Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Net pasitikrinau, kas rašo :D

summer rolsai, ramenas....

Eisiu ir aš kažką sumeistravot, nors taip nieko nesinori..

O spinta bus iš vis? Aš su baldų meistrais derybas vedu, pliam, kaip brangiai kainuoja gamyba....

Ar seniai turi karšto oro gruzdintuvę? Kažkada norėjau, paskui pamiršau :D  gal vėl norėt :hmm: 

Mano krašte afrikinis karštis.... mieste tas ypač sunku, prasivėdint neįmanona, kvėpuot nėr kuo.

Mezgu irgi kojines. Gi sakiau, kad neturiu pasirinkimo. Per tą karštį net megztinio nieks nesimatuoja. Įtariu, kad teks kam mažesniam dovanot.

Ir skaitau knygą. Kaip susitvarkyt su autoimuninėm ligom. Lėtai skaitau, nes vyksta intensyvi kova mano galvoj. Šiaip gera knyga, patarimai tokie koncentruoti, konkretūs. Tai gal susikaupsiu ir veiksmam kada nors. Jei kovą laimės teisinga smegenų pusė :D 

Atsakyti

Katuk, kai smegenys mušas tarpusavy, nieko gero.

Sriūbt šalto kartoko gėrimo.

Nainainai

Atsakyti

Aš šiandien tokia iškepus :B Darbe dušniakas, nėra kuom kvėpuoti. Namo su autiku važiavau, bloga pasidarė. Tada dar pareit nuo stotelės reikėjo, dar labiau sukaitau. Grįžau be jégų kaip po saulės smūgio kokio :B Jau laukiu rudens.

Katuk, dar turi vietos namie kur baldus statyt?

Atsakyti

Taigi pavasarį dariau remontą sandėlyyyy, kuris yra uošvės kambariuks, o oficialiai vadinamas darbo kambariu.  :D  stovi visas gražutis, bet tuštutis. Nu tai va, to mizerno kambarėlio apstatymui paskaičiavo 3500 :blink: spinta, komoda, stalas ir lentynos per visą sieną. Bandau mažinti sąmatą, bet kažko įtariu, kad reiks vėl į Ikėją kreiptis :D 

O gal ir gavai kokį šilumos smūgiuką? Tokiu oru nuotolinis privaloma turėtų būt.

Aš tai nuvariau iki turgelio, bet buvau du kart į prekybcentrį su kondiške įlindus :D  bet kai išeini į lauką, tai toks smūgis šiluminis užima kvapą :karsta:  gerai kad biškį vėjuks vietom pagauna..

Kaži lietaus duos, ar ne, po galais???

Gadget-šaltos kavos siūlai??  Šian ryte po kavos taip rėmuo užspaudė, kad bijau daba... čia gal tos smegenų kovos jau reiškias :D​ 

Atsakyti

Prilėksi?

Atsakyti

Prilėksi?

Cha. Cha. Cha.

Per Turkiją bus toloka

Atsakyti

Kol suvokiau, ir dar nežinau, ar teisingai, prie ko ta Turkija :).

Katuk, spintą išardysim ir patrauksim į priekį, ten kur ji buvo, turės tilpti dukros lovos galas. Spinta neturėjo vieno galo, nes rėmėsi į sieną, tai reikės plokštės kažkur panašios susirast.

Gruzdintuvę gal nuo rudens ar žiemos turim. Aš pagalvodavau, sykį vyrui prasitarus esu, o anas nieko nepasitaręs, ėmė ir nupirko. Pykau, ale kur dėsies... Pirko tai jis dėl karštu sušių, o darė juos tik 1 kartą. Bet šiaip naudojam. Šildymui gerai, mėsyčių, bulvyčių kepimui. Kepta duona man patinka labai. Naudojam tikrai dažniau nei duonkepę :).

