Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Svarbu balansas

Mudvi va su Terezza deram, pagal muziejų ir parduffkių skaičių.

O su dukra kitaip, kalbamės ir derinam. Kol kas - kaifuoju. Antikvarinę knygą turiu, senovinių lēkščių - irgi, dizainerinius apatinius atsidėjau. Otostoga in its' best!!!

Atsakyti

Vandens parke geriausiai prisimenu pirmą kartą, turbūt prieš kokius 15 m. Jūrmaloje. Buvo toks azartas viską išbandyt, kad sulauki padangos ir bėgte į viršų. Tik kitą dieną supratau, kaip kojas nubaigiau, kai Rygoje negalėjau į požeminę perėją laiptais nulipt. Paskui jau kai Lietuvoje atsirado, fai irgi patikdavo, dar ne kartą esu buvus. 

Tėvų rožė. Tėvas nustebino, nes pats paprasė abu su mama prie rožės nufotografuoti.

Priedas  E7782C8E-0BF4-4F57-9501-CA6E863930AB.jpeg   278,77KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Na, va, kiekvienam savo, kaip smagu, kad kiekviena randam savo, o kas neranda - ieško :). Aš pabandysiu ramią atostogą pajūry. Bet su dviračiais :). Buvom su jais gal prieš kokių, hm... gal 17 metų ar net 18? Buvo 2 dviračiai ir 1-3 priekaboj arba kėdutėj. Po to ilgam atsidėjo tokios kelionės kažkodėl. Šiemet visai nebuvau ant dviračio, o noriu.

Su kokia drauge gal net ir pardėse būtų faina, bet neturiu tokių :). Pati savo noru į parduotuves neinu, nebent iš dyyyyyyyyyyydelio reikalo.

O namus tvarkyt noriu ir aš, bet negaliu  :B . Nes spintos sienos trūksta, ta atitinkamai spintos dalys ir turinys po visus namus išmėtyti, stalas netelpa, tai stovi skersas kambary, atitinkamai ir nieko daugiau daryt nesinori, kai toks chaosas aplink. Bet gerai, kad lenta šiandien buvo užsakyta, stalui kažkoks kronšteinas vyro suprojektuotas, jo brolis gal padarys ar ras, nes aš net nežinau, kas tai... Nu ir paliekam bardaką ir išvažiuojam :). Nes jis niekur nedings, o atostogos - dings :).  Paskutinės dienos vasarėlės :wub: . Dar antakius spėjau pasiryškint šiandien.

Qqute, nugi didelis ir protingas tavo vaikas, ko tu stebiesi. Su savo kiekvienu atskirai irgi mielai keliaučiau. ir visi kartu jau neblogi. Tik kartais susirieja ar nervina.

Atsakyti

Restar nu sakau aš pažiūrėjau į kitų tokio amžiaus. Labiau ne saviškiu stebiuosi, man atrido kad taip ir turi būt. Bet vat ne visi tokie pasirodo :)

Prie jūros ir aš dar nors keliom dienom norėčiau. Tik kažin ar realu rast kokią nakvynę

Į pardes nenoriu. Nu nebent siūlines

Atsakyti

Labas rytas. Šiandien iš namų.. galvojau, išssimiegosiu ilgai. Aga, 6.30 wc pakvietė. Akys stačios. Virtuvėj pralėkiau su šluoste. Skalbiniai pirmi sukasi.

Kavą geriu ir Kopą užbaiginėju, kol visi miega. Tyla :)

Priedas  Screenshot_20220823-073440_Instagram.jpg   218,87KB   0 Parsiųsta kartų

To ir linkiu. 

Atsakyti

Labas rytas!

Gražios rožės, Kerperna!

Qqte, parduffkės yra visokios. Maistas užsienyje įdomus.

O su dukra rinkomės dažus  :wub: Tapybai.

Niuma, stačiaake  :lietuva: 

Mano nėriniai - dvi staltiesėlės ir žaisliukas. Siūlų drakiukas papirko irrrgi. Nes nužiūrėto merino pyyyyyy....t ir beveik neliko!!!!! 

Atsibunda mezgimo mūza.

Gal nuo trijų mėnesių prancūziukės (buldogas, žmogai) rankų aplaižymo?

Atsakyti

Mano tėvas sako kad miega tik kelias valandas. Galvoju, gal iš tiesų ir daugiau, nes vis tiek guli, tai gal dar pasnaudžia kiek. Bet jam visada miego nedaug reikėjo. Kai tik išėjo į pensiją dar dirbo sargu. Tai po paros budėjimo ateidavo ryte ir gyvendavo dieną kaip niekur nieko. Jei kas siūlydavo pamiegoti, tai sakydavo - ką naktį veiksiu tada. 
O mama nueina miegoti 8-9 vakare, o ryte dažnai apie 8 tėvas eina žadint, nes būna pusryčius padaręs. Ir dar dieną bent kartą, o kai kada ir 2-3 kartus pamiega. 
Apie ką aš čia? Norėčiau nors kiek tėvo mažamiegystės būti paveldėjus, bet ne. Žiūriu, kad per atiostogas miegu virš 8 val. Ir ryte vis tiek sunkiai keliuosi. Nusistatau žadintuvą, kad tas miegas į naktį nesislinktų.

