Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš irgi lyg IKEA lovą dukrai išrinkau. Patiko, kad stalčius su ratukais galima nupirkti po lova. Kitur panašioje stalčiai stabilizuoti. Tai neišeis jų atitraukti dėl stalo ir spintos. Užtat tuos su ratukais bus patogu išvairuot. Bet reikia dar gyvai pačiupinėti tą lovą, ar ne visai popierinė. Beje, kai organizavau ekskursiją į Vilniaus baldus, tai jie su pasididžiavimu rodė korinę technologiją, kai tarp dviejų plokščių įdedamas kartono "korys", gaunasi lengvi baldai, bet tikrai popieriniai :).

Apie IKEA įmontuojamos, planuojamus pagal savo poreikius neturiu žalio supratimo. Reiktų kada pabandyti pasižaisti, gal tikrai ne kosmosas išeina. Jūs, Niuma, bandet lyginti su kitais pasirinkimas -pigiau? Ar tiesiog rinkotės IKEA, nes patiko?

Atsakyti
Oj, su tiekio trukdžiais- ŽINAU. Savo spintą- per 4 kartus susipirkom. Viliaus- per du. Tai stalčių nėra, tai pintinių, tai durų. Nors sako, kad žiūrėkit už dviejų savaičių, tikrinom dažniau. Nors rankenėlių iki šiol trūksta. Nėra, kokių noriu.
Rytoj įmonės šventė ant pastato stogo. Iškepsim? Prie visų maisto degustacijų biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas!

Niuma, epic!

Atsakyti

Mane žavi, kaip jūs žinot, ko norit: spalvą, komplektaciją, rankenėles. Aš būtent ta be fantazijos, tai man geriausia gatavą daiktą rast, tada galiu įvertinti tinka/patinka ar ne. O pačiai sugalvoti, ko noriu, oi... Tai man tas skandinavų stiliukas labai prie širdies, ne tik balduose, bet ir rūbuose, kai nieks nerėžia akies, prie visko tinka ir ILGAI, nes baisiai nemėgstu vis ką keisti. Nervina, kai mėgstamas rūbas susidėvi...

Namuose kambarius dažėm pastelinėm, bet šiltom ir skirtingom spalvom. Per kelionę vienam bute supratau, kaip man gražu tiesiog pilka spalva visur arba balta. Ir kaip viską keičia maži aksesuarai. Grįžtu ir matau, kad gi pas mano stilingąją kaimynę pilka dominuoja. Ir detalės su skoniu. Tai tas detales visada matydavau, o sienų - nea :)

Mano siūlų kalnai iš spintos ir tarpo tarp jos ir komodos persikraustė į tamsaus kambario antresoles. Bus baisiai nepatogu knistis, kai užsimanysiu ką susirast. Taip ir matau, kad norint rasti kokį kamuoliuką, reikės išsitraukti visus maišus, dalis kris man ant galvos, o paskui viską perknist, nes argi aš gražiai viską susidėjus? Nebuvo laiko rūšiuoti. Bet bededant kilo noras pasitvarkyt ir dalies atsikratyti. Gaila, kad nelaiku:). Teks prisiruošt kada, o ir maišelių užsegami įsigyti, kad patogiai viską suskirstyti.

Atsakyti

Restar, tai tas sužinojimas ir ateina besirenkant. Arba neateina :D bet kokiu atveju, nėra taip, kad va iškart galiu pasakyt, kas ir kaip bus. Net ir padarius, po kiek laiko ateina genialių minčių, kaip va ir tau :D net ir patikėjus kažkam kitam suprojektuot ir įrengt tavo triobą, vistiek teks rinktis, derinti, spręsti

Tik kad visi mes skirtingi, mūsų prioritetai skirtingi, tai ir norai bei galimybės taip pat. Neįmanoma pragyvent dviejų vienodų gyvenimų. Net ir identiškiems dvyniams :D 

Spalvą savo kambariui beje, irgi pasirinkau ne baltą. Ir ne pilką :rolleyes: kažkokią kartonkės :D o pats gražiausias šiai dienai, tai mano miegamasis, su dviejų spalvų raštuotais tapetais :wub:  iki tol buvo toks vos vos pilkas, praktiškai baltas. Nuobodybė visiška, nors ir buvo tų aksesuarų spalvotų ne vienas. O dabar net šilumos atsirado, tokio jaukumo... aš už spalvas. Kai jų ne per daug :D vienoj vietoj

