Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, auksą laimėjo ir U18 panos. Tie kas gyvena su krepšiniu viską seka.

Jūs įsivaizduojat, pirmą kartą per 27 metus, su vyru turim trumpas atostogas be vaikų. Kas vienoj krepšinio stovykloj, kas kitoj rinktinės treniruočių stovykloj, kas dirba. Kaip gerai!!! :D

Atsakyti

Restar, auksą laimėjo ir U18 panos. Tie kas gyvena su krepšiniu viską seka.

Jūs įsivaizduojat, pirmą kartą per 27 metus, su vyru turim trumpas atostogas be vaikų. Kas vienoj krepšinio stovykloj, kas kitoj rinktinės treniruočių stovykloj, kas dirba. Kaip gerai!!! :D

Atsakyti

Sveikos. Pakeliaut faina bet ir namo grįžt smagu  :wub: 

Man vis tvarkytis įkvėpimaa visus kampus. Bet šian ilsiuosi..nors vos nepuoliau užuolaidų skalbt. Sustojau ties tuo kad nusiurbiau sienas  :unsure: 

Vaikis parsivežė 1000 detalių lego tai dingęs savo kambary. Nereik nė kompo nė telefono  :D Mezgimuose 2 poros nebaigtų kojinių ir margas megztukas. Bet nugarą baigiau ir reikia paardyt nes per trumpa ir per siaura kaklo iškirptė

Atsakyti

Katuk - sūnui treneris. Kaip pakvaišęs eina į gym, raumenis augina, noriu, kad su protu tai darytų ir profo priežiūra, kad bėdos paskui nebūtų.

JurgitaK, žinau ir apie panas, bet ten nieko nepažįstu :). Taviškė gi vyresnė. Ar ji jau nebe Italijoj? O mažius irgi būsimas krepšininkas? Aš tai tik itin epizodiškai pasidomiu, ypač, kai pasidžiaugti galiu. Nes šiaip nervai nelaiko.

Atsakyti

Maniškė ateinantį sezoną vėl Vilniuje žais. Komanda Europos taurėje dalyvaus, tai vėl stiprios sudėties renka. Šiandien moterų rinktinė Panevėžyje su Izraelio rinktine žais. Apie vyrų rungtynes per visur skalambija, o apie moterų -  nė vienos reklamos nemačiau.

Mažius irgi krepšininkas. Tikėkimės, kad ir jo karjera klostysis sėkmingai. Nors tarp berniukų konkurencija milžiniška.

Restar, jūsų pažįstamas gal Kristupas?

Atsakyti

Kristupą pažįsta sūnus iš pradinės, ten pat mokėsi ir Dovydas, o klasiokais jėzuituose tapo. Šiaip ir labai protingas vyrukas, gerai mokosi, mandagus labai, vieno ūgio su maniškiu ir 1 dienos gimtadienio skirtumas. Pavasarį vaikščiojo kartu garažo stogu ir kažkas policiją iškvietė:). Pasibaigė moralu telefonu tėvams, sakė, matom, kad geri vaikai :). Maniškis gailisi, kad nėjo į rimtesnę komandą, nes toli važiuoti buvo, kokius 3 metus išvis nelankė SKM, perėjo į futbolą, ten nieko neišėjo, o grįžus į krepšinį jau nelabai ką bepasieks. Bet aš niekada ir nenorėjau, kad jis itin rimtai tuo užsiimtų, man svarbu tik užimtumas ir fizinis aktyvumas, o ne rezultatai.

Atsakyti

Qqte, supratau, kad sūnui kelionė labai patiko. O tau?

Atsakyti

Aha, man irgi įdomu, kiiek tu, Qqute asmeniškai mėgavaisi? Nes aš pagalvoju, kad vaikams būtų faina, bet pati net į vandens parką nenoriu su jais trintis. O gal ir faina būtų, nežinau :).

Šiandienos netikėtumas - rugsėjo pirmoje pusėję skrendu į komandruotę Stambule :). Vietoj kolegės. Darbinius reikalus kaip nors atkentėsiu, ale nupirko ir savaitgaliui, tai suprantu, kad čia bus atostogų pratęsimas :).

Atsakyti

Mano visi keturi vyrai ryt į vandens parką važiuoja. Gaila, negaliu kartu. Dar ir penktą- vaikų pusbrolį pasiims. 

Savaitgalis buvo tooobulas- lėtas poilsis. Saulė, jūra, smėlis, pokalbiai ir mezginiai. Ir net maudynės  :wub: 

Qqte, tikiuosi siūlo užteks savo. Vis mezgu ir matuoju. Ir prie summerio matavau. Na, toks su klaustuku reikalas. 

Paskui noriu trijų mezginių iš karto. Ar nereikės irgi kauliuko mest kasdien 🤣 

Nesvarbu, kad namie remontai nebaigti, rugsėjo 1ai nieko apart uniformų nesužiūrėjus, nepirkus, bet kažkos visiškos ramybės ir pasitenkinimo gyvenimu jausmas. 

Atsakyti

Patiko ir man :) smagi kompanija susirinko ir atrakcionų smagių, ir dar norėčiau :) 

Bet kitiem metam dairausi į kokias labiau pažintibes. Nu ir organizatoriui priekaištų būtų. Kitą kartą kitą organizatorių rinkčiausi. Ir gidė labai šiaip sau  labiau pensininkų o ne vaikų kelionei tinkama. Bet vistiek smagu buvo :)

Atsakyti

Niuma, jausmas - svarbiausia!

Dukra sendaikčių turguje papirko smuiką. Ne, negroja. Anime kostiumui ! Dabar piešia ant dėklo. Tobula pilnstvė, net eis į visus muziejus su manim.

O aš laukiu trečiadienio, lankysiu vietinę siūlinę.

Londobe devesuota, plius21.

Atsakyti

Aš tai prisižiūrėjau į kitus panašaus amžiaus vaikus ir supratau kad mano auksinis. Kelionėj visai jokių problemų. Žodžiu manau galima ramiai varinėt su juo atostogaut ir nesiparint kad kompanijos neturiu. Bet aišku klausimas kiek jam ten į kokias pažintines kur be atrakcionai ir ne legolendai patiktų...sakė tinka viskas nori visur :)

Ir bent kol kas mudviem tokios autobusinės geriausias variantas. Nors ir nutirpsta sėdimoji

Atsakyti