Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

gadget3, 30 Rug 2022 - 20:01, parašė: Va kai parašysi, kad ir pamezgei, tikrai tikrai pamatysiu, jog pasveikai.
Pamezgiau. 2 eiles kojinės :) 

Ne, Katukai, spintos durys ne baltos. Spalvos nepamenu pavadinimo. Tik komoda balta.

Priedas  received_559958749164884.jpeg   80,5KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ai, man Emilio duoklė pratyboms 120 plius klasės dažymas, lempų keitimas, spintelės, kabliukai. Vaikų tik 19, tai galvoju bus dar kokia 50 eur. 

Atsakyti

Visos  rytdienos ruošoje?

Atsakyti

Rytdienos ruošos prasidės vakare arba naktį :). Dabar žmonės dirba :). Jau valgyt ruošiuosi.

O tu tai juk irgi ruošiesi, ar ne?

Atsakyti

Tai jau.

Atsakyti

mes gimtadienio lakstymuose :) vienų svečių laukiam, tada kitų, tada dar šeštadieniui užsisakėm boulingą, tortas, dar gėlės rytdienai

nu žodžiu linksma

Atsakyti

Ot, Qqutė priminė apie tortą... Aš dar savo mergaitės gimtadieniui nekepus (liepos mėnesio) torto, nebuvo jokų šansų tarp kelionės, vištų bei uogų tvarkymo ir japonų stovyklos. Tai sau viduje nutariau, kad iškepsiu, kai grįš dičkis, tai kartu viską atšvęsim. O jis grįžta taigi jau sekmadienį... Ir užsiprašė cepelinų  :oh: , kurie man nei sykį gyvenime nėra gavęsi tokie skanūs, kokių norėčiau, tai daviau sau žodį niekada nebegamint  :B . Nežinau, ar sąžinė leis anytos prašyt, kad padarytų...

Susiskiepijom, dabar 3 metus ramu dėl encefalito.  Gėles nusipirkom grįždami. kelnių mūsų dvimetrinis neišaugo dar, pasirodo, tai atlenkinėt naktį nebereikės :). Ir per plotį dar vietos sočiai likę :D. Vat nežinau, ar mažė į baltas pėdkelnes įsispraus, reikia kokias kūno spalvos, grįžtant iš susirinkimo nuraut. Tiek ir tų rūpesčių belikę. Na, gal dar kokų traškių vaflių ryt vaikams pakepsiu...

Turiu vaikų tvarkaraščius... Nu tai jėzuitų kaip jėzuitų, ilgokai tos pamokos trunka, nes pietų pertrauka 1 val trunka. Bet tai mano dalininkė... Trečiadienį pamokos prasidės 10 ir baigsis po 19 val, o visom kitom dienom, prasidėję 8, baigsis 16.55.... Visom dienom po 9 pamokas, tik 1 - 8... Kada tam vaikui gyvent... Nežinau, ar beištrauks sveikata šitoj mokykloj ir ar verta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 31 rugpjūčio 2022 - 15:20

8-18, 8-20. Tokis mano dailininkės gyvenimas. Ir per pamokas galima gyventi, ir Kaune ;)

Kokio dieviško gražumo mėlynas hortenzijas mačiau!!! Puokštėse.

Atsakyti

Labas

Nei tėškiaus nei ką :rolleyes:  sunkokai, bet išgyvenimas tęsiasi :D 

Niekam nesiruošiu. Nebent nagų pašviežinimui :rolleyes: 

Atsakyti

Gadget, skirtingi žmonės turi skirtingą energijos kiekį, pastebėjai :). Maniškė iš tų vaikų, kurie užmigdavo, kur sėdi. Kiti gali iki 1-2 nakties sėdėt, o ta išlūždavo visam šurmuly. Jautresnė, ligos puola, kai pervargsta.  Klasėje jau ne vienas vaikas bandė žudytis, psichologinė sveikata pašlijusi pas daugelį (psichologės darytas tyrimas). Dar juos ten paspaudžia, kur nereikia, streso įvaro. Dėl to saviškę aš labai stebiu ir daug kalbuosi. 4 peržiūros per mokslo metus, kurioms ruošiantis - dar daug realiai nemiegotų naktų. Ne kiekvienam. Mes tai grįžę po darbo dažniausiai ilsimės, o jiems dar namų darbų būna. Maniškė visko iš anksto bijo, dreba, nerimauja... Bet va grįžo apsipirkus, laiminga, džiugu. 

Katuk, smalsu, kur tu ten ketinai tėkštis ir nepavyko :).

Man pavyko suorganizuoti pasiskiepijimą, realiai net nepajutau to skiepo, džiugu, po Katuko patirties. Pavyko užregstruoti dukrą pas dantų gydytoją spaliui. Kitai užsakyt čiužinį penktadieniui 9ik tol, kol grįš brolis, nes dabar ant jo lovos miega : ), padalyvaut susirinkime kol kas be kainos, fainas jaunas auklėtojas, pasimatyt su mielais buvusios klasės tėvais.

Atsakyti

Diena:  darbas iki pietų; kirpykla; 1 parduotuvė; 2 parduotuvė; troškinio gamyba; torto sutepimas; rūbų prasimatavimas - rytdienai ir savaitgaliui (ir vis tiek nežinau, kada ką rengsiuos 😂) ; troškinio gamyba; Emilio kelnių palenkimas+ lyginimas; plaukų dažymas. 

Batarkė nusėdo. 

Atsakyti

Taigi rašiau vakar? (nepamenu :D ) kad jaučiuos kaip krioklio nešama-arba išsitėkšiu dugnan, arba ne. Krioklys apslopo, bet vis dar neša. Nesilyginu visiškai su mokinukų mamom, mano veiklos visai kitokios, ir stresas ne toks.

Buvau šiandien pas reumatologę, tai sakė, kad tie su autoimuninėm ligom yr tokie biškį migloti, t.y. kaip rūke. Nu tai vat, gryn aš :D  net ramiau pasidarė, kad tai dėl imuninių procesų. Tik kad aiškumo, ką su tuo daryt, tai jokio. Vaistai užkniso, reik kažkaip susikaupt gyvenimo pokyčiams (maisto ir judesio prasme).

Tai va. Tiek. Reiktų ko mezgamo paieškot

Atsakyti