Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš suprantu viską. Nesupratau, tik ką man norėjo Katukas pasakyti, kad reikia gyvent dabar. Nes ir gyvenu, kaip galiu, kaip noriu. T.y. realybė adekvati galimybėms. Ir, matyt, guodžiu save, kad kaip nors, pradės gal judėti iš namų vaikai, ir bus erdviau. Bent jau 1 vaikas tai nuolat kalba, kad tik baigs vidurinę ir tiek mes jį tematysim :). Dar 4 metai liko :). O šiaip visada yra gyvenančių blogesnėm sąlygom, tai nėra ko varyt dievo į medį. Visa bėda, kad nepatiriu jokio malonumo planuodama savo namus, man patiktų, kad kas už mane sugalvotų, bet kad nėra tokių. Vyras mano, deja, visai nepraktiškas. Daug ką padaryti jis pats moka ir gali, tas jėga, tik labai lėtai, na, ir tikrai gali ką nors padaryti nei į tvorą nei į mietą. Reik jam vadovauti. O mūsų šeimoje niekas to imtis nenori, taip ir abejojam nuolat viskuo. Turiu vieną versiją, kodėl taip -abu šeimose esam jaunėliai, kai visi viską už mus nuspręsdavo.

Su panom pasimaudėm Žaliuosiuose ežeruose. Gražu ten labai. Ir žmonių nemažai. 

Atsakyti

Ai, koks skirtumas ką aš norėjau pasakyt :D 

Turbūt sau taikiau.

Miegamojo projektas iš tikrųjų dar nebaigtas :D tiksliau dar iki galutinio įsivaizdavimo šio to trūksta. Bet tapetai tai gražūs. Negaliu sakyt, kad pati viena išsirinkau, ale bet va gavos. 

Į svečius galima. Kaip ten sako-ateik, kai manęs namie nebus :D​ 

Kilimą gal pasakojau, kaip pirkau į miegamajį?  Standartiniai Senukai, bet Vln tik iš ekspozicijos. Yra Klaipėdoj, bet neveža, ten ir atsiimt. Nu. Kiti arba brangūs, arba dydžiai netinka, arba išvis nepatinka. Tai pirkau internetu, atsiėmė vyro kolegė Klaipėdoj, ten dažnai būna. Atvežė į Karaliaučių, o aš tada vežiausi į Vilnių :D pirkau per akcinį trečiadienį, tai dar ir sutaupiau.

Nu vat čia iš tų "žinai, ko nori ir kas turi būt" bei "kiek galiu išleisti" istorijų. Ne viskas taip paprasta, kaip gali atrodyt iš šono. T.y. visur reik kažkokių tai pastangų, planų, kombinacijų...

Atsakyti

Tai kai žinai,  ko labai nori,  tai ir galva sieną pramušt gali :).  O kai nežinai,  tai bet kaip gerai.  Arba negerai.  Bet vis tiek nežinai ir nedarai.

Katuk,  jeigu organizuosi ekskursiją,  pakviesk ir mane :).  O šiaip pafotkyk prie progos,  bent privačiai parodyk savo fantazijos vaisius :4u:​. Gal ir kam kitam busbus įkvėpimas. Nors mano poreikiai tokie specifiniai - į mažą plotą sukišt kuo daugiau lovų,  stalų,  spintų,  kad... nei kilimams vietos nelieka,  o ir dėl alergijų nereik,  nei šiaip kokiems grožiams. 

Atsakyti

Žinok fotkėse visiškai nesimato nė pusės to, ką matai gyvai. Turiu fotkių, bandžiau pažiūrėt, bet nu net nežinau, visai nieko nesimato. 

Teks ekskursiją vistik surengt.

