Aga, bent jau man su kubikais laisviau mezgėsi. Kažkada turėjau, bet neįpratau būtent dėl to laisvumo.
kaip ten būdavo su tais Cubic? Jais mezgant gaudavosi lyg storesniu virbalu mezgtum?
Gal 4 numeriu mezgant gautųsi, lyg 4,25?
bent man tai atbulai. 4 kubikai kaip 3.75 paprasti\
bet šiaip bent pas mane liniuotej tai nuo 4 eina kas 0,5...
bambukiniai nelabai man
nu bet pavyzdukui gal 4 nr gana
Ką qqtė naujo mezga tikrai ne kojines
Ką qqtė naujo mezga
tikrai ne kojines
Nieko naujo kol kas. Cik mėginuką mezgiau ir galvojau kokio didumo virbalų reik
Bet mėginukas su kažkokia mintim...
Labas,
vakar buvo man pasakiškai idealus oras, šiandien - tikra Lietuva, nuo brolio iki Zarasų krašto - visur vienodai cepelininškai dangus aptrauktas ir varvantis.
Prisidėjom vyšnių uogienės, sulčių, šaldytų, džiovintų vyšnių visur. Galvojau, jau pabaiga virimų. Tai kur tau - nuo vieno krūmo pusę kibiro agrastų prisiskynėm. Reikės su apelsinais bandyt, patiko vienais metais. Bet šiandien tik ilsėsimės, gal ryt po darbų. Dar reik uodegėles jų nudorot...
Keliauninkės, pasipasakokit, ką faino matėt, patyrėt, čiupinėjot be šitų švelnybių
. Būčiau netikus į kompaniją su savo nelakuotais ir trumputėliai nurėžtais nagais. Nes per stresus visai nulūžinėjo.
Pirmas klausimas išsiskyrus- kada kartojam.
Dar pirmesnis neišsiskyrus- pritrūko laiko, reikėjo nuo penktadienio susitikt 🥰
Katukas užsakė ir orą, ne tik viešbutį 😁
Net neaišku, ką pasakot, nes viskas nepakartojama ir nuostabu. Faini tie moteriški pasibuvimai. Gyvybiškai reikalingi.
Kartojam .
Viskas buvo labai jauku, su daug pliurpt ir juoko.
Labai džiaugiuosi, kad pavyko susiorganizuoti šitą mini pasibuvimą.
Užlipom į aukščiausią LT apžvalgos bokštą, apsigyvenom labai jaukiam viešbutuke, ramus, švarus, tvarkingas, kvepiantis, gera lokacija. Skani vakarienė su kokteiliukais, malonus pasivaikščiojimas palei Nemuną ir neapsakomai gerulis mezgimo pliurpimo vakaras+naktis. Net ir miegas geras buvo, qqtė nesispardė
Spalvingas mėginukų rytas su paprastais bet sočiais pusryčiais ir labai skania kava. Net ir lietus palaukė biškį kol išvažiuosim.
Labai ačiū visoms kompanjionėms! Šiandien aš jus biškį myliu
Va kaip gražiai Katukas viską sureziumavo Prieš tai buvau pradėjus rašyt, bet kažkaip sausokai 🤣 gerai, kad palaukiau lyriškesnio apibūdinimo. Aš viešbutuko visokių fragmentų irgi pasifotkinau. Pvz tokios oazės labai norėčiau pas save ant komodos. Bet žinau, kad Ripsui ji patiktų dar labiau 🤣
received_568437381679002.jpeg 200,75KB
0 Parsiųsta kartų
received_614811090075907.jpeg 246,78KB
0 Parsiųsta kartų