Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sugalvojom nuvažiuot į Ozą šio bei to. Gyvenime dar nemačiau ten tiek žmonių ir mašinų :blink: Prieš kalėdas tiek nebūna. Taip ir nesupratau, kas ten buvo :hmm: 

Atsakyti

Kas kas. Šventinė diena ir ištisinis lietus. Tai visi ir suplūdo į prekybos centrus.

Mes lygiai taip pat prie Outleto, kur ant Pilaitės kelio, prastovėjom kamštyje įvažiuoti.

Aš nenuvažiavau į dukros diplomo teikimą ir  sutarėm, kad geriau po to nueisim kur į kavinę. Tai galų gale šiandien susiderinom laiką. Dukra išsirinko kur nori Ir išvažiavom apie 13. Kadangi pats pietų metas, tai žmonių buvo minios. Jau įėję galvojom, kad teks važiuoti namo, nes pamatėm didžiules eiles koridoriuose. Galvojom, kad prie kavinių. Bet pasirodė, kad eilės prie visokių vaikiškų atrakcijų - kur visokius kačiukų veidus dažo, cukraus vatą ar popkorną pardavinėja.  Prie kavinės tik dvi  ar trys  poros prie įėjimo stovėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 liepos 2022 - 16:20

A tai reiškia visur masinis antplūdis  :D Nebuvom originalūs :D 

Kažkaip patiko man šiandien tas lietus. Pamezgiau.

Atsakyti

O aš eilinį kartą prarevizavau savo skudurus. Dar du nemaži maišai keliauja lauk. 

Kaži gerai aš čia darau, kai gresia krizytė :hmm:  sako kaip tik reik viską kaupt, o aš metu :D bet ai, išgyvenimui tikrai pakaks. O ir siūlų bei virbalų turiu. Net ir medžiagų siuviniams yr. 

Atsakyti

Aš tai nosies iš namų nekišau. Kai lyja -intraverto džiaugsmas, be sąžinės graužimo legaliai namie tupėt. Dariau šį tą, na ir užguliau mažės komodą ir visas pakampes, kur pilna išaugtų drabužių. Iš kur tiek jų pas mus :oh: . Faktas -iš visur. Visada mielai imu, kai kas atiduoda. Tik faktas, kad daug ko net nespėja panešiot. Per pavasarį tiek ūgtelėjo :oh: , kad metu visus 152-158, keičiu į  164, bet ir tie trumpai galios. Sesė tokia buvo 6-7 klasėj, o šita 4tą baigus tik. 

Vyras tai visa dieną maršrutus detalizuojasi, krauna bookmarkus į programėlę, kaip gerai, kad man to nereikia....

Atsakyti

Linkėjimai iš Varšuvos. Su proseco.

Jaaaaz kai gerai su kolege, kuria gerai sutariam. Sustojom Bialystoko prekybos centre.. beveik 4iom valandom :D va ką reiškia be vyrų ir vaikų tik po algos :) batų parduotuvės, rūbų parduotuvės, namų dekoro parduotuvės. Abi apsipirkę ir  laimingos

Atsakyti

Niuma, su autobusiuku važiuojat? :D​ 

Atsakyti

Katuk, kvyyyyy

Atsakyti

O aš užsisakinėju maximaliai internete, pipiriukų į kelionę,dar šio to ir galvoju, kaip kuo mažiau į pardes reikėtų eit, ypač dėl niekų. Kiek važiuojam per Lenkiją, tiek aš nesugalvoju, ką čia apsipirkt :oh:​ .

Atsakyti

Restar, tai ir nesugalvoji, nes viską būni susipirkus ir jau vežiesi. Asmeniškai aš net nepagalvočiau prieskonių iš Lietuvos vežtis. Va iš Kroatijos parsivežtis, tai pilnai tikėtinas variantas. Kai buvom, rupios jūros druskos 3 ar 5 kg maišą parsivežėm.

Atsakyti

Dvi suknelės, mamai dovanų komplektukas- bliuskytė su iiilgu sijonu (nes Emilį prižiūrės visą savaitę, kol gastroliuoju) -viso 93 pinigai. Įlindom į lino, medvilnės rūbų parduotuvę, vadinasi :) 

Dar juodą sviestinę ir juodą indų ploviklio talpą su kempinėle ir šepetėliu pasiėmiau. Bus virtuvės atnaujinimas.

Basučių neišsirinkau. O batukų, kurių norėjau, nebuvo mano dydžio. Dar ryt Varšuvoj vakare vaikščiosim, gal čia pasižiūrėsiu. 

Maisto grįžtant bus daug pirkimų mėsos, sūrio, vyno. 

Atsakyti

Sveikos. Grįžom jau iš gastrolių.

Viskas gerai kolkas.  Vėl lengva adaptacija miegot savo lovoj. Jau buvau atpratus per kelias sav.

Restar, kur vykstat?  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 06 liepos 2022 - 22:05