Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jeigu būtume neapsikeitę kambariais ir likę mažesniam, tada ant sienos už lovos buvau išsirinkus šitą juodą su žaliu (gulintis arčiau tapetų). Tas kur kabo- mūsų prieškambary viena siena. Nors nedaug jo matyt. Veidrodis didelis.

Priedas  Screenshot_20220818-175948_Gallery.jpg   560,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pavalgiau.

Mmmm

Atostoga puiki

Antakių tvarkymas vašku Londone 8 svarai. Centriuky. Ne High Kensington, biaaaat

Atsakyti

Cha cha, kam išlupt biškį plauko virš akies, o kam pripiešt reiktų :rolleyes: 

kažkur mačiau tipo tatuškę vandeninę-antakius :D  nu kur vaikystėj lenkiškoj kramtuškėj būdavo :lol:  vandeny pamirkai popieriuką, ant odos, ir turi paveiksliuką. Tai va-taip ir antakius pasirodo gali užsiklijuot :lol: 

Niuma-o tu tikra, kad čia ne bijūninės rožės? :lol:​ 

Atsakyti

Jio jio, aš irgi apie bijūnines riioooožes norėjau rašyyyyyt!!!!

Atsakyti

Tą juodą imčiau miegamajam galvūgalio sienai.

Mano dukra pasirinko pilkas sienas ir baltas duris. Akcentai bus minkšti baldai ir pagalvėlės.

Priedas  B188CCB4-17FF-4915-A34F-7D7539C7C31F.jpeg   57KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jurgitak, sakote galvūgalis. :D

Jei tą 110 aukščio ruoželį galima pavadinti siena, tai va jis pas mane

Priedas  received_382482733862912.jpeg   108,45KB   0 Parsiųsta kartų

Čia kita tamsioji siena. Kaip ir sakiau, nei spalvų nei vaizdo normalaus. Specialiai užtraukiau užuolaidas fotkindama, bet vistiek jokio efekto. Ir kilimas nublizgintas lempos, bo nes viskozinis.

Priedas  received_655701722104982.jpeg   120,5KB   0 Parsiųsta kartų

O tavo dukros pasirinkimas man visai patinka  :rolleyes: kokios spalvos minkštieji baldai numatyti?

Atsakyti

Jurgitak, Viliaus kambario panašios ar tokios pat sienos :) 

Galvūgaly mažesniam kambary- norėjau. Didesniam - kitokių užsimaniau. Kitokio išplsnavimo ir baldų išdėliojimo kambarys. Ir durys kitoj vietoj. 

Atsakyti

Sofa su pufu sąmaninės. Viena pagalvėlė - tamsiai geltona. Taip pat sąmaniniai akcentai atsikartoja ir vonioje.

Ta pilka tokia chameliono spalva. Saulė šviečia - atrodo balta. Iš vienos pusės pažiūri - šviesiai pilka, iš kitos - tamsiai. Laikiu remonto pabaigos.

Atsakyti

Katuk, pas tave labai gerai įsikompanuoja jūrbanginė spalva. 

Atsakyti

Sąmaninė irgi gražiai skamba :mirksiukas: 

Numezgiau kojinių porą :D  nors ir kaip bebūtų keista šiame apokaliptiniame karštyje.

Bet erzina biškį tie du gyvenimai :D  nes skalbikliai mano specialieji tai ne su manim. Ir šablonai tie džiovinimui. Skalbsiu vėliau :B​ 

Atsakyti

Ar jau taip ir apokaliptinis?

Atsakyti

PS katės ir turi turėti daugiau nei vieną gyvenimą! Imagine DEVYNISSSSSSSS

Atsakyti