Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, nu įo, man skydliaukė, anemija, susiduriu su pulso padidėjimu nei iš niekur, bet paprastai ne pas gydytoją, tai niekam neįdomu. Ar negali dar būti koks elektrolitų trūkumas per karščius tiesiog? Dar ir ta magnetinė audra vakar.  O kokius vėžio markerius pasiūlė?

Tai dėl pulso viskas logiška ir jei šeimos gydytoja siųstų tai irgi būtų nieko keisto. O šiaip tai jinai susipervyveno, kad imant tepinėlį labai kraujavo, tai užtai ir pradėjo apie kraują ir spaudimą rūpintis. Bet ir tas, ir tas geras. Į vėžio markerius šiaip skeptiškai žiūriu, neskirti jie profilaktikai, o daugiau vertinimui ar tas bjaurybė pasiduoda gydymui. Tai ir sakau, kad tapau reklamos auka, kaip Qqtė nespėjau pasakyti, o jau kraują paėmė :D Ir ats aišku neigiami. O darė CA125 kiaušidžių vėžio ir CEA karcinoembrioninį antigeną. Dabar beliko sulaukt onkocitologinio.

Gadget, smagiai atostogauji. Viena ar turi kompaniją?

Atsakyti

Nu taip, aš kadangi darausi irgi kiaušidžių vėžio 2 markerius kas kažkiek laiko, tai vis turiu nuspręsti, ar verta, ar ne. Viena gydytoja atkalbinėjo, kita rekomenduoja. O iš tiesų, net jeigu neigiami -gali apgaulingai nusiraminti, jeigu teigiami -be reikalo išsigąsti... Tai kai smegenis užspaudžia, tiesiog pasidarau, kad bent kažką darau tuo klausimu. Nes daugiau nelabai yra ką daryti mano atveju, nebent to kažkokio geno tyrimą pasidaryti, kuris kainuoja gal apie 600 EUR, bet tai irgi vieni nervai paskui, jeigu ras tikimybė susirgti. Genetikė man kažką aiškino apie procentus. Nes radę, aišku, rekomenduoja gimda ir krūtis išpjauti. O gali gi ir nesusirgt, bet gyvenimo kokybę susišikt... Nemalonią temą užjudinai :). Reikia man vėl siuntimų ir pas ginę, ir pas mamo-. Ir dantis taisyti užsirašiau, ir kapą jau beveik sutrupėjo, naujos reikia...

Atsakyti

Man dantis irgi reikia užsirašyti. Ir skylutę jaučiu, ir draudimą iki rugsėjo galo noriu išnaudoti. 

Atsakyti

Šiame mieste turiu mielų draugų  :wub: 

Ir geriausią draugiją pasaulyje - dukrą.

Atsakyti

Metafora buvo asmeninė, dėl to ir nesuprantat :D 

Bet iš tikro, ten nieko mandro nebuvo, tiediog priminiau pagrindinę Hario Poterio sagos esmę.

Tai tik pridėsiu, jog toj istorijoj viskas laimingai baigės. Nors ir teko paprakaituot kai kam dėl to.

Turėjau šian fantastišką dienelę. Buvau ištempta su moteriška kompanija prie jūros.  Dvi tokios pleputės be manęs. Viena beveik ką tik atvykus iš Izraelio. Tai galva dūzgia, kai kurios kūno vietos dega :D  išsimaudyta su apatiniais :hihihi:  pasimėgauta vaizdais, gintarais, katinais :D  keramikiniais ir mediniais. Pavakarieniauta ant skardžio su vaizdu į jūrą. 

Ir vat dabar  ilsiuos :rolleyes:​ 

Atsakyti

Priedas  received_1534759860271993.jpeg   119,15KB   0 Parsiųsta kartų

Ryto turgus. Sidabras, gervuogės.

Gero ryto!

Atsakyti
Restar, kur tu kapas daraisi? Sūnus sakoirgi griežt dantim pradėjęs...
Atsakyti

Aš pas savo dantistę, kurią nuo studijų laikų pažįstu, dar bendrabutyje tame pačiame gyvenom. O dabar jos darbas netoli mano namų -tobula. Dar įtariu, kad ir kainas mažesnes taiko seniems klientams. Nes man kapa buvo 50 eurų, kolegė kitur už 90 pasidarė. Dabar, aišku, jau bus brangiau...

Atsakyti

Apženijom šiandien kolegę, gražu vestuvės :wub: Jaunas kolektyvas pas mus, nors totalizatorių daryk :D Dar kokios 5 kandidatės eilėje stovi :D Tik kad tuoktis niekas dabar neskuba. O vat bankui įsipareigoti tai jokių problemų. Kažkaip atvirkščiai viskas :)​ 

Atsakyti

Liniuka, įsipareigojimai bankui, kad ir ant n+k puslapių, bet pakankamai aiškiai ir kocentruotai surašyti, o vat su santuokiniais įsipareigojimais, tai visiškai neprognozuojama :D 

Labas.

Su mezgimu santykiai įtempti. Reik kažkokį naują projektą susigalvot, aišku, kai siūlus pasieksiu :D  pirkti čia visiškai nenaudinga, nes keitimo kursas tragiškai žemas. Vis dėl to yra racijos, kad kai leidi grynus pinigus, išlaidų kontrolė didesnė. Pvz tie patys degalai, dar neseniai buvo 60 cnt už litrą, o dabar jau 85 siekia. Suprantu, kad juokinga ta vertė palyginus su LT, na bet vat galima įsivaizduot, kaip kursas pakito, ir  kaip apsimoka siūlus pirkt :D  ir šiaip- kai toks noras kyla, bandau įsivaizduot tą savo dėžę-suoliuką LT :rolleyes: ir dar elektros kainas :oh:​ 

Atsakyti

Labas :),

aš kol kas megsiu kojines, kol normalus režimas nenusistovės. Dabar ilsuosi, nuo rugsėjo 1 d bus biškį įtampos, o kai viskas susireguliuos, jau pradėsiu megztinius. 

Kuro kaina tikrai juokinga, Katuk :). Pilnų kanistrų neveži į LT?

Planuojam dar išvažiuot prie jūros šią savaitę, yra ketinimas dviračius pasiimt, paskutiniam pasimėgavimui vasara. Iki to skubu registruotis kitai savaitei skiepams nuo erkinio, kirpimams, asmeninio trenerio treniruotei, pas dantų gydytojus mergos jau anksčiau registruotos. Bus lakstymo visokio, nors aš jau dirbt pradėsiu. Nes paskui per pamokas, muzikos mokyklas, sportus, nebebus įmanoma patogiai visko suderint...

Beje, jeigu kas domitės krepšiniu arba bent pastebėjot, kad U16 laimėjo Europos auksą, tai ten žaidė ir maniškio klasiokas, 15metis.  Nuo šio sezono pasirašė kontraktą su Žalgirio akademija, persikelia gyvent ir mokytis į Kauną. O jo sesė bus mūsų mažės klasiokė Vilniuje :), tėvus pažįstam, matėm per teliką kaip sirgo :). Žodžiu, galėsim girtis, kad žvaigždę pažįstam, jeigu sėkmingai susiklostys jaunuolio karjera.

Atsakyti

Kanistrų nevežu. Dėl daugelio priežasčių. :B 

Bet pasienyje užsipildau baką iki pat kakliuko :D 

Kas do asmeninis trenetis :hmm:​ 

Atsakyti