Neįsivaizduoju, kaip įmanoma, kaip Kurpienė moko, keltis be žadintuvo.  :unsure: 

Atsakyti

O kam per atostogas save prievartauti?

Jei tau reikia miego, tai reikia.

Atsakyti

PS keliuosi be žadintuvo. Ok, kai skydžiui reik keltis 4 ryto, apsidraudžiu.

Atsakyti

Niuma, o internetinis renginys skaitosi? :D 

Kaip tik vakar klausiau Morozovo, apie nerimą ir panikos atakas. Tai ten nuskambėjo vienas pagalbinis veiksmas, susijęs ir su miegu - CBD. Įtariu, nauja mada. Bet kaip bebūtų keista, kažkokį grūdą pasėja smegenyse, ir jei būčiau LT, tai jai užsisakyčiau :rolleyes: 

tai va, kas neklausė, tai tas tas stebuklingas aliejukas yr nuo visų bėdų, tame tarpe ir miego sutrikimų.

O į temą, tai nesu iš tų, kuri keliasi be žadintuvo. Esu kelis kart netyčia pastebėjusi, kad pabusdavau dar prieš, bet čia greičiau atsitiktinumas. Bet kai nėra jokios prievolės keltis, tai išiugdžiau miego režimą  :rolleyes:  jeigu ilgesnį laiką einu meigot tuo pačiu metu, tai ir atsibundu tuo pačiu metu, išsimiegojusi. Ir tas įvyksta po 8 valandų miego. T.y. miegu nuo 12 iki 8. Bet jeigu tame režime prisireikia keltis 7 val, jau reikia pašalinės pagalbos, nes nuėjus 11, vistiek užmiegu taip pat.

Taigi, išvada-norint keltis be žadintuvo, reikalinga išsitreniruoti organizmą- visada eiti miegoti tuo pat metu ir miegoti tavo organizmui reikalingą laikotarpį.

Bet šitas veikia tik kai esi ramus ir nieks nekankina. Aš turiu begalę veikėjų su savais balsais galvoje :D  tai kai šitiem užeina pilnatis, jie pradeda kelti diskusijas, ypač naktim, ir trukdo miegot :B 

Gal tikrai su tuo CBD galima tuos balsus išungt :hmm: 

Plę, nu ir prirašiau :oh:  panašu, kad balsai vis dar diskutuoja :lol:​ 

Atsakyti

Katukai, skaitosi :) 

Vyrams blynai-širdelės prikepti (su darbiniu telefonu rankose), rankšluosčiai paruošti.

Gali jau jie keliaut 😁

Tyla ir ramybė. T.y. - aš ir Ripsas 🥰 

Atsakyti

Niuma, čia specialiai darbq iš namų paėmei? :D  kai juose nieko nėr

Į parduotuvių temą

Vakar išėjau pasivaikščiot, užsukau į kažkada apipasakotą išparduotuvę. Visokių firminių ir ne tik, užsieninių ir ne tik, prekių. Asortimentas nuo-iki. Senokai buvau, įdomu buvo, kaip jie ten laikosi, sankcijos gi :rolleyes: 

Tai va, pastebėjau visokių brendų, nematytų niekad, greičiausia kokie kiniečiai :D  bet kaip bebūtų keista, pilna ir vokiškų. Rūbai manęs nedomina, nes ir kolekcijos senos, ir kainos šoktelėjo, didokos kaip už senienas, ir šiaip nereik man jų :D  nors kol nuėjau iki reikiamo skyriaus, patampiau šį bei tą :rolleyes: . Ir buvau pastrigus ties vienu TomTailor kardiganu, tokios šamotinių plytų spalvos, beveik iki žemės, su 5 proc alpakos :D bet kadangi euriukais gavosi 25 pinigo,nusorendžiau, kad biškiuką daugoka.

tai va, o kai pasiekiau visokių indų/buities rakandų skyrių... tai gerai, kad buvau be krepšelio/vežimo, ir keitykloj senokai buvau :D ai, ir dar be automobilio-nepartysčiau-  o tai norėjosi ir to ir ano ir trečio.... apsiribojau krepšeliu su rankenėle namų valymo reikmenims, skalbimo maišiuku, pora silikoninių užspaudžiamų maišiukų maistui bei pora buteliukų aliejui su dozatorium. Išleidau mažiau, nei tas kardiganas kainavo :ax: 

Realiai tai nei reikėjo nei ką, bet vat užeini tik paspoksot ir azartas pagauna

Ai beje, ko ten trūksta-tai siūlų!!!! 

Bet būna neblogų dėžučių siuvimo/mezgimo reikmenims :rolleyes:​ 

Atsakyti