Restar, aš apie pačius gyventojus. Ne save
Šiaip jausmas- turi ore pakibusius namus, nes privažiuot negali.
Mažai noro būtų kiekvieną kartą galvot ar koks dviratis ar elektrinis paspirtukas neįlėks, nes ten vis tik platus ir greitas tas takas.
Niuma, jūsų žiniai, Vilniuje jau irgi yra dviračių gatvių. T.y. kur pirmumas yra dviračiams ir jų negali automobiliu aplenkti. Greitis tokiose gatvėse ribojamas iki 30km/h. Va. Nereik nė Šventosios. O gyventojai toje Šventojoje greičiausiai turi leidimus privažiuoti prie namų.
Niuma, aš supratau. Bet turėjau momeny, kad tai ne kažkoks išradimas. Manau visai normalu kurortiniam/poilsiniam miestely (o gal tiesiog gyvenvietėj?) atiduoti gatvę (gal ten jos niekad ir nebuvo?) poilsiui.
Beje, kiek pamenu, yra skirtingos kategorijos ir net pavadinimai tų kelių/gatvių. Ir planai skirtingi. Kartais būna taip, kad planuose numatyti sklypai gyvenamiesiems namams, bet nesuprojektuota infrastruktūra, tame tarpe ir gatvės. Kadangi dabar visi ratuoti, tai visai logiška, jog pasidaro privažiavimus prie namų. Tiesiog šiek tiek biurokratijos, šiek tiek naivumo, šiek tiek neprofesionalumo. Šiek tiek kreivokų idėjų.
Beje, prisiminiau dar vieną pavyzdį. Ogi Vilniaus g. Vilniuje. Visiškai uždarytas eismas. Ar tai reiškia, kad ten išvis nieks niekada nevažiuoja? Tikrai ten yra ir gyventojų, ir iki tų bariukų/kavinių kroviniai kažkaip turi patekti, ir šiukšles išvežti... visur yra taisyklės. Visur ir visiem. Ar mes jų laikomės, čia jau mūsų reikalas
O tu, Qqute, kažką jauti?
Gi jeigu nėra simptomų jau, tai išvis izoliuotis nereikia. Nebent tiesiog dėl savo sąžinės, maža ką.
Net atidžiai pasižiūrėjau -yra ženklas, kad dviračių gatvė, o kitas ženklas, kuris leidžia važiuoti gyventojams bei aptarnaujančiam personalui. Taip kad jokių bėdų. Turistams į miestelį irgi yra kaip atvažiuoti.
Aš pusę dienos praieškojau, kur Gytį dėl breketų registruot. Vienoj klinikoj spalio antroj pusėj paskutinį laiką pagavau.
Prie namų- kovo 07. Palauksim. Dantukas auga į šoną. Kapų neužteks. Sakandį reiks gelbėt.
Kopą baigiau. Lyg ir viskas gerai. Panašus į summerį, bet gal labiau vietoj viskas. Skalbsiu.
Reik vežt mažių į kiną. Prašo kokį mėnesį. Net ir filmą kitą išsirinko 🤭
Vat kai ta sloga tik, tai dauguma net neįtaria ir nesitiria dėl Covid, taip ir plinta. Bet jau kitaip ir nebus. Šiandien vanduo pravėso, o saulė labiau pakepino. Pavalgėm šaltibarščių, aš tai mėgaujuosi terasoje. Va dėl ko man patinka sode ir dėl ko namo nebent norėčiau -del terasos, dėl galimybės iškart atsidurti lauke, savo kieme. Be galo ramu, tylu, žalia .
tai jei ne gimtadienin pusbrolio tai irgi nebūčiau tyrimo darius, nu ir aišku jei ne temperatūra, nes jam temperatūra šiaip sau nekyla nuo tik slogos
nu tai dabar turesim dar vieną įrašą, maža kas, jei vėl kokius pasus padarys tai mano begemotas bent kuriam laikui turės žymą