Galėtųbpas mus figos augti nes man dabar figų džemas yr ant bangos
su viskuo
Figų pernai prisivalgem iš bet kur laukuose augančių, tai soti iki šiol. Agrastienė -avietienė-apelsinienė rūpi, nes baisiai skanus gėrimas buvo sulčių nusisėmus, dar nevirtų. 12 puslitrukų uždaryta ir neliko paragaut . Na, teks atsidarinėt, ką padarysi
. Pagalvojus apie baltą sūrį pilna burna seilių prisirinko...
Man baltas sūris su obuoliene skaniausias
Šviežios figos - dievų maistas. Pagal kainą - irgi!
Rugpjūtį Kroatijoje pilna . Tikiu, kad ir daug kur kitur. Galų gale man turbūt vis tiek skaniausi obuoliai - jų tiek skonių būna.
Nerami naktus:miestas ūžia, katinas kniaukia ir landžioja su visais garsais į lovą po kelis kartus, nedamylėtas per dieną be savo dievuko....
Sėdžiu... žiūriu... kaupuosi...
(Pernai sakė- kam tas vyšnias darai, niek ndvalgo.
Prieš savaitę- kur dingo stiklainiukas vyšnių iš šaldytuvo? Sakau, gėrimo padariU, pasiimk iš sandėliuko kitą. Nueina. Pareina- tuščia, neliko nei vieno).
received_595582675381254.jpeg 155,39KB
0 Parsiųsta kartų
Gaila, savo kiekių nenufotkinau , lengviau pasijustum
. Ir keliom rankom tikrai greičiau einasi.
O vyšnienė ir pas mus einama. Net dičkis pasirašo kauliukų išėmimui, nes jo mėgstamiausia. Tik šįkart jam pasisekė to išvengt.
O man taip patikdavo vyšnių uogienė su kauliukais užsipili vandeniu, atsigeri, o tada gliaudai tą skanumą, uogienės saldumas būna nusiplovęs. Skanuma.
Tai va. Dainavo man Mamontovas 'kodai bus nulaužti....'
Beveik spontaniškai papirkau siūlų
Netyčia užsireginau šiandien ryte pas vieną gydytoją. Užsukau pas dukrą. Ten šalia Žvėrynas.... galvoju, gi man gali pritrukti vyro mezgtiniui siūlo, mačiau puslapy, kad yr truputis..... nu ir norėjau pačiupint tą Dalan, kuris yra mano ieškomos camel spalvos. Aiškiau nei aišku, kad važiavau jau apsisprendusi vyro siūlų stebuklingai nebebuvo. O vat Dalan nugulė į bagažinę
received_578439493977682.jpeg 220,28KB
0 Parsiųsta kartų
O vat namie pafotkinau, gal tikresnė spalva
received_468573394697807.jpeg 211,1KB
0 Parsiųsta kartų
Mamontovas... Su mezgėjų himnu ;)
Gerai čia padainavai, Katuk . Kitą kartą su ramesne sąžine nulaužinėsiu. Nes mano irgi lūžo vakar rimtai... Nesveika tas ilgas susilaikymas
.
Naminėj foto tai net smėlinis tas siūlas atrodo, ne Camel. Kaip ir mano norėtas/norimas? ne camel. To dar nepirkau, perdaug būtų 1 dieną iš 3-ijų parduotuvių apsisiūlint, nusprendė mano sveiko proto likučiai .
Niuma, nesu bandžius tų mašinėlių, įdomu, ar tikrai greičiau. Nes aš tiesiog rankom. Aišku, daug taškosi, tai apdengiu, kiek galiu, viską aplink. 4 kibirai skamba rimtai, daug gėrio išeis.
Vyšnių uogienė man irgi patikdavo su kauliukais atsigėrimui. Tik ne ant sūrio . Bet ji tokio sodresnio skonio būdavo. Nebūdavo kada žaist prie ūkio su tais išiminėjimais vasarą, kai ir daržai, ir šienai, ir gyvuliai, ir dar konservavimas...
Dvynius suvežiojau dantų patikrai, vienas gerai valo dantis, o kita - ne , kainuos, bet pavyko suderint taisymą dar rugpjūtį, nes paskui suderint gydytojų galimybes ir savo bei vaiko tvarkaraštį - misija supersudėtinga...
Vyrukas kačialinasi beveik kasdien, raumenis auginasi. Žaviuosi motyvacija. Man šią savaitę poilsis - namie tik 2 vaikai, ir tai išeina po pusdienį bent, vyras irgi į darbą.