Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena su gimtadieniu  :4u: 

Linkiu taikos su savim ir glėbio paprastos moteriškos laimės  :4u:​ 

Atsakyti

Ačiū už sveikinimus! ​

Priedas  B5F65D35-0EC7-484E-BE7B-F356C92330D3.jpeg   95,35KB   0 Parsiųsta kartų

katuko linkėjimą išpildžiau net nežinodama. Šįryt jubiliejaus proga Antėjoje pridaviau kraujo ir užsisakiau moters sveikatios patirinimo programą. Taip nusprendžiau išnaudoti dovanų gautus vokelius😌 Na jei ras ką blogo, tai bus linksma dovana. Turėjau jau tą mintį, galvojau, kada ir kur prisiruošti, o paskui prisiminiau, kad visai netoli tėvų namų yra vienas punktas.

Paskui dar turguje tokį neblogą džemperiuką sumedžiojau. Tai tikios mano jubiliejinės linksmybės☺️

Atsakyti

Labas!

Tingiu. Pakuotis reikia.

Kas tiek prisipirko? Du vilnoniai paltukai. Nešimės rankytėse.

Ir dar net nebuvau siūlinėje.

Kerpena, su gimtadieniu! Linkiu, kad tiesiog turėtum gerus TA duomenis.

Atsakyti

Vakare bus fotkių visokių britiškų vilnų.

Atsakyti

Aš pietums pagaminau troškinį  iš įvairių iš sodo atsivežtų daržovių ( pagrindas šparaginės pupelės, svogūnas su šonine pakeptas, cukinija, paprika, pomidorai, brokolio pora žiedynų, kelios bulvytės, prieskoniai). Labai skanu, gaminau su kondicionierium :). Šiaip kai karšta dažnai valgom keptus kiaušinius ( vakar vakare), šįvakar kepsim ant griliaus blauzdelių mėsos kepsnelius, vaikai makaronus visada valgo, aš tada mėsą su duona ir agurku :) ar sūrį baltą su uogiene. Dažnai valgom salotas - pomidorų su Mocarela, Cezario, graikiškas. Šalia kokį kepsnį ar krūtinėlės karšto oro gruzdintuvėje keptos. Šaltibarščiai. Viskas paprasta ir greita dabar. Dičkis daug kur pasakytų, kad nenori, nepatinka, nesotu... Tai kol kas mėgaujuosi :). O anas Danijoj balandėlius gamina ir kugelis kepasi :).

Vyrui kojines baigiau autostradoje, reikia naujas pradėti, sūnui. 48 dydžio  :B​ .

Atsakyti

Aš vaikiui vištienos pakepiau, daržovių papjausčiau, padažą tsadziki padariau, tortilijas vyniojosi, aš tą patį tik be tortilijos valgiau

Atsakyti

Aš šeimynai iš darbo parvežiau vakarienei makarų, o sau supjausčiau batatus ir cukinijas, prieskoniai, truputis aliejaus ir 20 minučių orkaitėje su vejeliu. Su kefyru apsivalgymas :wub:​ 

Atsakyti

Plę, orkaitė :karsta:  gerai kad virtuvė su durim :D  įjungiu ir išeinu.

O šiaip, net iki turgaus ar pardės produktų nueit yr iššūkis....o ir išvažiuot jau tuoj, tai stengiuos neapsikraut bent jau maistu.

Tai ką gaminu :hmm:  dariau kurią dieną tipo ramen'ą. Tada šiaip makaronus. Barščius. Žuvų kotletus, įdarytas paprikas.. bet viskas yr su kaitra, užkniso ir nebesinori...

Šiandien likučiai nuo vakar + atradau krabų lazdelių, kurias verkiant reik suvartot, tai bus mešrainė su krabais (ryžiai, kukurūzai, kiaušinis, agurkas...)

Plę, kartais mėsos užsimanau vien todėl, kad ją gaminamt mažiau knisalynės. Šmaukšt terkšt, pakepei, daržovių pripjaustei ir ramu.

Restar-o jūs jau grįžot?

Atsakyti

Geriausia mėsa - ledai su vaisiais!

Atsakyti

Katuk, mes gi tik vakar atvažiavom :). Grįšim šeštadienį. Sodo gėrybių atsivežėm, negi leisiu namie supūt, o patys kavinėse išlaidausim. Paišlaidavom ant faino namelio, su kondiške, su terasa, 3 kambariai. Pavažinėjom dviračiais, neatpažįstamai pasikeitusi Šventoji, dukra sakė, kad jaučiasi kaip Amerikoj :). Ten, kur vienodi gražūs nameliai.

Šiandien ir malonumą panardyt bangose gavom  :wub:​ . Paskui jau aš atšalau ir nuvariau į kopas su savo kėde megzt. Užsikrėčiau kojinėm nuo Qqutės, tik ne taip mirtinai :). Tiesiog labai rūpi nauji siūlai, kurių nemažai užsisakiau iš narplioju.lt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 24 rugpjūčio 2022 - 20:32

Kojinės kai katšta gerai. Nėr vilnos svorio ant kelių.

Mūsų Palanga panašu kad nuplaukė. Vaikiui iš pradžių sloga o dabar ir temperatūra pakilo :(

Atsakyti

Uj, Qqte...

Atsakyti