Pasikviečiau kaimynę pasitart dėl kambario išplanavimo, tai susinervinau tik... Nes ėmė kilti mintys apie esmines pertvarkas, o tam nei noro, nei laiko, nei pinigų, nei smegenų.... Ta prasme, kad nesugebu pati sugalvoti, kaip praktiškai pasidaryti pertvarkas, kad viskas tilptų ir atrodytų neužgriozta. Per mažai vietos... O jeigu laimėčiau loterijoje, tai gal kito buto ar namo norėčiau, o ne šitą iš esmės tvarkyti...Nes pradėjus keisti baldus, jau ir apie elektros pervedžiojimą reikėtų galvoti, rozetės amžinai ne vietoj, tada jau ir sienas perdažyti, tada irgi grindis šlifuoti lakuoti, o ir vidinės durys seniai nervina... Žodžiu  :B​ . Geriau gal nieko ir nepradėti, nes iš esmės nėra už ką, o po biškį -turbūt neapsimoka... Kaimynė pirštu baksnoja, ką virtuvėje keisti, bet aš visai nepasiruošus keisti baldų iš esmės, man jie geri, nors gal ir nepraktiška kai kas. O kažką prilipdyt kito, dalį išmetus - man be ryšio...Kaip reikėtų protingo žmogaus žvilgsnio, kuris logiškai sudėliotų, ką galima susipatoginti mažiausiomis sąnaudomis...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 16 rugpjūčio 2022 - 20:54

Katukai, gal nesibaidyk Ikėjos. Dabartinę savo ir Viliaus spintas iš ten pirkom. Salono komplektas. Palangos virtuvės baldus ir miegamojo spinta iš ten. Vyro vertinimu- Ikejos virtuvinis komplektas patvarumu patinka labiau už čia namų, gamintą baldininkų. Turiu kažkokį įtarimą, kad metų-dviejų bėgy  laukia ir virtuvės remontas 🤔. Nors vis dar nebaigti kambariai.

Pasivaikščiojom su vyru. Gal 10 km. (Per dieną 12,5, bet dar mieste judėjau).

Gyčiui batus rugsėjui nupirkau. Ramu :) 

Mezgimas laukia.

Atsakyti

Nesibaidau Ikėjos. Turim ir spintą iš ten, miegamajam, visokių lentynų, komodų, net lovą dukrai. Tai lentynos tokios biškį popierinės, komoda gal geresnė. Matyt kokia kolekcija dar priklauso

Bet norisi kažko nestandartinio, priitaikyto individualiai, ikėją jau reiktų derinti, kažkur palikt vietos, kažkas kažkur netelpa ir panašiai. Ir spalvos ikejos baldų tokios, hm, minimalios sakykim. Balta nepatinka, tamsi netinka, lieka tas beicuotas ąžuolas-nuobodu :D 

Tai pasidarėm savo projektėlį.

Kol kas nieko negaminu, dar tik žvalgytuvės. Todėl kaina tokia nekonkreti

O kodėl Gyčio batai tik rugsėjui :D  spalį nebetiks?

Atsakyti

Čia posakis- perku rugsėjui :) nu arba- rugsėjo 01ai :D 

Emiliui uniformą, priemones, Gyčiui batus.

Išsimatavau vakar vaikus, nes reikia Emilip ūgį pasakyt,- vienodas  maikutes gaminsim su vardais fiziniui. Vilius jau 181 cm. Gytis 169 cm. Matau, kad mane praaugęs. 

Atsakyti

Salone mūsų spintelių durys- blizgi kakava. Kai kuriose kolekcijose galima spalvas ir kitas pasirinkt. Kokybė taip, labai skirtinga. Reikia čiupinėt ir kilnot. Bet ir pagal kainą galima nuspėt. 

Atsakyti

Mūsų miegamojo spintos durys-jūros banga, ar žalsvai mėlyna. Bet karkasai vistiek tas pats ąžuolas. Žinom mes tą ikėjos asortimentą skersai išilgai :D  viso kambario pilnai iš vienos kolekcijos neišsirinksi, kai reikalingi įvairūs elementai. Pvz rašomasis stalas ir tv spintelė, miegamojo spinta ir knygų lentynos, t.y. skirtingų erdvių/paskirties baldai. Dėl to ir yr viskas pagrinde trijų spalvų. Kad galėtum derinti tarpusavy. O ir skandinavai turi savo stiliuką, minimalistinį tokį, be fantazijos :D o mums gi norisi kažkokio išskirtinumo, tik tau vieninteliam skirto daikto.

O ir dar ikea turi tokį ššš..diną reikalą, kai būtinai kokio nors elemento tiekimas sutrikęs :D  komodos į miegamajį būtent tos spalvos, kad priderint prie esamų,  laukiau daugiau nei pusmetį :oh: 

Tai va, nesiskundžiu šiaip :rolleyes: tik vis kokie iššūkiai atsiranda :D  tai pinigų nėr, tai meistrų, tai laiko užsiimt

Atsakyti