Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labai harmoningas vidaus ir pro langus matomas vaizdas ♥.

Savaitę padirbėsiu iki kitų atostogų (kurioms ničjokio plano neturiu ir nelabai suplanuosi, nes katinas tapęs baisiai reiklus ir nebeturi nuolatinio prižiūrėtojo). Jausmas, kad išvis gyvenime dirbt nebenoriu  :B . Tai ką daryt  :oh: .

Atsakyti

:hihihi: aš žinau, kaip padaryt, kad nedirbt

Atsakyti

Labas!

Siūlus perku. 

Dukra mezga.

Tai...

Visą savaitę jausmas, kad esu laimingiausia pasaulyje.

Labas,

vakar buvo man pasakiškai idealus oras, šiandien - tikra Lietuva,  nuo brolio iki Zarasų krašto - visur vienodai cepelininškai dangus aptrauktas ir varvantis.

Prisidėjom vyšnių uogienės, sulčių, šaldytų, džiovintų vyšnių visur. Galvojau, jau pabaiga virimų. Tai kur tau - nuo vieno krūmo pusę kibiro agrastų prisiskynėm. Reikės su apelsinais bandyt, patiko vienais metais. Bet šiandien tik ilsėsimės, gal ryt po darbų. Dar reik uodegėles jų nudorot...

Keliauninkės, pasipasakokit, ką faino matėt, patyrėt, čiupinėjot be šitų švelnybių :)  :4u: . Būčiau netikus į kompaniją su savo nelakuotais ir trumputėliai nurėžtais nagais. Nes per stresus visai nulūžinėjo.

Uogautoja, visada yra Draugės pagalba (t.y. aš).

Oazės ir man reikia!

O apsaugotas nuo katinų oazes darau. Foto bus.

Katuk, o nebuvusias MYLI LABIAU, ANIA???

Atsakyti

Na, kiekviena tą "JUS" supranta, kaip nori :D​ 

Atsakyti

:hihihi: aš žinau, kaip padaryt, kad nedirbt

Prašom papasakot :)l

Labas!

Siūlus perku. 

Dukra mezga.

Tai...

Visą savaitę jausmas, kad esu laimingiausia pasaulyje.

Uogautoja, visada yra Draugės pagalba (t.y. aš).

Dukra mezga ir laimingiausia pasaulyje ♥.

Aš prisidėjau į krepšelį kojininių siūlų (darbo proga :oh: ), paskui palengva juos išiminėju...

Draugė nori man agrastų uodegėles draugiškai pašalinti  :bigsmile:  :D.  Agrastų retai būna tiek, kad dalintis jais :).

Atsakyti

Draugė nori manikiūrą su priaugintais nagais padaryti. Puikus nuotaikos kėliklis.

Pasodinau jazminą.

Nusipirkau pora kg siūlų.

Skristi per Sitį ar taupiau?

Atsakyti

Gadget, nesismulkini  :bigsmile: . Aš panašiai užsimojus, bet pagulės 2 krepšiukai pernakt, ta arba visai išnyks, arba palengvės gerokai.

Atsakyti

Gadget ką megsi? Po jazmino krūmu iš 2kg siūlų :D 

Aš kojininių siūlų irgi papirkau :D  ir jokių krepšių nekroviau. Yra viena tokia profesionali gundytoja mūsų sektoj :rolleyes: 

Ėjau vogti vyšnių :topsecret:  bet plę visos sutrūkinėję. Ir sargių uodienių kaimenė :D 

Kitoj pusėj kelio yr priaugusių vyšnaičių, o žemė panašu kad niekieno. Vis pasiskinu kiekvienais metais...

Atsakyti

Ar aš?

Niekada gyvenime  :mmm:  tik kartais... kai gerų vietų užmatau  :D 

Atvažiuok ryt pas mane vakare. Duosiu kibirą vyšnių, jei nori. 

Atsakyti

Ar aš?

Niekada gyvenime  :mmm:  tik kartais... kai gerų vietų užmatau  :D 

Atvažiuok ryt pas mane vakare. Duosiu kibirą vyšnių, jei nori. 

Atsakyti

vyšniooos...iš suvalkijos? apsimesiu kad nematau nes vistiek važiuot negaliu

Atsakyti

Šiaip labai norėčiau... bet iš tikro tai nėr kada man jų tvarkyt :D

Užtat parodysiu pavėluotą dovanėlę nuo dukrų. Va kokį gėrį gavau

Priedas  received_436029548573783.jpeg   153,07KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti