Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aišku ta Niumos šypsena kaip visada viską užgožia :) Bet su proporcijom kažkas negerai, išpučia viršutinę kūno dalį. O gal siūlui kritimo trūksta :hmm: 

Gavau Nidos knygą. Jau kepu vieną receptą pietums. Ir dar megztinį nusižiūrėjau :D​ 

Atsakyti

Liniuka, ką kepi? Ir megztinį iš Nidos knygos nusižiūrėjai, ar kur kitur? Smalsu, kokį. Laukiu rugsėjo vidurio, ruošiuosi žemam startui, kai pradėsiu megztinius megzt :). Norimų tikrai ne vienas, įdomu, kuris pirmas užsimanys būti numegztas :). Mano Seraphina.

Priedas  received_1510788539437630.jpeg   136,83KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  received_622634226143354.jpeg   281,27KB   0 Parsiųsta kartų

Ravelry daugiau foto. Foto prie Kravicos krioklių BIH, dar netrumpinta, norėjosi užsikišti, mūsų pajūry jau tinkamo ilgio.

Atsakyti

Labai daili visa foto: pastelinė vasara  :wub:​ 

Atsakyti

Graži ta Seraphina :wub:  Ir nešiotoja tokia mergička  :wub:

Kepiau šitą, visą paršą su sunaudojau :D https://nidosrecepta...ptas-orkaiteje/

O megztinis jo, iš knygos. Pilna jo nuotrauka taip nesužavėjo, o vat epizodiškai labai užkabino.

Priedas  Screenshot_20220828_135526.jpg   482,83KB   0 Parsiųsta kartų

Ir dar Vetos velvetos naujas modelis patinka.

Priedas  Screenshot_20220828_135711.jpg   385,92KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, įdėk pilną foto, prašau.

Eisiu paskaityti.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20220828_143628.jpg   126,35KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Dėkui, Liniuka, tą detalė tikrai labiau vilioja nei visuma. Nors pažiūrėti labai gražu, o nešioti tai tą kitą nešiočiau mieliau, man jis irgi akį patraukęs.

Man ta mano pastelė irgi patinka, užtat ir įdėjus foto keistoka poza, vien dėl spalvų :). Realiai tai ir pranešiojau vis išsiplaudama pora šortų, gal dėl jų atrodau mergička. Pagyvenusi kaimynė neatpažino :). Gal tokiai moteriškei kaip aš jau reikėtų padoriau rengtis :D.

Šiandien pajaučiau azartą ant zero waste :). Vietoj seno stalo išmetimo (jis buvo atiduotas iš darbo, tarnavo dičkiui, dabar jam nereikia, tai noriu pasukti kitaip ir bus dukrai) ir naujo pirkimo vyras pasiūlė aną patrumpint. Tai tam reikia supjaustyt ir vėl suvirint metalinį jo rėmą ir plokštės kampą nupjaut ( jau padaryta) bei užlaminuot. Gal kokios ūkiskos moterys esat kur matę nusipirkt laminavimui juostų? Vyro brolis sako, kad Senukuose nebemato. Bet turbūt ten turėtų būti?

Iš to azarto net galvoju, kad gal verta kokioj stotelėje Dėkui apsilankyti ir ten rasčiau kokį reikiamą baldelį. Nes dar pas vaikus galima įkišti kokią siaurą spintą ar komodą, dar kėdės prie stalo reikia. Visai norėčiau ką nors imti parestauruoti, padažyti:). Nelabai panašu į mane, reiškia, gerai pailsėjus :).

Atsakyti

Didysis projektas įvyko- bijūninės rožės (🤣) ant sienos. Aš pavydžiu sau, je jeeee 🥰 Groožis :) 

Kai numigsiu kokį pusvalandį ((nes po tapetavimų-sunkus pagalbinio darbas) dar pietus gaminau: makaronų su faršu neliko; perlinių sriuba bus vakarienei.), reikės rūbus išsidėliot atgal, nes surinko ir papildomai nusipirktą lentynų spintą. Dabar dar jėgų neturiu. 

Atsakyti

Valiooo valioooo niuma!

Atsakyti

Vyksta lizdelių ruošimas rudeniui, kai ne jūros, laukai, kalnai ir pan bus mieliausi, o namai namučiai :wub: . Smagu, kai svajonės pildosi ir džiugina rezultatai  :4u: . Aš vyrą prašiau itin atidžiai matuoti, kad šitas stalas visgi tilptų ten, kur reikia :). Nes pas mus būna, kad svajoji vienaip, o išeina bilekaip :).

Dar svajoju kada nors sodą perdažyt. Vidų. Nors ir išorė seniai prašosi. Bet kol neliepsiu, tol niekas nejudės, o aš vengiu tokių "amžiaus projektų", nes ir pinigams ate, ir atostogoms būtų. Tai gerai, kaip yra. O vidus pas mus medinėm lentelėm. Esu mačiusi kitur, o ir tam pajūriniam namelyje sužavėjo nordic white spalva išdažytos grindys ir sienos. Na, grindis dažyčiau tamsėliau turbūt, nes basi lakstom, nešasi žolė, purvai. O sienas labai noriu pašviesinti, reiks pasidairyti idėjų ir dažų. Kitiems sezonams gal.

Atsakyti

Baltos grindys skatina valymą. O vonelė vandens prieš duris - mmmmmmalonumas basakojam vaikščiojimui!

Atsakyti

Baldų atgaivinimo projektai - smaguva!

Na, kai RANKOS PRIEINA ;)

Atsakyti