Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rami diena, su pasėdėjimu parke ir bažnyčioje.

Spėjo pristatyti mano naujus kvepalus!!!

Puikiai keliaujame su dukra. Gera komanda.

Jau pakeliui link debesų!

PS Jei ryt nelabai anksti kas užsuks pusrytukų (dress kodas yra processo ir kruasanai), tai bus fėjų dulkių ir atvirukų iš Loop.

Priedas  Loop_London_835x836.png   1,1MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Visai neplanuotai atsidūrėm Pasakoj, pažiūrėjom Ten kur gieda vėžiai. Nuostabus filmas :wub:​ Labai rekomenduoju.

Atsakyti

Pusę dreskodo parsivežiau :D  bet savaitgalį švęsiu savo jau suaugusių atžalų gimimą. Eilinį :rolleyes:  planuoju ant ežero kranto, orą neblogą lyg žada. Tai manau, kas ir išsimaudysiu :D​ Pasimėgausim paskutiniu vasaros savaitgaliu...

Atsakyti

Kiekiolika atžaloms?

Atsakyti

24

Vajėėėzau kiek daug

Atsakyti

Pf. Kastasy metai. Svarbu, kas širdy!

Kaip gerai namie!

Rožės pasitiko!

O bazilikai ir pipirmėtė atžėlė, kol pagrindinė namų sraigė buvo išvykusi.

Fėjų dulkės paruoštos!

Prosekiukas šaldytuve (teko lėktuve pirkti, visai atpratau nuo Verygos režimo).

Atsakyti

Gadget, atleisk man senai moteriškei, o kas yra fėjų dulkės?

Atsakyti

Sena moteriškė, cha!

Nuostabus kūno blizgiukų purškimo aparatas a la senoviniai kvepalai. Pukšt! Ir įnešu blizgėjimo į kasdienybę.

Atsakyti

keista, neleidžia cituoti ...

Liniukos rekomenduotą filmą peržiūrėjau...turbūt geras, negaliu vertinti, man ,kaip visada, knyga geriau.. :wub: 

Restar, ir visos, kad darėtės kapas , gal pasidalintumėte kontaktais( galima į a.ž.), nes aš tai Vilniuje nieko nežinau, o studenčiokai  irgi.. :4u: 

Kokia šilta naktis  :wub: Lyg ne Lietuvoje... 

Atsakyti

Jei grįžgi į temą, tai mano kopa. Medvilnė su kašmyru iš Woolio. Teoriškai atrodo gerai. Praktiškai- pagalvosiu ar prasiilgint. Siūlo liko dar:

Priedas  received_600073758237709.jpeg   176,31KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_854183885550043.jpeg   268,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, šaunuolė!

Šiltai atrodo.

Aš neg NEPAŽINAU savo mezginio po atostogų. Va čia tai relaksas!!!!

Atsakyti

Labas jau iš namų, parsibeldėm karališkai pasisvečiavę jau visai vėlai. Buvom labai laukiami namie  :wub: .

Vilmak, gal tu Messenger turi? Nemaniau, kad Vilniuje ieškai :).

Apie fėjų dulkes nieko neišmanau. Skamba pasakiškai ir intencija  :wub: , o panaudojimas nežinau, nežinau :).

Niuma, man labai gražus siūlas, o dėl ilgio sunku pasakyti, nes nežinau, ar dėl foto kampo, ar dėl ko, labai keistos proporcijos atrodo, viršus kažkoks labai išpūstas/ per didelis. Gal realybėje visai netaip. Teks čiupinėt gyvai :). Ir kaip tas kašmyras šiuo metu, ar nekepina? Mano mylimiausias rūbas vėl lininis Heywardas, labai patogus, vėsus, tobulai nešiojasi. Vežiausi pafotkyt savo patrumpintą Seraphina prie jūros, tai kai tam susiruošiau -telefono nepasiėmiau  :B .  Vyras irgi. Tai mažoji su savo kažką nufotkino, kol sulauksiu, kad atsiųstų... Labai malonus siūlas, bet supratau, kad labiau tiks man į miestą, į darbą nueiti, o ne trinti kelionėje ar prie jūros. Nes vistik delikatus siūlas ir nepaisant sudėties procentų, atrodo, kad dominuoja viskozė.

Džiaugiuosi, kad ne pirmadienis dar. Nuvarysim į sodą dar, susikaupsiu morališkai darbui.

Atsakyti