Atsakyti

O kokia ten fantazija tapetuose :oh: Eini ir žiūri pardėj, kas ten yr. Sugalvoji, kad nori derinti dvi spalvas, lakstai su rulonais po visą skyrių, dėlioji. Tada prašai pardavėjų, kad atkirptų gabalėlį pavyzduko. Grįžti namo, visais kampais dėlioji, kur koks šešėlis kaip guls, medituoji. Dar su kitų pardžių asortimentu derini...Nu kokia čia fantazija :D vien juodas darbas.

Vienintelė fantazija, tai susvajot, kokių spalvų norisi. Pas mane tam miegamajam dominuoja dvi-jūros banga ir smėliukas. Taip ir dirbom ta linkme :D lovos užtiesalas-smėliukas, pirkom Karaliaučiuj. Kilimas -biškį bangos, biškį smėliuko. Spinta, užuolaidos, krėsliukai, pagalvytės-jūrbangė. Lentynos,komodos,lova-šviesus medis-smėliukas. Tai vat tapetai irgi į tą pusę- dvi sienos jūros bangos, su tokiais a la pusrutuliais, dvi sienos smėliuko-pilkšvai rusvas, toks lyg austinio rašto.

Ai, va, raštai tokie. Tik tie pusrutuliai turi šiek tiek sidabrinio žvilgesio..ir aišku, fotkėj spalvos iškreiptos

Priedas  received_1508443232931146.jpeg   264,96KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš savo dabartinius tapetus (kurie dar rulonuose) išsirinkau sėdėdama Palangoj iš interneto 😁 sakiau noriu šitų ir ne kitų. Vyrs sakė, jei patiks gyvai- bus. Nu... dar laukiu, kol ant sienos atsidurs, nes reikia vėl iškraustyt naują spintą, atitraukt, nulupt tapetą ir užklijuot.

Priedas  Screenshot_20220716-181221_Samsung Internet.jpg   110,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš Liūc, man ne smėliuko, man rrrrrrožių!

Atsakyti

Tik šiandien supratau, kad smėliukas - irgi tapetais :). Šiais laikais labiau įprasta dažytos sienos, arba visos dažytos, o viena tapetuota. Beje, mūsų miegamojo labai panaši spalva, tai ir pagalvojau, kad dažyta.

Galvojau, gal dukros kampuką patapetuot, kad būtų atskira zona, dar galvoju kokį bėgelį ant lubų gal įtaisyt ir užuolaidą/ širmą įtaisyt. Bet gali pelyti tą siena, tai paprasčiau tvarkyti, kai dažyta.

Katuko miegamasis labai jau konceptualus. Reik ekskursijos :). Abiejų tapetai man gražu pažiūrėti ale ne mano. Ir visą laiką mąstau, o ką aš rinkčiausi? Tai va, kyla noras varyt pasidairyti , kokių yra  :D​ . Na, bet neaktualu. Užtat varysim iki IKEA lovos, tai reikia susižiūrėti, ko dar reikia. Kai vyras baigs dažyti.

Atsakyti

Pas mus 3 dažytos, 1 tapetuota bus. Gyvenime negalvojau, kad pirksiu gėlėtus tapetus. Senstu, turbūt. 

Rinkdavomės su  ornamentais ir gana intensyvių spalvų.

Atsakyti

Man tai patinka geometrija. Ir gėlės. Bet gėlėtas sienas rinkčiausi labiau kaimiškam stiliukui. BET. Niumos rožės nėra visaitokios paprastos rožės. Stilizuotos šiek tiek, paslaptintos, papilkintos. Dėl  to, man rodos, bus bais gražu ir pas ją.

Viskas labai individualu iš tikro. 

