Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

pietums dariau a la čili vaikui, sau kukulius su šaldytų daržovių mišiniu, bo čiliaus aš nemėgstu :)

čia jei kam reikia idėjų

Atsakyti

Qqte, sveikatos abiems :4u:​ 

Atsakyti

Qqte :4u:  kelintas jau kartas tavajam? O tavo kraują tai matyt vietoj skiepo reiktų leisti :D  visiškai atspari

Atsakyti

Mano viena kolegė irgi atspari, darbe aplinkui visi sirgo, dabar ir kartu gyvenantis draugas, o jai nieko. Gal tikrai yra keletas procentų su geru imunitetu prieš tą bjaurastį.

Pavarčiau knygyne naują Nidos receptų knygą ir užsisakiau. Jei ką jos puslapyje su 29 proc. nuolaida.

Atsakyti

Liniuka, o daug mėsiškų receptų?

Nes aš gundžiaus gundžiaus užsisakyti, bet kažkaip jei daug nenaudojamų receptų, tai gaila.

Bet aš iš jos daug ką gaminu, ir kas įdomiausia viskas puikiai pavyksta iš pirmo karto :D​ 

Atsakyti

Oi negaliu pasakyti, nes tik kelis receptus pažiūrėjau, nuotraukos gražios :wub:​ 

Atsakyti

Beje, šiandien gaminau keptus ryžius su visokiom daržovėm (naikinu likučius :D ) ir pesto padažiuku. 

aIšku, viskas šlapia :karsta: nuo tų keptuvių.

čia ta mano tipo kolegė (bo nes vyro) grįžusi iš Izraelio, sakė-šaltis yra daug geriau nei karštis. Šaltyje gali viską daryti, dirbti, o karštyje nieko :D vietiniai, sakė, viską daro laaaabai lėtai, kad neprakaituot

Atsakyti

Kuklus britiškos vilnos pirkus - fb.

Bus derančios prie abiejų naujų paltukų pirštinės.

Tas LOOP LONDON kaip kokia mūsų MEZGIMO ZONA. Magiška vieta.

Šiandien buvo diena British muziejui. Tai ką, ėjau į parodą apie kavą ir puodelius!!!!!Priedas  received_655575309109768.jpeg   139,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Qqte :4u:  kelintas jau kartas tavajam? O tavo kraują tai matyt vietoj skiepo reiktų leisti :D  visiškai atspari

Antras anam. Aną kartą va irgi panašiai. Vieną dieną pakaito paskui pasnargliavo ir viskas. Nu dėl savo atsparumo tai tfu tfu tfu tik neprisišnekėt. Gal tiesiog atmaina dar mano neatsirado

Atsakyti

Priedas  received_3163972787266362.jpeg   151,33KB   0 Parsiųsta kartų

Šį kartą radau daug kavos Londone. Nes  vaikščiojau!

Po ilgo lietaus atsigavo nurudę parkai.

O lauktuvių atsivežu spindinčių fėjų dulkių. Pablizginsiu ir jus po rugsėjo pirmosios!

Atsakyti

Šiandien pasaka ir oras, ir vanduo vėl pašilo iki 20 laipsnių, galima būti vandeny ilgai ilgai.

Vakar terasoj ilgai mėgavausi mezgimu ir vienatve gražioje aplinkoje. Važinėjomės dviračiais, žiūrėjom filmą apie Uve. Lafa... Ryt jau namo, prasukdami pro Kauną pas draugus.

Vasara užskaityta.

Atsakyti

Man gal irgi galima laikyti vasarą užskaityta, nes šiandien išimaudžiau ežere. Pervežiau dukrą iš vienos stovyklos į kitą ir kadangi atsidūriau prie Alaušo ežero, kur buvo nuostabus palūdimys, tai jau kaip nepasinaudosi tokia proga. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 rugpjūčio 2022 - 19:47