Vakarienės aukojimas pagoniškai suskambo.
Mano dukra iki šiol su palaimingą šypsena prisimena ledų dietos dieną Italijoje...
Niuma . Alba rimtai. Virškint turbūt labiausiai reikia tai, kad tarp tų susitikimų tai tau kasdien reikės su savim dirbti. O aš kai mezgu, tai 3 pagalvėles susidedu, kad alkūnės nekabėtų, man taip komfortiškiau. Savo petį kol kas ignoruoju
.
Mano aukštaūgių kompanija: 15mečiai 195,5 ir 176, 5, o beveik 11metė -166... Panelė patenkinta nauja šukuosena, mažė irgi nusiteikus atsisveikinti su ilgais plaukais.
Myliu savo gydytoją -skyrė laiko ir mano išklausymui (be registracijos), paskyrė tyrimų, rekomendavo konkrečių vitaminų bei truputį raminamųjų organizmo nujautrinimui. Jau vien dēl to pagerėjo.
Dėl darbo su savim irgi pasakė paprastai- su dabartiniu skausmu jokių didelių mankštų. Du- trys pratimai po 2-3 sekundes. Praryti kaip piliulę. Kasdien
Ir tai pradėsim nuo kaklo atpalaidavimo, nes rankos su tokiu lėtiniu uždegimu dar negalim jautrint.
A, nu tada tas darbas su savim - zuikio dainos . Bus kaip dantų valymas. O kai pradėsi jaust rezultatą, tai ir malonu bus.
Atgaivino Pupojų ežeriukas . O neblogai atvėsus, tai ir šašlykas smagiai iškepė orkaitėj. Su tradicinėm pomidorų salotomis su grietine. Lazanija liko nepaaukota ir teiks man viltį gal dar ne sykį
. Jei nesuvalgysim iki atostogų, tai informuosiu pasiliekantįjį, kad ji ten yra
.
Atostogom nusipirkau šortus (turėsiu dabar net 3) ir dryžuotus marškinėlius. Keliauti pasiruošus .
Restar, kur keliausit?
Aš išleidau keliaut savo dukrą kaip aš manau, tai jaunesniąją
kur keliaut? Nežinau, pati sugalvos
bet taip sakant, toliau jau nebe mano kompetencija
Tai va, gražus tas jaunimas, jauduliukas ėmė matant visus, ne tik saviškę.
Ir net su potencialiu žentu teko garbė susipažinti
Tik tas karštis.... stovint ceremonijoj net kojomis prakaitas tekėjo....
Katuk, vėl ten pat, kur ir pernai, Kroatija, tik kitose, nebūtose vietose, pakeliui dar kitas vietas aplankant. Leidau vyrui planuot ir spręst, biškį pakreipdama.
Katuk, sveikinimai tavo dukrai Ir jaunai mamai
Į Kerpenos postus sunku adekvačiai reflektuoti, skaudžiai skaitosi. Bet tas vilties spinduliukas džiugina
Šiemet visi važiuoja į Kroatiją Ko tik bepaklausiu, tai arba jau buvo arba dar važiuos
Neramu tik dėl skrydžių, kai toks chaosas ir skrydžius atšaukinėja
Gatvėse šiandien irgi chaosas Pirmą kartą teko suktis pirmoj sankryžoj ir važiuot namo. Aplinkkelis visiškai stovintis, per radiją sakė, kad užpiltas ir nepravažiuojamas. Kitose gatvėse irgi baisūs kamščiai.
Ir dar vaizdelis procese.
Screenshot_20220629_081514.jpg 652,12KB
0 Parsiųsta kartų
Prabudau nuo baisaus ūžimo, šniokštimo, vyrą pasiunčiau langų uždaryt. Sakė, kad ir griaudėjo smarkiai, bet šito negirdėjau.
Liniuka, kas čia bus? Megztinis? Cotton šiol ar kas?
Aš bliuskės kelias eiles pamezgiau, kol užmigau su virbalais rankose....
O Kroatija populiari. Nuo kitų metų dar ir eurą turės, tai išvis. Norėtume kur skristi, bet summa summarum mums brangiai išeina skrydis + mašinos nuoma. O sėdėt vienoj vietoj -ne mūsų natūrai. Vis pasvarstom apie viešbutį su all included ir niekur nejudėt, vaikai nebuvę, gal jiems patiktų. Bet imu žiovaut vien pagalvojus apie tai...nors tik 1 kartą taip buvę. Bet nenoriu kartot.
Liniuka, gražu spalvota. Dera.
Girdėjau, kad Vilnius skęsta. Kaune-saulė. Vakar žaibavo ir tik kai kur lijo.
Lietutį vakar sugundžiau siūlais negundydama 😂 čiupinėjo mano beveikt baigtą bliuskytę. Nuo spalvų ir siūlo švelnumo susileido.