Puikus oras.
Baigiau nert žaisliuką katei - rutuliuką su aliuminio folija viduje ir ilga uodega. Išbandyta ant sfinksiukų.
Pasidžiaugsiu savo nauju miegamuoju. Sakiau, kad kituose kambariuose dabar nelabai mane ras šeima
received_737232167340979.jpeg 111,95KB
0 Parsiųsta kartų
received_640382774069578.jpeg 288,07KB
0 Parsiųsta kartų
received_1986936668174642.jpeg 367,44KB
0 Parsiųsta kartų
received_373824471612797.jpeg 87,24KB
0 Parsiųsta kartų
Gražios tos rožės ar bijūnai
O ten ir židinį turit? Ar man vaidenas?
Galvoje ir gyvenime kažkoks chaosas...ir toks jausmas, kad kažką ne taip darau, jei chaosas, bet ir suvaldyt jo neišeina. Neša srovė kažkokio krioklio. Ryt bus diena, kai arba išsitėkšiu į dugną, arba išneš į krantą nes tiek priplanavau, ir viskas praktiškai vienu metu, nors persiplėšk.
Tai va, nemezgu. Ir kol kas net nenutuokiu, ką norėčiau ar galėčiau. Neskaitau, nes nėr tokio laiko knygai. Nesitvarkau, nes per daug veiklų vienu metu. Negaminu. Nemiegu...aaaaa, Išsinarinsiu žandikaulį tuoj.
Katukai, taip turim senai. Elekrinį. Plius- šildytuvo funkciją rudenį atlieka, nes vėjelis yra.
Guliu. Namie. Spaudimas sugalvojo pašokt. Antra diena keistai jaučiuos. O pulsas per retas prie tokio spaudimo. Gavau vaistų ir nurodymą pagulėt. Tuo pačiu ir panangino nusipirkau, nes įtariu, išsiploviau per karščius. O dar kai kavą mėgstu.
Kaune debesys ir saulė. Lis arba nelis.
Labas, mažai laiko ir man belieka čia užsukt, megzt net nesiimu. Darbas, bendravimas, vaikai, jau susirinkimai prasidėjo. Pirmo kaina -100 EUR. Ryt į kitą eisiu. Darbe labai intensyviai perdavinėju darbus, tuo metu negaliu savų dirbt, smegenis spaudžia, šiandien kokią 4 pabudau, pasivoliojau, nusibodo, nusprendžiau, kad gal jau laikas keltis...nebuvo nei 5. Tai įkaliau Sedatif ir Valeradix, kad per mažai nepasirodytų, ir nuėjau numigt dar pora valandų. Suveikė .
Niuma, man labai gražiai spalvos dera, bijūnai tikrai gražu, tik jau sakiau, kad pas save tai nenorėčiau. Bet tas derėjimas su baldais . Ar ten IKEA spinta ir komoda? Kokia čia spalva, tokią radot ar dažėt? Man net silpna, kaip patinka ta spalva, bet turbūt labai neatidžiai dairiausi, nes nepamačiau tokių arba neužfiksavau. Reiks artimu metu vėl važiuot, pažiūrėčiau.
Restar, tai kad man rodos čia tiesiog balta spalva pas Niumą.
O nematei, nes nėr prekyboj