Ot, Qqutė priminė apie tortą... Aš dar savo mergaitės gimtadieniui nekepus (liepos mėnesio) torto, nebuvo jokų šansų tarp kelionės, vištų bei uogų tvarkymo ir japonų stovyklos. Tai sau viduje nutariau, kad iškepsiu, kai grįš dičkis, tai kartu viską atšvęsim. O jis grįžta taigi jau sekmadienį... Ir užsiprašė cepelinų
, kurie man nei sykį gyvenime nėra gavęsi tokie skanūs, kokių norėčiau, tai daviau sau žodį niekada nebegamint
. Nežinau, ar sąžinė leis anytos prašyt, kad padarytų...
Susiskiepijom, dabar 3 metus ramu dėl encefalito. Gėles nusipirkom grįždami. kelnių mūsų dvimetrinis neišaugo dar, pasirodo, tai atlenkinėt naktį nebereikės
. Ir per plotį dar vietos sočiai likę
. Vat nežinau, ar mažė į baltas pėdkelnes įsispraus, reikia kokias kūno spalvos, grįžtant iš susirinkimo nuraut. Tiek ir tų rūpesčių belikę. Na, gal dar kokų traškių vaflių ryt vaikams pakepsiu...
Turiu vaikų tvarkaraščius... Nu tai jėzuitų kaip jėzuitų, ilgokai tos pamokos trunka, nes pietų pertrauka 1 val trunka. Bet tai mano dalininkė... Trečiadienį pamokos prasidės 10 ir baigsis po 19 val, o visom kitom dienom, prasidėję 8, baigsis 16.55.... Visom dienom po 9 pamokas, tik 1 - 8... Kada tam vaikui gyvent... Nežinau, ar beištrauks sveikata šitoj mokykloj ir ar verta.