Kažkur buvau radus straipsniuką pavadinta apokaliptiniu karščiu
Nu bet normaliai visai
Screenshot_20220819-132634_Weather.jpg 355,04KB
0 Parsiųsta kartų
Kažkur buvau radus straipsniuką pavadinta apokaliptiniu karščiu
Nu bet normaliai visai
Screenshot_20220819-132634_Weather.jpg 355,04KB
0 Parsiųsta kartų
Mes su dukterėčia ėjom pasėdėt kur vėsiai, paplepėti. Tai Paupio turguje gerai, vėsu, o ir tobuliau nei kavinėje, nes nėra padavėjų, niekas neknisa proto, ar dar ko netrūksta . Ji sakė, kad ir iš darbo niekas išeit nenorėjo, kaip gera
.
Mane baisiai veikia magnetinės audros, nežinojau, kas darosi nuo ryto, bet brolis apšvietė, jis domisi, sakė, ir jam blogai buvo. Nu kokia aš pažeidžiama greit...
Vyras sumontavo lovą -nebetelpa stalas... Nes matuodami neatsižvelgėm į plintusus... Pypt, kaip susinervinau, o vakar jau pilna optimizmo buvau, kad visai fainai susitvarkysim, optimizmas pakilo iki tiek, kad net rimtai ėmiau virtuvės baldus žiūrėti. Linksmieji kalneliai .
Kai jau atgausiu pusiausvyrą, tai paklausinėsiu patyrusių neseniai baldų įsigijimus/ keitimus, į ką atkreipti dėmesį, ką svarbu žinoti. Su Limit pasikalbėti reikia, dar naujoji kolegė užsiima interjero planavimu.
Nu jei turi hobį valyt pirštų antspaudus nuo baldų, tai gundykis
Pas mus darbe yra keletas šaltų kambarių, kur palaikoma -20 ir dar pučia stiprus oro srautas, tai jutiminė ten kokių -30 turbūt. Ir kartais užsukti ten tenka. Aišku yra pūkinės striukės tam reikalui, bet negi rengsies dėl kelių minučių Va ten tai galėtų primažint
Šiandien tapau reklamos auka Buvau pas ginę tai ta prigalvojo visokių keistų problemų ir pridalino siuntimų. Pas endokrinologą dėl didelio pulso
Nes sugalvojo, kad turbūt mano kraujospūdis aukštas. Sakau tikrai ne, nepatikėjo, pamatavo - norma. Bet pulsas 107. Tai tada sako bus su skydliauke problemos. Nu sakau ne, neseniai dariausi hormonus, viskas norma. Vis tiek parašė siuntimą, bet neisiu. Tada sugalvojo, kad man greičiausia anemija. Nu sakau netikiu, nes mano hemoglobinas visada geras. Vis tiek bendrą kraujo tyrimą liepė pasidaryti. Tada dar prisiūlė du vėžio markerius pasidaryt, o tų tai draudimas nekompensuoja, teko susimokėti. Na ir dar kelis tyrimus. Tada nuėjau į laboratoriją, ten seselė ima kraują, o tas taip sunkiai bėga, tai tris kartus klausė ar man nebloga. Sakau kodėl jums šiandien visoms atrodo, kad man kažkas yra
Tai dabar laukiu krūvos tyrimų
Liniuka tai jei žmogui ramybės būsenoj pulsas virš šimto tai ir atrodo kad kažkas yra
Mane kažkada taip išsigandus terapeutė dar kardiogramą nutempė darytis ir kadangi nebuvo jau tos darbuotojos kuri daro, tai pati ir padarė
Aš jai paskui sakau aš taigi laiptais pas jumi užlipau, eilutės nebuvo, prisėst nespėjau tai ir pulsas. Ana žvengia ko iš kart nesakei. Nu tai sakau nespėjau
Labos
Valkataujam vis dar
Kamštį dideliausią prie Hamburgo atstovėjom, gidė dar pagasdino, sako ilgiausia esu 9 val stovėjus
Ryt dar akcijų atrakcijų laukia ir tada jau namo
Qqtės "nespėjau" fajnas!!!
Apie virtuvę - tai vieta, kurioje viskas turi būti "po ranka". Ir kairiarankių kokteilininkų virtuvės skiriasi nuo dešiniarankių foodie!
Pasidalinsiu VERANDOS įrašu, kur loftą sau įsirengę profai kalba.
Aš mėgaujuosi atostoga, nors Voldemortas bando kąsti. katuk, kad tu žinotum, KOKIO GILUMO tavo metafora...
Lėtai gyventi centriuky - oooooooo kaip fajna! Vakar metro streikavo, o aš ramiai NUĖJAU iki miesto sienos, restauruotų vartų, Temzės ir mozaikos, MUSEUM OF LONDON ir Paštininko parko. St. Paul's nueisiu į mišias. Pabūsiu tėčiui, su tėčiu.
Esu visiškai sužavėta mažaisiais parkais. Arti Temzės jie žali ir pilnam gražume. Nors kaimynystėje pilna gražios struktūros nuo karščių nurudusių parkų. Rožės ... Ši šalis sukurta joms auginti. Ryt planas į gėlių turgų. Plano poplanis - atsivežt namo rožę.
Šiandien - prancūzų sūrių turgus, Kamdenas ir vakarienė pas draugus.
Dienos kalambūras: Londonas 20.000 žingsnių programa trepsėtas avint dieviško patogumo FlyLondon basutes.
Liniuka, nu įo, man skydliaukė, anemija, susiduriu su pulso padidėjimu nei iš niekur, bet paprastai ne pas gydytoją, tai niekam neįdomu. Ar negali dar būti koks elektrolitų trūkumas per karščius tiesiog? Dar ir ta magnetinė audra vakar. O kokius vėžio markerius pasiūlė?
Ramintas - o vyras tuo užsiima?
Gadget, geras kalmbūras. Ir smagiai mėgaujiesi , ačiū, kad daliniesi. Aš taip nemokėčiau kol kas. Virš Londono tik praskridus ir oro uostuose pasimalus. Kažkaip instinktyviai vengiu didelių miestų, dievinu mažus. Kaimo sindromas
.
O metaforos apie Voldemortą nepamenu, gal praleidai?
received_639413143979983.jpeg 99,77KB
0 Parsiųsta kartų
Akmeniukas
received_499268502202641.jpeg 164,68KB
0 Parsiųsta kartų
Pimpačkiukai - jėga!
received_438373948256937.jpeg 438,74KB
0 Parsiųsta kartų
Ir tokių veislinių dilgėlynų esama
received_817496642594172.jpeg 219,2KB
0 Parsiųsta kartų
Londino skraidymo basutės ir VOZONĖLiSSS