Niuma, tyla ir tu skaniai susiskaitė.
Skaitau apie AI ir etiką, su kava.
Katuk, apsilankyk MADE. Maaaarods, tavo stilius. Draugė UŽKRĖTĖ.
Šiandien ryte suskambo žadintuvas ir pirma mintis kaip čia taip nutiko, kad užsistačiau sekmadieniui žadintuvą Reikėjo laiko susiorientuot, kad nene be reikalo tas žadintuvas skamba ir reikia kelti uodegą ir važiuot paso darytis.
O šiaip jei ritmas nusistovi, tai atsibundu kelios minutės iki žadintuvo. Bėda, kad ir savaitgaliais Bet dabar ritmo nėra, tai keliuosi su laikrodžiu.
Restar, smagu dėl komandiruotės, o ypač su savaitgaliu Vis svajoju nuvažiuot į Stambulą, nes toj Turkijoj, kur buvau, tai nieko įspūdingo.
Labas,
Norėjau, kad išvažiuotume 10, vyliausi, kad pavyks 11... Nu... Dar tik 2 dviračiai primontuoti ir galo nematyti. Neklauskit, ką ten tiek daryti, stengiuosi nesinervuot, nes mano vyras ne visur tobulas - meistras paprasčiausią procesą prailginti iki begalybės... Reikia giliau pakvėpuoti, kad nepratrūkčiau. Bet jeigu būtų toks kaip aš, tai bijočiau, kad tie dviračiai pakeliui nuskristų .
Rožės gražios . Kerpena adrenalino mėgėja:). Aš tai darausi tingesnė, atsargesnė...
Katukas prifilosofavo . Aš tai biškį ramiau miegot ėmiau su ausų kištukais...
Į Stambulą su šeima niekada nenuvaryčiau, nes man reiktų lyderiaut, o aš nemėgstu. Šitoj komandiruotėj keliausiu su valdybos nare, su kuria geri santykiai, ji keliauninkė, tai viliuosi, kad žinos, kur eiti, ką verta pamatyti:).
Beje, vėl su dičkiu apsilenksim. Turėtų grįžti, kai manęs nebus. Tai neras nei torto, nei kiniškos vištienos:).
Aš dažniausiai keliuosi be žadintuvo, nerimas mane prikelia anksčiau nei reikia paprastai. Nesvarbu, kada būčiau atsigulus. Giliau po 1, keliausi prieš 8, anksčiau nei paprastai per atostogas. Bet būna ir miegapelės periodai, kai negirdžiu net žadintuvo. Tik ramu, kad girdi vyras, keliasi, daro pusryčius vaikams, tada ir mane prikelia. Prasidės jau tas rytinis chaosėlis... Bet kartu didelė laimė, kai visi išeis iš namų. Tai suprantu Niumą. Ir pietų nereiks daryt pagaliau... Tik jaučiu, kad vaikams 20 EUR savaitei pietums nebeužteko, o buvo laikai, kai ir 10 užtekdavo ..
Kai kurie žymiai anksčiau baigia kalbėtis, kai kurie gal niekada nebaigia.
Faina diena ir visai džiaugiuosi sprendimu prie mūsų jūros pasibūti. Nuostabus oras, puikusis smėliukas, geras vanduo. Tos Šventosios dalies, kur gyvename (Ošupio tako pradžia) visiškai neatpažįstu. Pamenu tik pievas čia. O dabar vien tik vasarnamių miestelis. Stebėjausi, kaip pasikeitusi, ale nuvažiavus link centro pamačiau ir pažįstamą centrinę gatvę su Paršelio rojumi ir Radžiu, su atrakcionais, kioskeliais ir pan. Ryt pavažiuosim į kitą pusę, link Palangos.