Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai man ir įdomu išbandymo rezultatai :D 

Aš gi esu matematikas :rolleyes:  

Atsakyti

Atsistatyti reikia ne po metų nuovargio... O kur kas anksčiau. Pareiškiu kaip 2.5 metų trukusio eksperimento "kas mūsų nenužudo, tai jau kaaaip sustiprina!!!" pagrindinė veikėja

Atsakyti

Restar, aš auginu grbą, tik kaip tau perduoti?

Atsakyti

Ramintas, papasakok, ką gero darai su juo?

Gal gausiu kur arčiau, arba sugalvosim atvažiuoti iki Kauno kokiu tikslu, jegu labai norėsiu. Nors radau, kap ir pati pasigamint galiu.

Atsakyti

Sveikos. Tupiu uždaryta Megoj, nuobodu. Leksiu vakare į Klaipėdą, gal bent pabraidysiu.

Jurgitak, su gimtadieniu!!!

Atsakyti

Atostogos eina. Iš Vilniaus tris dienas važiavau, vis visokie trukdžiai buvo. Pagaliau trečiadienį vakare atvažiavau iki tėvų. Jaučiu bus trintis tarp tėvų ir kaimo. Norėjau labiau tėvą palaikyt, bet jau atsidūriau kaime. Labai jaučiu savo senatvę ir storumą. Truputis darbų, o jau visur skauda.

Mezgimo frontas.

Priedas  IMG_20220805_145431.jpg   659,33KB   0 Parsiųsta kartų

Ir vietinių mezgėjų susidomėjimas

Priedas  IMG_20220805_145506.jpg   826,7KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

"vietinės mezgėjos"  :lietuva:​ 

Atsakyti

Ačiū, visoms už sveikinimus! Pakeliui prie jūros - išgerti šampano stebint saulėlydį. Tikiuosi, spėsim. :)

Atsakyti

Jurgitak su švente  :4u: 

Restar sujuokino su eco zero waste naciu

Aš pamėginau šiandien dar kartą

Nepavyko :) daug smulkių klaidų per daug neevų ir per mažai patirties

Atsakyti

Qqte, trečias kartas nemeluos. Aišku, papildomos išlaidos, bet po to pati gerai jausies kelyje.

Atsakyti

Kerpena -gražiai marginasi :4u: . Kaip suprantu, tėčiui jau ne itin reikia pagalbos su mama?

Katuk, patinki tu man matematikė :). O aš filologė :).

Gadget su savo REIKIA :oh: . Tikrai pasimoko žmonės tik iš savo klaidų. Ir ką daryt, jeigu aš pvzpvz, rimtai pailsiu tik išvažiavus iš namų, pageidautina, į užsienį, o tokią galimybę dėl pinigų ir darbų turiu tik 1 kartą metuose? Bandysiu kažkaip nebenusivaryt. Bet susergi kuo nors, vaikai kojas/ uodegas nusilaužo ir visi planai šuniui ant uodegos. 

Qqute  :4u:  :4u:  :4u: . Nepasiduok :4u: . Reik pamedituot/pasimelst prieš važiuojant. Tu gi šiaip gana rami, racionali, rasi būdą susitart su savo nervais :4u:​ . Sesė kokia negali ar tėtis nemokamai pamokyti, kad tvirčiau pasijustum?

Atsakyti

Bandysiu kažkaip tartis. Pas tėtį dyzelis o aš antrą kart gaunu dyzelinę laikyt ir nesusišneku su bėgiais,nes pripratus ant benzo

Atsakyti