Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai buvom su dukra šilko tapymo pamokėlėj. Visai smagus relaksas  :wub:  Dukra spalvino paprastą kartoninį paveiksliuką o aš aguonas paišiau. Mokytojos pagalba turiu fainą dalyką ant lango  :wub:

https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 06 liepos 2022 - 22:06

Kroatija. Su lankytinais objektais Lenkijoj pirmyn ir atgal bei Austrijoj.

Waidaw -gražu :wub: .

Nesusiperku visko. Tik truputį pagalvoju, ką ten gaminsimės, ko pasigendu. Visgi viską paskui susipirkt ko gali reikėt ten - neapsimoka. Man geriau pasimaudyt ilgiau, nei parduotuvėj ieškoti visko, ko reikia pirmom dienom. Kavinėse mums brangu. Max 1 kartą per dieną valgysim, o gal ir ne kasdien.

Aš tai LT žinau, ką tikrai vartojam, dėl to man lengviau. Čia lenkiškų produktų irgi neperku, tai nemoku ir ten apsipirkt. Man šviežiai tai ko reikia geriau vietoj nusipirkt, nes sandėliuot neturiu kur. Žodžiu, nemoku aš Lenkijoj apsipirkinėt :oh: . Nebent mokyklai ko užmatytume netyčia.

Esu didvyrė  :yahoo:  .  Išsijudinau ir nuveikiau be galo daug darbų. Kokie 7-8 maišai jau iškeliavo iš namų, 6 paruošti kolegės kaimynei, 2 vyro broliui ir dar keli tekstilės konteineriui arba HM. 

Ryt pas brolį braškių.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20220707_131950.jpg   495,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Galima pribėgti su savom bulvėm?

Atsakyti

Rinkai pati?

Atsakyti

O mes darbe jau viską susipakavom, nes atjungė kompus nuo visų tinklų. Bet mus kraustys tik pirmadienį. Tai paskutinėm dienom labai susitelkus dariausi tokius darbus, kur reikia kokių prisijungimų. Tai daug tokių paruoštukų namo parsinešiau. Nes neaišku dar kada naujoj vietoj viskas ims veikti iki galo.  O man liepos mėnesį pats darbymetis.

Atsakyti

Aha rinkau pati Kalvarijų turguj :D​ 

Atsakyti

Po kiek rinkai? :D​ 

Atsakyti

Po 6 :D​ 

Atsakyti

Mes jau kokius 3 kartus valgėm ir jau tingiu tas voveruškas gaminti, pasiėmiau tik tą indelį, kur uogos būna parduodamos, o vyro brolis 2 savaitgalius jau po kibirą namo vežėsi. Klausiau, ką darys -sakė, kad nežino :). Ką mama sugalvos. Paimčiau ir su draugėm pasidalinčiau, ale labai nesiūlo, o aš nedrįstu prašyt, kai pati nerenku :). Nežinau aš tų jo vietų, tik baravykynus savo turiu šalia sodo.

Ir biški privengiu erkių, kol nėra trečio skiepo, nes ligos tikrai netrūksta...

Kerpena, minėjai, kad kažkur prie Panoramos lyg nauja vieta bus? Įdomu, kaip tau tas pasikeitimas, ar į gerą bus. Aišku, ne miesto širdis, bet šalia sriubos bus :). O kur susisiekimas patogesnis?

Atsakyti

O tai trečias skiepas ne palaikomasis? Ta prasme, apsaugai užtenka dviejų. Bent jau man taip aiškino.

Ir aš tokio skanumo tom erkėm,kad jau po pirmo skiepo, šaltyje ir per lietų sugebėjau pasigaut zarazą :B  nors ir visaip saugojaus, grįžus rūbus pasikeičiau ir nusiprausiau. Čia balandį buvo. O po antro jau jaučiuosi drąsuole :D  po šalia esančias sužėlusias pievas braidau

Atsakyti

Ką aš žinau, jeigu reikia trečio, gal nepakanka tos apsaugos. Buvau be skiepų ir nebijojau, o dabar yra kaip yra. Būtų baravykų, lėkčiau kaip vėjas į mišką daug negalvodama :).

Po kaimo grįžus namo taip galvą įsiskaudo, momentaliai, tik užlipus laiptais. Ir skauda, keičiant kūno padėtį. Kažkaip keista, nebūna man paprastai taip. Braškės nutvarkytos, dar tokios šviesios vyšnios, kurias trešnėm vadindavom visąlaik, nes vyšnios mums tik tamsios.

Atsakyti