Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, aš prisijungiu, kažko nėra kritimo siūlui, tai dėl to keistai krenta. Nors čiupinėjant taip neatrodė. Bet pats siūlqs tqi laaabai malonus. Ir gražus. 

Bet gal iš tikro ir pats modelis toks. Manoji gi vis dar laukia kažkokio tiuningo. Nu nes nepatinka man jos gulėjimas. Ar kritimas :hmm:  nors siūlas linas su šilku.

Ai, bijūninės rožės skamba labai :wub: 

Liniuka, cukinijų blynas :bigsmile:  grįžusi radau penkis paršus, nu bet tokius gerai įmitusius, šiltnamy. Medituoju, ką su jais nuveikt tokio lengvo ir malonaus.

mėlynasis noras-jėga. Reiktų prakuist, kas pas mano žvėrį gero ir panašaus būtų...

Restar vaizdeliai tokie atvirukiniai. Labai :wub:​ 

Savaitgalis. Maudynės, kompanija (dukrų ir žentų) :wub:  šiluma, maistelis, vaizdas akims, vertas kokio pusės milijono :D  nors jautėsi kažkokia įtampa, kažkas to sviesto pagailėjo... bet šiaip, buvo neblogai.

ai, vakarienei limoncello iš šaldiklio :D 

Atsakyti

Pas mane vakarienei interviu su Voldemortu.

Atsakyti

Aš kaip su summeriu, tai ir su Kopa- nesuku galvos, nes jų pečiai ne pagal 'teisingą' įstatytų rankovių modelį. Mintyse tokius modelius  vadinu treningais ir tiek :) nešiojimas patogus, o fotografija visada pagauna vieną momentą ir nebūtinai gerisusią. (Ypač, kai vyras fotografuoja 😁 ).

Mezgo kojines, kol sugalvosiu, ką noriu toliau. Arba kol gausiu akinius. Keista, bet pradėjau jau laukt jų. 

Atsakyti

Aš irgi jau namie, vakar visai vakare grįžau. Ir labai gera, kad dar pora dienų atostogų. Nieko dar netvarkau. Dieną buvo sesuo su praėjusiu jubiliejum pasveikint. Paskui mezgiau balkone kol sutemo, o tada prisiminiau, kad turiu lempą, kuri pora valandų gali degti iš akumuliatoriais. Tai mezgu sau žiogams grojant, mėgaujuosi paskutiniais šiltais vakarais.

Priedas  59CCC95F-7D9A-43CC-B772-A2A9FB5C36B3.jpeg   126,36KB   0 Parsiųsta kartų

Restar, labai dailus megztinis. Pritariu, kad ir tu jaunai atrodai, ir nuotraukos puikiios. :wub:

Atsakyti

Pirmoji kompanijoje amžinės toliaregystės akinius LACE įsitaisė ;)  

Po pokalbio su nemaloniu žmogum pagalvojau, kaip gerai, kad turiu savo sodą :wub: ir gręžinio vandens kojų vonelėms šiltą dieną! 

Šiandien vakare prasiėjau miestu: muslino suknytė, perlai ir ledai, ommmmm!!!    

Bet! Devintą valandą jau išjunginėja šviesas. Rudenėja. O dienos puikios, kuplios, derlingos!

In-jan pupelės.    

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 28 rugpjūčio 2022 - 22:20

Priedas  received_1135223377400215.jpeg   190,06KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas! Pramiegojau. Atostogų relaksas pilnad, puikus! Kas sugalvojo darbus? PS vakar net mezgiau (sklerotinį mezginį).

Pridėta:

Atsakyti

Kai kampas tinkamas :)

Priedas  received_851020545881743.jpeg   209,63KB   0 Parsiųsta kartų

Detalės:

Priedas  received_487553376100095.jpeg   232,36KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šitas kampas gaivus ir fajnas!!!

Darbas tave puošia!

Atsakyti
'Mes į darbą, kaip į šventę. O per šventę nieks nedirba' biggrin.gif
Atsakyti

niuma, labai gražios detalės pečiuose ir šiandien bendras vaizdas visai geras.  Gerą kampą radai.:)

Atsakyti

Labas, Niuma, va, kaip gražiai reabilitavaisi :)

Man darbas tikrai šventė šiandien buvo. Jaučiausi užsiturbinus. Ir kompą darbe tyčia palikau, labai geras jausmas. Grįžau - ir laisvė. Parskriejau paspirtuku :). Bet rankos drėksta, megzti nelabai norisi. Gal pas kaimynę nueisiu.

Atsakyti