Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na, bet ten kur nameliai, ar dar Šventoji? Aš tik nesupratau, kodėl visą taką atdavė dviračiam/pėstiesiems, o mašinom neliko jokio kelio. Važiuoja su avariniais, bet realiai- nėra privažiavimo iki namų. 

O pati Šventoji man vis dar tragiška pasirodė. Nepasikeitus nuo mano vaikystės, kur kiekvieną vasarą pora savaičių  Energetikų namukuose buvo praleidžiama.

Gal po 2-3 metų kitoks vaizdas bus.

Na ką, galiu apsimest, kad įžengiau į brandesnių merginų klubą- pirmus skaitymo/kompo akinius užsisakiau... bet gal nea- tiesiog naują gražų aksesuarą išsirinkau, kurį gausiu per 3 savaites.

Optikoj- čia jūsų pirmi?

Sakau,- taip.

Bet jums buvo prieš du metus jau paskirti.

Sakau, -taip 😁 

Na jei aš anksčiau nejaučiau poreikio jiems. 

Atsakyti

Niuma o tie kur prieš du metus buvo paskirti tai tokie patys ar dar silpnesni?

Atsakyti

Šiek tiek silpnesni buvo. Aš ir dabar jaučiuosi normaliai. (Su akiniais- geriau). Dieną. Vakare dėl nuovargio nefokusuoja. Vis dažniau išplaukia mezginio akys, kai mezgu. 

Qqte, sveikatos Simui. Na gal tik trumpalaikis reikalas bus? 

Atsakyti

Nu žiūrėsim. Matyt per daug įsijaučiau ir priplanavau atostogom. Kažkas iš viršaus nutarė pastabdyt

Atsakyti

Qqte,  :4u:  bene lauktuvės iš Legolendo bus?

Niuma, sveika įstojus :D  man jau gal vėl stipresnių reiktų, be akinių išvis viskas plaukia.... MB neseniai darės naujus, tai gydytoja  "paguodė" jog maždaug iki 52 metų smarkiai blogėja kasmet, o paskui nusistovi :D 

Mano mezgimo trasoj antra pora iš Fabel :rolleyes:​ 

Atsakyti

Vat tas fokusavimas, amžinas šviesos trūkumas ir man. Bet aš daugiau nei metus akinius turiu o poreikis ir dar seniau. Bet jei geras stiprus apšvietimas galiu ir be akinių apseit

Atsakyti

Katuk visko gali būt su tom lauktuvėm.

Ryt patestinsiu, žiūrėsim ar ta zaraza ar kokia  kita

Atsakyti

Kerpena, su gimimo diena  :4u:​ 

Atsakyti

Kerpena, su gimimo diena  :4u:​ 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2022-08-24-22-25-47-12_d1e180874abfbe4d796ce10558f8141a.jpg   639,53KB   3 Parsiųsta kartų

Fotoreportažas - fb grupėje.

Atsakyti

Reportažas apžiūrėtas, murrrr. O drakius ko nors gavo sau?

Sapnavau šiąnakt, kad buvau pas Katuką Kaliningrade, kur ji nusipirkus namą kažkokį paveldo, nes su aukštom lubom, kokline krosnim jūros bangos spalvos :). Namas kainavo 120000 EUR, o dar ir sodą pirkus su tvarkingu mūriniu nameliu už 27000 EUR. Investicijoms pirkus :). Čia aš tokia nagla buvau, kad iš smalsumo kainų paklausiau.

Niuma, nežinau, kur baigiasi Šventoji, nes ženklų nėra, ir koks man skirtumas :). O dviračių takas džiugina. Ko tau ten važinėt su mašina? Gyventojai gali, o šiaip nėra ten ko.  

Planas buvo ramiai pailsėti vienoj vietoj, nes Kroatijoj nusibastėm be proto. Kasdien vis nauji paplūdimiai, nei vienam nebuvom 2 kartus. Tai vakar klausia manęs vaikinas, ką šiandien darysim. Sakau -tą patį, eisim prie jūros. Pasirodo,  nors tik 2 dienos, bet atrodo, kad savaitė, ir gal galim važiuot kur kitur? :D. Pasus tai pamiršau paimt, turėjau mintį iki Liepojos pašaut. Gal Palangą aplankysim. Nors kai geras oras, man gerai ir taip, vienoj vietoj.

Atsakyti

Londone lyja.

Murrr

Atsakyti