Va, seku Starkienę insta. Jie gi įsirenginėja sodybą. Tai jų tapetai labai ryškūs, gėlės, paukštukai... man asmeniškai per marga ir per daug košės. Bet kažkaip jų asmenybėm visai tinka. O ir jeigu negyveni nuolat toj sodyboj, tai visai ir neblogai. Nes kasdien būnant tokioj margybėj galima ir pervargti :D 

Arba pvz mano svetainėj viena siena ir kolonos yra tokios sodriai bordo/oranžinės. Tai kadangi ji yra už sofos, sėdi į ją nugara, tai nuolat nematai, ir kažkaip nepavargsta smegenys. Ir todėl visa kita pas mus pilkų atspalvių, kad atsvertų tą intensyvią spalvą. Kolonas papuošėm juodai baltais paveikslais, tai irgi gerai tą intensyvumą įžemina. Šiaip žiauriai geri paveikslai. Studentų architektų kažkokie kursiniai darbai, kažkuriam dailės dalykui ruošti. Natūra.  Atsiskaito ir išmeta į rūsį kokį :D  vyro puskė įrėmino ir mums padovanojo. Tai pas mus kažkoks traukinių stoties fragmentas, su garvežiu. Ir senamiesčio trioba medinė. O sau yra pasikabinusi klubo kaulą :D 

Va. 

Tas tuščias kambarys dažytas. Kad būt durniau, ne kaip pas visus :D struktūriniais dažais. Tokia šiaušta faktūra. Norėjom tapetų, bet paskui pergalvojom. Nes iš esmės beveik visos sienos bus po baldais pakištos. O ten kur kyšos-dekoruosim paveikslais ir lentynom :D .

Restar-galiu ir dažams pasiūlyti programėlę :mirksiukas:  su fotiku gali savo kambario sienas virtualiai padažyt. Pamatytum kas gražu, kas ne, kaip atrodytų realybėj.

Dėl pertvaros, galima elementariai kokią širmą padaryt, nors gal užuolaida ir praktiškiau jūsų atveju. Ir elementariai prisimontuotų, lubiniu karnizu. Net ir vyras pats galėtų tą padaryt.

Plę, perkaitau, nukankino mane a la regitra ru. :karsta: kitam poste papasakosiu

Atsakyti

Ai Restar-lova su čiužiniu? Nes ikėjos čiužiniai taip sau. Bent jau mes kur ėmėm. Ne patį pigiausią. Tai būt gerai koks antčiužinis. Ypač paauglių stuburams :mirksiukas: 

Tai va. Reikėjo paskeist man auto tech pasą čia. Atvariau 8.30, tipo gal eilės bus ar ką.. patikra (nu rokia reikalinga, variklio nr sutikrina blablabla) užtrunka 15. Toliau dokumentų pridavimas,reik talonėlio. Tik už 1.5 val. Minutė į minutę. Palaukiau. Priimant dokus galvas krapšto, tai to tai ano, mums čia reik patikrint kažką, pasėdėk. Po pusvalandžio-ateik po valandos. Po valandos-čia pas mus pietūs, ateik po to, bet ne iškart, nu ten kažkada. Plę. Auto seno paso neatiduoda,važiuot negaliu. Ta jų įstaiga tokiam biškį užkampy, aplink nelabai ko yra, o aš plę nuo ryto jau į tūūūliką pageidaučiau :lol:  tūlikas yra, toitoi lauke :B  o aš gi moteris inteligentiška, taip sakant su mėlynu pasu... lauke jau +32, o a.ir daugiau, nes betonas tiesiog garuoja. Galvoju, nu gal rasiu kokią kavinę, gausiu kavos ir wc. Aha, ščias. Vien kebabų kioskai :D  kulniavau tam karštyje gal 2 km, kol radau padorią kavinę :oh:  paskui po kavytės atgal... :karsta: 

Bet dabar užtat jau esu dokumentiškai :D  sutvarkyta dar metams :B​ 

Atsakyti

Nu. Nustokit mano bijūnus vadint rožėm 😁

P.S. Vilius ką tik užkabino užuolaidas. Šiandien atsiėmėm, tik vyras išvažiavo į darbą. Tai negi aš lauksiu :D  sutraukiau tankinančią juostelę, suvėriau kabliukus. Vaikui daviau darbo. Gražu.

Bėgu ruoštis baliui (ir mintyse pypaut, kad nieko nespėju). 

Atsakyti