Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ne, man tai kojos nuo nieko nekaista :).  Taigi žvalgausi į kojininus siūlus. Vakar buvau prisidėjusi siūlų tk šeimos nariams. Dabar išmečiau man negražius "vyriškus" siūlus ir ieškau ko sau, bet nesugalvoju, kas man šiuo metu gražu, ko tikrai norėčiau.

Dar žvalgausi į camel spalvos jakas+kašmyras+dar kažkas. Man graži spalva, tik nežinau, ar man tiktų. Dukra tai tikrai, ji visokių rudų gerbėja.

Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2022 08 02, 10:52)
<p>Iš Angoros? Kojos nukais!!!!</p>

Prie ko čia angora??

Aš kalbu apie dubenėlį. Restar rašo, kad pas ją būtų nepritaikomas, be naudos. Sakau, kad su nauda smile.gif
Atsakyti

Kad aš kojininius pastaruoju metu mezgu iš poros siūlų. Arba 100 g matkelis jau gali neįsimontuot. Be to - nu kam man tam matkeliui bliūdas dar :D. Nesu aš tokia estetė... Ta prasme, man tokie dalykai gražu foto, ne mano gyvenime. Neturiu tiesiog vietos, kur juos gražiai laikyt.

Atsakyti

Priedas  IMG_20220802_124120.jpg   83,57KB   0 Parsiųsta kartų

Tas dubenėlis LABAI tiktų mano poniai katei. Žaisti ir TURĖTI.

Atsakyti

Gadget, neužfiksavau - turi nuosavą KATĘ?  Graži ♥. Nuo kada? Su šuniu gerai sutaria? Ir kur tavo gyvūnai būna, kai tau tenka iškeliauti?

Atsakyti

Restar,aniškiams žvirbliams rūgštu, dvi uogos ir pabėga. Bet .. vis pagalvoju kaip tu verdi agrastus su apelsinais? Dar neragavau. Gal įdomu? Papasakok prašau

Atsakyti

Na, tas dubenukas ne toks ir mažas, telpa tas 100gramis. O naudot manau kad panaudosiu ne kartą. Aš gi dažnai sukuosi iš babinų į pyragėlius. O visai estetiška ne po plaukinas dulkinas grindis voliot tuos pyragėlius. Tai va, smagus visai daiktas.

Vakar "sutvarkiau" savo juoduosius serbentus. Kažkaip taip lesti rūgštoka, tai išviriau džemo :bigsmile:  nors ir 200 ml stiklainiukas tik, bet vistiek smagu :D 

Restar, aššššš gi ieškau camelio spalvos siūlo kokio tai pūkino. Nors jako kažkaip po paskutinio mezginio nelabai no. Kanda his man... bet vistiek parodyk :D mažu kašmyras perspjauna

Atsakyti

Gadget, neužfiksavau - turi nuosavą KATĘ?  Graži ♥. Nuo kada? Su šuniu gerai sutaria? Ir kur tavo gyvūnai būna, kai tau tenka iškeliauti?

Turiu. Savaitgalį bus du mėnesiai.

Ji nuostabi.

Susitaria jiedu, panašaus amžiaus ir intelekto yra.

Atsakyti

Ramintas, žinok, googlink :D. Nes aš  1 sykį kažkaip darius, neatsiimenu, vakar irgi googlinau, variantų ne vienas, bandysiu kažką kombinuot pavakare, nes dar aviečių kibriuką ten supyliau ir cukrum viską, agrastus šakute subadžiau puode, tingėjau malt mėsmale ar dantų krapštuku po vieną, ar pjaustyt per pusę, kaip rekomenduoja :D. Man patiko, kad gana kieta tada ta uogienė gavosi, ne nemgėtsu tų, kurios nubėgo nuo sūrio ar blyno per rankas  :).

Katuk - parodysiu privačiai :D. Juodieji serbentai man ir žali gerai sušaldyti, paskui į kokteilius sumetu. O jau džemas, tai nepamainomas trupininiam pyragui arba dedu po šaukštelį į  prociją braunyje  :wub:  :wub: . Dėl bliūdo nesiginčyju ir neabejoju, kad panaudosi  :4u: .

Aš jau pirkau siūlų kojinėms  :B . Ir pasiruošus dar. Gal dėl to, kad algadienis  :D . Ir kas čia karktelėjo apie Siūlų miško nuolaidas  :oh:  :oh:

Atsakyti

Aš šiemet išsiviriau 2,5 l juodųjų serbentų uogienės. Man ji su baltu sūriu :wub: Dar braškių su cukrumi užsišaldžiau. Dar šilauogių. Tų tai reikės dar pasipildyt, kolegė prekiauja. 

O daugiau tai greičiausia nieko nedarysiu. Pirmi metai bus be marinuotų agurkų, nu bet sezono metu mokėti po 3 eur :blink: O darže šiemet nedaug sodinau, tik valgymui.

Kojinių megzti nenoriu. O daugiau nieko nereikia. Megzti į spintą nebenoriu. Kai ko nors prireiks, tada ir megsiu.

Atsakyti

Liniuka, kaip visada racionali, proto balsas :). Man tai daug ko šiuo metu norisi m gzt ir turėt, ar reikia, čia kitas klausimas. Bet šiandien skaitau, reikia grąžinti knygą į biblioteką greičiau.

Atsakyti

Viriau braškių, kaip močiutės gavosi  :wub: 

Juodojo serbento krūmą dar tik atsodinsiu. Ir agrastas dar nedera.

Bandau megzti. Gyvuliai... Padeda kaip gali.

Atsakyti