Kol suvokiau, ir dar nežinau, ar teisingai, prie ko ta Turkija
.
Katuk, spintą išardysim ir patrauksim į priekį, ten kur ji buvo, turės tilpti dukros lovos galas. Spinta neturėjo vieno galo, nes rėmėsi į sieną, tai reikės plokštės kažkur panašios susirast.
Gruzdintuvę gal nuo rudens ar žiemos turim. Aš pagalvodavau, sykį vyrui prasitarus esu, o anas nieko nepasitaręs, ėmė ir nupirko. Pykau, ale kur dėsies... Pirko tai jis dėl karštu sušių, o darė juos tik 1 kartą. Bet šiaip naudojam. Šildymui gerai, mėsyčių, bulvyčių kepimui. Kepta duona man patinka labai. Naudojam tikrai dažniau nei duonkepę
.
Pasikviečiau kaimynę pasitart dėl kambario išplanavimo, tai susinervinau tik... Nes ėmė kilti mintys apie esmines pertvarkas, o tam nei noro, nei laiko, nei pinigų, nei smegenų.... Ta prasme, kad nesugebu pati sugalvoti, kaip praktiškai pasidaryti pertvarkas, kad viskas tilptų ir atrodytų neužgriozta. Per mažai vietos... O jeigu laimėčiau loterijoje, tai gal kito buto ar namo norėčiau, o ne šitą iš esmės tvarkyti...Nes pradėjus keisti baldus, jau ir apie elektros pervedžiojimą reikėtų galvoti, rozetės amžinai ne vietoj, tada jau ir sienas perdažyti, tada irgi grindis šlifuoti lakuoti, o ir vidinės durys seniai nervina... Žodžiu
. Geriau gal nieko ir nepradėti, nes iš esmės nėra už ką, o po biškį -turbūt neapsimoka... Kaimynė pirštu baksnoja, ką virtuvėje keisti, bet aš visai nepasiruošus keisti baldų iš esmės, man jie geri, nors gal ir nepraktiška kai kas. O kažką prilipdyt kito, dalį išmetus - man be ryšio...Kaip reikėtų protingo žmogaus žvilgsnio, kuris logiškai sudėliotų, ką galima susipatoginti mažiausiomis sąnaudomis...