Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, tai gi ketvirtadienį ir švenčiamos. Supranta, kad mažai norinčių būtų biggrin.gif

Vertimas 200 balų!!!

VISI laurai tau - iš kiek mamelių tu gebėjai? Viena! Su šyta... Su naujais siūlais be nuolaidos!

Atsakyti

Nu ne pasaulio pabaiga, Qqte. Gaila tik kad tokios eilės.

Kad jaunimėlis nepagrįstai ambicingas, tai faktas. Ir kad naujokai daugiau už senbuvius gauna irgi faktas. Man net išeit ir vėl sugrįžt apsimokėjo :D Nebūčiau niekaip dirbdama tiek pasikėlus. Ir žinau, kad mūsų seniausia ir labiausiai patyrus kolegė gauna mažiausiai, nors vis apmoko žalius naujokus :B Nėr teisybės :)​ 

Atsakyti

O geriausia tai imt studentus :D  kuriems reikia praktikos.

mano dukra, ta kur ilgiau mokosi :D  ieškojo praktikos. Gavo tokioj nedidelėj įmonėlėj, kurioj tą darbą jau n metų dirba vien besipraktikuojantys studentai. T.y. jiems nemoka nieko. Kadangi darbas labiau kūrybinis, tai gauna tiesiog savo darbų portfolio. Kad galėtų prašyti didesnės algos rimtam darbe :D​ 

Atsakyti

Oi ne, ne, mes studentų ir nemokamų, ir mokamų atsikandę. Aišku, gal nuo darbo pobūdžio priklauso. Bet mums geriau mokėt ir turėt normalų darbuotoją. Dabar finale, ko gero, bus 2 - viena sena gera pažįstama, net vyresnė už mus, nesyk pas mus savanoriavus, žino mus ir klientūrą, labai universali, ir gana jauna, teikianti vilčių, kad ir mums teks labiau pasitempti. Bet jos motyvacija ne iki galo man aiški ir daug įtarimų, kad gali greit numigruot kitur. Na, dar pasižiūrėsim savo ir kandidačių testų rezultatus, ką objektyvūs duomenys parodys, kokių kompetencijų mums labiausiai trūksta. Visgi lygiavertį narį į 3 žmonių kolektyvą renkam. Norisi, kad kiekvienas jaustųsi gerai.  

Liniuka, tavo kolegei, matyt, reikia irgi nors trumpam išeit... Dukterėčia, neseniai pas jus atėjus dirbt, sakė, kad vadovė jos prašė senbuviams mokymus pravest kažkokia tema :).

Atsakyti

Restar, sena gana jauna pažįstama ;)

Nustebinot atlyginimų žinojimu. Nežinau kolegų atlyginimų.

Atsakyti

Restar, mano kolegė yra beviltiška - 4 metai iki pensijos. Kai buvo darbe nekokia situacija, mes visos išsilakstėm, o ji liko, nes kur tu eisi būdamas aplink 60.

Tiksliai algų nežinau, bet apytiksliai. 

Atsakyti

Gadget, aš rašiau apie 2 personas: viena vyresnė pažįstama, kita - jauna, (gal) perspektyvi.

Vėl su dukterėčia palei Nerį pasibastėm, apie Termofišerį pašnekėjom :). Pvz, dukterėčia žino, kad ji jau gauna 100 EUR daugiau už kolegą, kuris ją rekomendavo. Aš su kolegom apie atlyginimą niekada nesu kalbėjusis. Kartų gal skirtumai jau :hmm: .

Parsinešiau dar vieną knygą iš knygomato, gal paskaitysiu pagaliau savaitgalį.

Atsakyti

Restar, ar patiko dukterėčiai šventė?

Atsakyti

Apie atlyginimus: subjektyviai VISADA galvoji, kad esi vertas DIDŽIAUSIO. Gal tas nežinojimas ir ... Nesmagu kažkiek.

Tai nereiškia, kad nesutikrinu rinkos pasiūlos. Nes aš tai augu, ir kompetencijos, ir atsakomybės.

Ak, puiki diena!

Atsakyti

Liniuka - jo, patiko. O teambuildingų ten pas juos (ar ir pas visus?) vienas po kito, o dar ir darbo metu. Žodžiu, jaunimui super.

Atsakyti
Mane labai greitai ir tobulai, ir pigiai Reservedas apmezgė smile.gif Kartais perku ne tik siūlus biggrin.gif
https://www.reserved...rastu-1602c-08m
Atsakyti

Jiojio, puikiai mezgame Reserved metodu ;)

Atsakyti