Ar aš?
Niekada gyvenime
tik kartais... kai gerų vietų užmatau
Atvažiuok ryt pas mane vakare. Duosiu kibirą vyšnių, jei nori.
Kamon! Kam dalinsmas MANO KIBIRAS VYŠNIŲ ???????
Sveikos. Katuko siūlų puodelis labai dailus, senai seilę pavarvinu į tokius. Uogų tema- uogos nebežavi. Vyšnių ir serbentų raudonų sočiai priviriau. Agrastams įtariu leisiu nubyrėt, tiesiog. Jūros šventėje pamaitinau auskarų drakių, labai jis jau odą ir keramiką pamėgo, mekrame pasižavėjau ir tiek, toliau nemezgu.
Katuko dukros dėmesingos ♥. Nors a vargu ar panaudočiau, retai iš kokio vieno matkelio mezgu, voliotųsi pas mane daugiau toks įrenginys.
Gadget drakius siautėja . Linas jau nebežavi, vasarai einant į antrą pusę, dar turiu nesumegzto. Angora žavi tik pačiupinėt, bet ne megzt ir nešiot - PŪKAI VISUR.
Ramintas - o vaikai agrastų nelesa? Mes tai dabar retai nuvažiuojam į sodą, o šiaip nuvalgo, pora krūmų viso labo, bet šiemet gerai užderėjo, kad pusė kibiro nuo vieno, šiaip mažiau būna.
Vakar nagrinėjau tuos agrastus, sėdėjau prie atviro balkono, tingėjau kojines vilnones susirast, o dar Titaniką su vaikais žūrėjom vos ne iki 2 val nakties, tai nuėjus pas vyrą, vis bandžiau susišildyt ledines kojas... Ir ką - ryte pasekmės, čiaudėju, snarglioju, gerklės viena pusė. Per durną galvą...
Ir iš pat ryto darbinis ČP... Kažką sprendžiu, bet pailsėjus sugebu nesinervint perdaug.