pietums dariau a la čili vaikui, sau kukulius su šaldytų daržovių mišiniu, bo čiliaus aš nemėgstu
čia jei kam reikia idėjų
Mano viena kolegė irgi atspari, darbe aplinkui visi sirgo, dabar ir kartu gyvenantis draugas, o jai nieko. Gal tikrai yra keletas procentų su geru imunitetu prieš tą bjaurastį.
Pavarčiau knygyne naują Nidos receptų knygą ir užsisakiau. Jei ką jos puslapyje su 29 proc. nuolaida.
Beje, šiandien gaminau keptus ryžius su visokiom daržovėm (naikinu likučius ) ir pesto padažiuku.
aIšku, viskas šlapia nuo tų keptuvių.
čia ta mano tipo kolegė (bo nes vyro) grįžusi iš Izraelio, sakė-šaltis yra daug geriau nei karštis. Šaltyje gali viską daryti, dirbti, o karštyje nieko vietiniai, sakė, viską daro laaaabai lėtai, kad neprakaituot
Kuklus britiškos vilnos pirkus - fb.
Bus derančios prie abiejų naujų paltukų pirštinės.
Tas LOOP LONDON kaip kokia mūsų MEZGIMO ZONA. Magiška vieta.
Šiandien buvo diena British muziejui. Tai ką, ėjau į parodą apie kavą ir puodelius!!!!!
received_655575309109768.jpeg 139,12KB
0 Parsiųsta kartų
Qqte
kelintas jau kartas tavajam? O tavo kraują tai matyt vietoj skiepo reiktų leisti
visiškai atspari
Antras anam. Aną kartą va irgi panašiai. Vieną dieną pakaito paskui pasnargliavo ir viskas. Nu dėl savo atsparumo tai tfu tfu tfu tik neprisišnekėt. Gal tiesiog atmaina dar mano neatsirado
received_3163972787266362.jpeg 151,33KB
0 Parsiųsta kartų
Šį kartą radau daug kavos Londone. Nes vaikščiojau!
Po ilgo lietaus atsigavo nurudę parkai.
O lauktuvių atsivežu spindinčių fėjų dulkių. Pablizginsiu ir jus po rugsėjo pirmosios!
Šiandien pasaka ir oras, ir vanduo vėl pašilo iki 20 laipsnių, galima būti vandeny ilgai ilgai.
Vakar terasoj ilgai mėgavausi mezgimu ir vienatve gražioje aplinkoje. Važinėjomės dviračiais, žiūrėjom filmą apie Uve. Lafa... Ryt jau namo, prasukdami pro Kauną pas draugus.
Vasara užskaityta.