Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mes po tikrai intensyvios kelionės 1 dieną miegojom ir kimarinom, skalbėmės, o jau vakar važiavom į lažą - pjovėm, pešėm, deėom į stiklainius 12 vištų ir gaidį, prisiskynėm kelis kibirus vyšnių ir juodųjų serbentų. Po 23 val išvažiavom iš brolio, o namo grįžom po 1 nakties.... Nes susivarė kalnuose stabdžių kaladėlės, tai cypdami žviegdami 30-60 greičiu parsibrūžinom.

Šiandien dukros gimtadienis, 11 metų, na, ir vyšnių dorojimas...  Pora kibirų močiutei išgrūdom, puodą kaimynei, dar dafiga liko... Ryt - virimas... Nežinau, kaip ten su tuo Birštonu, kad ir tikrai noriu, bet realiai noriu pailsėt nieko nedarydama prieš darbo savaitę. Nežinau, ar pavyks žaibiškai mašiną suremontuot ir spėt TA praeit, sekmadienį baigiasi. Na, ir dar reikalai su dukros stovykla, kaip ją ten sekmadienį nugabent (už 150 km), jeigu mašinos nebus.

Megzt dar nemezgu.

Atsakyti

Restar, oho vyšnių kiekiai!!! Noriu medelio. Aš mezgu! Ir neardau. Bet tarp šventimų Birštonas ryte skambyjo ir gundė. Kawite gėriau

Priedas  received_359611643007961.jpeg   197,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2022 07 28, 22:06)
<p>Birštonui dar viena laisva lova yr, jeigu ką rolleyes.gif​ </p>

Be nakvynių priimsim ir daugiau norinčių biggrin.gif
Atsakyti

Gadget, auksu spindintis rytas :D 

Čia viena pati du puodukus geri?

Atsakyti

Sveikos. Vis paskaitau ir paskaitau jus. Kava taip skaniai atrodo! Pati jau turbūt tris mėnesius siuvu rankovę mažės megstinio, dar kol sagas nupirksiu ir įsiūsiu garantuotai išaugs. Bergždžias darbas...

Atsakyti

Labas rytas, aš dar pusryčiauju, be aukso puodelių :). Bet gera žinia iš ryto - mašina 7 ryto nuvaryta, jau sutaisyta ir ne už tūkstančius. 

Reik judėti link puodų su uogienėm. Dalį susišaldėm. Dar vyšnių pyragas planuose.

Pas brolį 1 vyšnia tiek apsipylus uogom, kad saujom skinti buvo galima. Dar palikom raudonuosius serbentus ant pražuvimo, nes per prasta uoga, niekas nebenori. Mes drebučių nuo seniai dar turim. Broliui visko užtenka, kaip vienam.

Atsakyti

Gadget, auksu spindintis rytas :D

Čia viena pati du puodukus geri?

Taip, spindi.

Niaaaa, man ne asmenybės susidvejinimas ;)

Atsakyti

PS tie - čekislovakiški antikvariniai. Ot vot. Bone china.

Atsakyti

kažin būna virbalų 4.25?

Atsakyti

Hm, neteko apie tokius girdėt, bet turėtų gal būt kur nors.

Prikepiau kalną lietinių, kol vyras su mašina vazojosi (fingers crossed, kad praeitų TA), nes šiaip čia jo patiekalas, bet kad aš nieko kito iš turimų produktų nesugalvojau. Padariau ir vyšnių su krakmolu tirštintų prie tų blynelių :wub: . Panašu, kad kol visko nesuviriau į uogienes, reikia dar pasidaryt.

Visgi kaip reikia atitrūkt nuo namų, kad grįžus galiu tiesiog kuistis, tvarkytis, gamint valgyt ir nesinervuot.

Atsakyti

kažin būna virbalų 4.25?

Radau Tulip bambukinius.

Atsakyti

kaip ten būdavo su tais Cubic? Jais mezgant gaudavosi lyg storesniu virbalu mezgtum?

Gal 4 numeriu mezgant gautųsi, lyg 4,25?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 29 liepos 2022 - 21:57