16 stiklainiukų yra. Dar panašiai tiek užsuksiu rytoj. Užkaitinau tik. Bėda, kai mažai didelių puodu turiu teko per du kartus žaist.
Neištvėriau, pamezgiau mėginuką . Ir paskalbiau taip ir galvojau, kad yra to gamyklinio tepalo. O aš turiu skalbiklio spec tokiem siūlam. Dar neišdžiūvo,bet jau šlapias tokio gerumo
Sakiau gi, kad fainas:).
Vakar baigiau knyga, tai šiandien gal megsiu, dar porą turiu iš bibliotekos, bet tu terminai nedega. Alice Feenay "Kartais aš meluoju". Nu gerai užlankstyta knyga. Iš pradžių nekalta tokia, o paskui kai driokstelėjo, suvartė smegenis, beveik iš pradžių reikia skaityt . Ir paliko su subtiliu klaustuku. Gerai parašyta, jeigu kam reikia rekomendacijos.
Na, bet vistiek, merinas merinui nelygu. Ir šitam siūle jis ne pats geriausias. Tik tas kašmyro pūkelis ir atperka jo blogybes. Nes. 1.pasivėlė. 2. Šiurkštokas vis tik. Kai išdžiūvo. Bet visumoj neblogas.
Prieš pora metų mezgiau pleduką iš merino su 10 proc kašmyro. Pirkau Klngrd, jau užsidariusioje pardėj. Va ten buvo bomba. Tikrai. Gaila, kad jo daugiau ir nebuvo. Ir kad pardė užsidarė
Dirbu, išeinu iš kambario - nerandu vaikų . Ale taip galiu atsiribot ir susikoncentruot nuo aplinkos trukdžių, tik užsidėjus ausines ir tam tikrą muziką pasileidus. Spėju, kad karšta lauke, o man sėdint su vilnonėm kojinėm ir džemperiu visai neperkaršta, kol saulė neatsisuks iš mano pusės.
Skaitydama suprakaitavau.
O aš va papietavau skaniai, beveik veganiškai būtų, jeigu ne ožkos sūris, ir pradedu maloniai atšilti, megztinį nusirengus, galima jau ir kojines nusimaut . Aš gi dar lauke nebuvau, bet teks pėdint siuntinio (įtariu - gal jau siūlų) pasiimti, tai irgi paprakaituosiu.
Didysis vaikas pagaliau man paskambino , toks suvyriškėjęs, kai kasdien nesitrinam, tai net, pasirodo, daugiau nei 3 žodžius gali pasakyt
. Vis pokyčiai jam ten, bet finale - gyvena ten, kur mokėti nereikės, dar algą pakėlė, sakė, kad gerai dirba, kojos nelabai skauda, maisto kainos sakė, kad panašiai vilnietiškos, žodžiu, viskas ten vietoje sprendžiasi, nors ir buvo visokių nesąmonių.
O ryt baigsis mano lafaaaaa tik su 2 vaikais. Aš gi niekada tiek neturėjus - tik 1, tada 3 ir 4. Ir į stovyklas arba 3 , arba 1 koks išvažiuodavo vienu metu. Paprastenis gyvenimas, nes liko mažiausiai išrankūs šiuo metu maistui . Beveik nėra ką daryti, gaminu, ką pati noriu ir tinka
. Ryt jau parsivešim iš panardinimo į Japonijos kultūrą mažąją. Kuri jau tuoj bus kaip didžioji
.
Ai, gyvenimas gražus, kai žmogus pailsėjęs, visaip gera, gražu, įdomu ir faina. Net namie tupėt visą savaitę .
Vaikų sksičiavimai
Mieli.
Dailinu aplinką.
Aš šnd pabuvau pilietiška. Parašiau pareiškimą epolicijai. Paskambino rusiškai kalbanti moteris aCeit iš policijos, kad vakar mano vardu norėjo kreditinę liniją atsidaryt. Kelis kartus perklausė ar pažįstu '...' moterį. Tada 'mums protokolo užpildymui reikia jūsų duomenų... prašom padiktuot..'. Sakau, na šiaip, iš policijos jei skambintų, man turėtų skambint lietuviškai kalbantys pareigūnai. Ko tai ūmai greitai pabaigė pokalbį.
Užsukau likusias vyšnias. Šiais metais supilsčiau atskirai syrupą- kompotams ir uogas- uogienei.
Grįžtu iš darbo, pas Vilių klasiokai. Braunį iškepę. Faina, dičkiai jau 🥰 buvau įspėta, kad ateis.
Pasiėmiau megzt kopą toliau. Pridėjau prie paskutinio 'paplūdimio'. Atrodo, su dydžiu pataikiau viską.

Džiaugsmingos šventės, nepakartojamų įdėjų naujiems mezginiams, ir kad netrūktų tooo smagaus malonumo renkantis siūlus

O, Liūčių yra daugiau nei DVI!!!
Sveikinu!!!!
Screenshot_2022-08-05-11-31-02-40_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg 64,37KB
0 Parsiųsta kartų
O, Liūčių yra daugiau nei DVI!!! Sveikinu!!!!