Atsakyti
Tai taip, rinkomės, lyginom. Visada pravažiuojam parduotuves. Baldininų nenorėjom užsisakyt. Lenkiškų irgi nenorėjom, nors kainų irgi įvairių yra, ir pigesnių.
Bet visais baldų komplektavimais užsiima vyriškis, tai juo ir pasitikiu. Ir jo skoniu, nes tiek metų patirties, tai visų spalvų derinimas pas jį iš karto yra. Aišku tariamės, derinamės, bet mums smagūs tokie projektai. Pvz, dabar rūbų spintas abudu susiprojektavom visiškai skirtingai, pagal savo poreikius. Pločiai vienodi, o vidus skirtingas.
Dabartinis miegamas pakeitus tapetą ir gavus užuolaidas turėtų atitikt visiškai mano norimą skonį šiuo metu. Pilkšvai alyviškai rusvas.
Atsakyti

Aš toj psčioj Ikejos nusipirkus kartonines medžiagines dėžes siūlams laikyt. Ir tokias mažesnes pilkas popierines/medžiagines dėžutes, kurios skirtos batams, bet ten irgi labai gerai rūšiuoju siūlus kokiam projektui ar dviems.

Atsakyti

Man anyta atidavė dvi dėžes-suoliukus :rolleyes:  puikiai tinka miegamajam. Ir siūlams :D  jos tokios tipo medžiaga aptrauktos. 

Bet betvarkė siūluose irgi panaši. Nors ir parūšiavau, į maišiukus sukišau, ale bet jei ko reik, tai tenka viską iškraustyt.

Po paskutinio pirkio vėl.planas/chuliganas megzti iš sandėlio ir nepirkti naujų :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pas mane viskas susijaukia, kai nesugalvoju, ką noriu megzt. Tai prisirenku kamuoliukų įvairių deriniams, mėginukams, vežuosi į sodą ar dar kur nors. Argi paskui sugebu grąžinti? :B  Tai va visokių mišinių maišiukų prisikaupia... Reiktų rūšiuoti, inventorizuoti...

Sapnavau, kad dičkis šianakt grįžo. Parašiau, pašnekėjom. Parodžiau, koks bardakas namie vyksta, nes sesei ilgesnę lovą pirksim. O tas: kada man ilgesnę pirksit? :oh:​  O kad jos nėra kur dėt....Be to, pailginta ta jo lova, kojos ore nekabo. Sesė tai spintos duris vis daužo...  Žodžiu, biškį graužiuosi, kad negalim namo ar didesnio buto turėti. Bet kai vaikai išeis ir šitas bus per didelis...

Atsakyti

Gyvent reik dabar, o ne paskui :D 

Dar mažiausia kokį 10metį turėsi bent vieną vaiką.

Mums jau smarkiai per didelis namas... bet kol kas planų keisti nėr. 

Beje, daug gerų sprendimų gimsta būtent iš nepatogumo :rolleyes:​ 

Atsakyti

Katuko miegamasis labai gražus :wub:​ 

Atsakyti

Man anyta atidavė dvi dėžes-suoliukus :rolleyes:  puikiai tinka miegamajam. Ir siūlams :D  jos tokios tipo medžiaga aptrauktos. 

Bet betvarkė siūluose irgi panaši. Nors ir parūšiavau, į maišiukus sukišau, ale bet jei ko reik, tai tenka viską iškraustyt.

Po paskutinio pirkio vėl.planas/chuliganas megzti iš sandėlio ir nepirkti naujų :rolleyes:​ 

Net nekankinu savęs tokiais neveikuančiaua ribojimais.

Katuko miegamasis labai gražus :wub:​ 

Ane?

Katuk, rašykis mane į svečius.

Aš dažniausiai žinau, ko noriu. Po 12 metų slopinimo taip GERA norėti ir gauti, gyventi su veikiančiomis ribomis: STOP, čia mano. Ir dzin bobučių nuomonė.

Atsakyti