizeris. Tai teigiamų emocijų trūkumas.
Šį mes išvažuojam be jokio noro grįžti į miestą be sekmadienio vakaro.