Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas,

Visus gėrio ir grožio linkėjimus priimu! Gyvenimas gražus, mezgimas gyvenimą puošia, visą savaitę siūlų nepirkau. Pasiekimai!

Atsakyti

Nu jo, minėjo, kad dukros... Ale ko tada FB klaidina? O atmintis irgi paveda. Pamršau, kad ana LIŪC. Ale palinkėjimų niekada nebūna per mažai, ane :).

Atsakyti

Katukai, nea, ne spuogus.

https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=

Šito rašto pradžia.

Ir jau iš karto matau, kad tas 3 su ilga V raide kels klausimų. 

Priedas  received_489991212728683.jpeg   88,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

FB žino tik tiek, kiek jam pasakai. arba parodai :mirksiukas: 

Niuma, nu viskas paprastai improvizuojama. Tiesiog padarai iš siūlotokio ilgio V, kokio reikia :D​ 

Atsakyti

Niuma, ten skliaustuose gi paaiškina, kaip megzt tuos C3C, visus skirtingai, tiesiog 3 akių pynė, jeigu gerai suprantu. Bet kaip nemėgstu tų visų mandresnių kringelių, kol neįsikertu. Taip su Seraphina spjaudžiausi, bet kai smegenys pasitreniravo - easy buvo :).

Kaip skanu pusiau džiovintos slyvos  :wub: .

Šiadien prmąsyk bandysiu vėl sportuot. Nežinau, ar patiks trenerė ir vieta kita. ir ar sugebėsiu vėl prisiverst vaikščiot... Neikaip geri įpročiai ilgam nesusiformuoja, tik tingėjiimas lengvai prilimpa...

Atsakyti
Restar, skliaustuose suprantu smile.gif Kalbu apie kryžiavimą. Būtų 2 su 2, tai aišku. O kai trys, tai gali 2 viršuj, gali 1, gali į kairę, gali į dešinę. Pabandysiu ir darysiu, kaip man patogiau smile.gif Tik visus kartus reikės vienodai.
Atsakyti

Kur sportuosi, ką sportuosi?

Atsakyti

Tai tą patį, minibatutus, Niujorke :) (Saulėtekio al. 2.) For free. Jeigu kam patogu I ir V 11 arba 12 val - galit pasidalinti su draugėm ir pažįstamom, šiandien trise sportavom...

Atsakyti

Kokios koordinatės registravimosi?

Atsakyti

Aibė pamaitino mano šeimyną cepelinais šiandien :) Mama pasakė, kad nuolaida yra. Skanūs. Nedidukai, tai 2 pokus ėmiau (20 vnt). 

Atsakyti

Aš svtg taip jėgų neturėjau gaminti, išsiunčiau Miglę į maximą parnešt Mamos cepelinų. Parnešė. Mamos. Su varške :D  Kurių pati nevalgo :D​  Tai taip vaikas pyko ant savęs, kad pažadėjau kitą svtg išvirt naminių.

Atsakyti

Mezgam abu

Priedas  40714A9F-32A4-4F6F-862D-6EE04A403007.jpeg   69,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti